- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моята програма за сила !
Кво като не ги познаваш?
Викаш им- Ей келеш/малака/ и т.н ела тука и точка!
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
xaxaxaaxПървоначално написано от DA0Trooper
И тва в България , не съм в Гърция сега ;ddd
Ми аз редовно ако кисна по фитнесите си им викам- келеш , келеме, пич, брато , батенце- много ме кефи как се изнервят![]()
Едва ли ако искам другият да ме пази ще се обърна така към него!Първоначално написано от DA0Trooper
Като гледам кви ги пишеш,не ти давам повече от 15-16години.Нещо вашите са те изпуснали,то бива аграрщина ама твойто на нищо не прилича.Първоначално написано от DA0Trooper
Хах цент не ме ебе колко ми даваш говньо! За наще нямаш право да говориш щото на живо ако ми кажеш нещо ще ти избия зъбките! Ако щеш ми вярвай! + тва не ти е минавало през тъпата кратуна ,че мога да се шегувам нали? Ама ти си толко прост от тоя бб тийм да четеш, че неможеш да осъзнаеш! Много ясно ,че на публично място няма да се държа като първия селянин ми ще помоля културно, тъпако!Първоначално написано от TodorMarkov
Знам ви кви сте чат побойници!Нищо,ама нищо общо нямам с бб-тийм.Аз не знам тука няма ли някой модератор,който да те спре.Писна ми да ти гледам малоумните постове,селянин безподобен.
Аре бе! Щом не те е страх! Отиаме при първия нотариус подписваш бележка ,че няма да ме съдиш за нанесени телесни вреди дори и смърт (от де да те знам ,че няма да си глътнеш езика- не че немога да го извадя просто ще те оставя да умреш като куче) щото не ми се виси по затвори от тебе и ме гледай какъв съм побойник! А тоя умрял форум дето го рекламираш не струва за нищо!Първоначално написано от TodorMarkov
@SolomonIceberg
Няк'ва промяна може ли да имаВ смисъл правил съм 2 тренировки точно (А и Б) , ще се наложи за известно време да не правя тези силови(иска се помощ ;d) и за това искам да те питам:
След тези 2 седмици да продължавам с тренировка C ли ?? Или да почна отново от начало?!
Почни отначало ако чак толкова форсмажорна е работата.Първоначално написано от HolyShit
Около 2 седмици няма да мога да тренирам по тази,пак трябва да се отлага,нервя се направо.
Иначе тренировката Б я изкарвам без помощ , щото няма лег и раменни преси ;d С другите няма да стане..
Тренировка C ми се вижда добре изпълнима,защото не е нужно да имам 7-8 упражнения едно след друго (лежанки/smith/2 щанги/успоредка/лост и тн
Днес изкарах хубава тренировка за гърди бре !![]()
бутнах от лег и от полулега повече пъти,лошото е,че си неам на представа на какво се дължи![]()