.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 188 от общо 188
    Кво като не ги познаваш?
    Викаш им- Ей келеш/малака/ и т.н ела тука и точка!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    Кво като не ги познаваш?
    Викаш им- Ей келеш/малака/ и т.н ела тука и точка!
    xaxaxaax И тва в България , не съм в Гърция сега ;ddd

Ми аз редовно ако кисна по фитнесите си им викам- келеш , келеме, пич, брато , батенце- много ме кефи как се изнервят

Ми аз редовно ако кисна по фитнесите си им викам- келеш , келеме, пич, брато , батенце- много ме кефи как се изнервят
    Едва ли ако искам другият да ме пази ще се обърна така към него!

Град
    София
    Като гледам кви ги пишеш,не ти давам повече от 15-16години.Нещо вашите са те изпуснали,то бива аграрщина ама твойто на нищо не прилича.

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Като гледам кви ги пишеш,не ти давам повече от 15-16години.Нещо вашите са те изпуснали,то бива аграрщина ама твойто на нищо не прилича.
    Хах цент не ме ебе колко ми даваш говньо! За наще нямаш право да говориш щото на живо ако ми кажеш нещо ще ти избия зъбките! Ако щеш ми вярвай! + тва не ти е минавало през тъпата кратуна ,че мога да се шегувам нали? Ама ти си толко прост от тоя бб тийм да четеш, че неможеш да осъзнаеш! Много ясно ,че на публично място няма да се държа като първия селянин ми ще помоля културно, тъпако!

Град
    София
    Знам ви кви сте чат побойници!Нищо,ама нищо общо нямам с бб-тийм.Аз не знам тука няма ли някой модератор,който да те спре.Писна ми да ти гледам малоумните постове,селянин безподобен.

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Знам ви кви сте чат побойници!Нищо,ама нищо общо нямам с бб-тийм.Аз не знам тука няма ли някой модератор,който да те спре.Писна ми да ти гледам малоумните постове,селянин безподобен.
    Аре бе! Щом не те е страх! Отиаме при първия нотариус подписваш бележка ,че няма да ме съдиш за нанесени телесни вреди дори и смърт (от де да те знам ,че няма да си глътнеш езика- не че немога да го извадя просто ще те оставя да умреш като куче) щото не ми се виси по затвори от тебе и ме гледай какъв съм побойник! А тоя умрял форум дето го рекламираш не струва за нищо!

Град
    София
    Да не чувам децки глас и скърцане на биберони!

@SolomonIceberg

Няк'ва промяна може ли да има В смисъл правил съм 2 тренировки точно (А и Б) , ще се наложи за известно време да не правя тези силови(иска се помощ ;d) и за това искам да те питам:

След тези 2 седмици да продължавам с тренировка C ли ?? Или да почна отново от начало?!

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    @SolomonIceberg

Няк'ва промяна може ли да има В смисъл правил съм 2 тренировки точно (А и Б) , ще се наложи за известно време да не правя тези силови(иска се помощ ;d) и за това искам да те питам:

След тези 2 седмици да продължавам с тренировка C ли ?? Или да почна отново от начало?!
    Почни отначало ако чак толкова форсмажорна е работата.

Около 2 седмици няма да мога да тренирам по тази,пак трябва да се отлага,нервя се направо.

Иначе тренировката Б я изкарвам без помощ , щото няма лег и раменни преси ;d С другите няма да стане..

Тренировка C ми се вижда добре изпълнима,защото не е нужно да имам 7-8 упражнения едно след друго (лежанки/smith/2 щанги/успоредка/лост и тн

Мега фен
    Днес изкарах хубава тренировка за гърди бре !

бутнах от лег и от полулега повече пъти,лошото е,че си неам на представа на какво се дължи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си