- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Магически" кремчета
Правя тази тема предимно, за да споделяме апит за мижави кремчета, които са световно-неизвестни, но са супер! Например аз открих едно кремче "Витасин" , което хидратира кожата ужасно много, но не я омазнява. Отваря пори, имах едни ужасно груби лакти (чак бяха побелели) намазах ги и им мина. И така, споделяйте!
![]()
Редовно използвам "Витасин" от няколко месеца вече и съм съгласна, че си е направо "магически". Много съм доволна от него. Използвам него вечер (понеже е много мазен) + крем "Кларина" сутрин и кожата ми стана идеална.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
А от къде може да се вземе това кремче "Витасин" и колко струва?
Преди 1 месец някъде открих някакъв избелващ крем на Кокона и е невероятен. Премахна ми всички петна по лицето.
Смятам да пробвам и този "Витасин", щoм толкова хидратира кожата. :///
няква народна цена бешеПървоначално написано от VampireLover3
Ама аре казвайте и др. Аз чух за някъв СИНЯК който действал като фдт.
![]()
Най-магически ще си останат крем "Здраве" и "Бочко". Аз съм супер доволна и от едно кремче с лимон на BioFresh. Пише си просто Лимонов крем за всеки тип кожа с витамин C и струва 1.90лв. Беше ми свършил моя крем, та си краднах от този на баба ми и останах супер доволна - хидратира страхотно, а и мирише много свежо на лимонче![]()
а сутрин или вечер се нанася ?Първоначално написано от billytalent
кларина на хималая 2.60 струва, но го ползвам вечер,т.к. "изкарва" пъпките отгоре на кожата и после може лесно да се премахнат..абе много е добър
мм и един с лимонена трева за крака..на дева май беше..имах гъбички(или поне нещо подобно) и след 1 седмица мазане вечер и ми мина всичко..а какви ли не лекарствени простотии бях изпробвала.. цената е около 3 лева мисля
а това синяк и аз го чух, но не намерих инфо
Ми... ужасно бързо заздравява раните и...ми сигурно ще действа и за пъпкиПървоначално написано от CupcakeMonster
![]()
Сутрин и вечер. =]Първоначално написано от shutUp
Намерих Витасин във нас обаче всяка вечер ли да се мажа? Няма ли да се омазни много кожата или да се образуват черни точки?
Аз го използвам всяка вечер и нито една черна точка не ми се е появила. Много добре влияе на кожата, мисля, че нямаш повод за притеснения. Само дето намирисва малко гадно де... А, и... внимавай с косата, 'щото верно е много мазен, аз вечер си хващам бретона с фибичка нагоре, за да не се лепне за крема.Първоначално написано от CupcakeMonster
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Хидратиращият крем на "Билка" с краставица и пъпеш![]()
![]()
Веднага попива и кожата на пипане ми е копринена след това.
Ако ви се дават 5 лв., давайте! Няма да съжалявате! А как мирише
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз пък обожавам този с гроздееПървоначално написано от LadyV
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
^ +++
Имах този за ръце, божествен е за цената си....
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."