- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как мога да върна от 7 на XP?
Драйвъра на харда едва ли се е загубил. Просто използвате диск на ХП който няма вградени Сата драйвери. Намерете такъв със SP3. Мисля, че в него има интегрирани такива.
аз пък до колкото знам ако не е бутан XP SP3 няма Sata но както и да е ... до колкото разбрах автора иска да инсталира Windows 7.
lubo111 коя програма си пробвал ? пробва ли с това което ти бях написал ?
Сложи Vista с нея ще стане,а за ХP трябва да промениш в BIOS харда да го разпознава като ИДЕ.Друг вариант, освен този, е да използваш NLite, за да "вградиш" в инсталационен диск на WINDOWS ХР драйвери за SATA диск. Друго спасение няма. Ако не можеш да си направиш инсталационен диск с драйвери потърси готов такъв в Zamunda или ARENABG
Използвах програмата на 2 компютъра
на единия МУЦКА![]()
Ама на тоя лаптоп викам сега оуу е ся станаи като боотвам програмата заби... Бам от копчето и на тоя приятел... каза, че ос-то не се включва и драйвъра на харда се е затрил и затова не иска да се боотва и да се пуска.. Нямало драйвър за харда на Хп-то в официалния сайт... и сега аз го поемам защото съм се мъчел да направя компютъра на брат ми
![]()
Благодаря за помощта аз повече с този компютър няма да се занимавам ...
Харда ще се закачи на настолен компютър с специално устройство от там ще се форматира и инсталира...
незнам на какво викаш специално устройство ама ако тръгнете да инсталирате windows на харда от друг компютър нищо няма да стане (да речем че има малък % за успех, но мене лично ме съмнява) ... може само да се форматира
последно не разбрах XP ли искаш да слагаш или 7, пробва ли с hiren's boot CD ?
Пробвах хиренс ще се форматира на настолен компютър и след това трябва да се инсталира т.е. нормално .. от лаптопаПървоначално написано от DarkAngelOfHope