.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Драйвъра на харда едва ли се е загубил. Просто използвате диск на ХП който няма вградени Сата драйвери. Намерете такъв със SP3. Мисля, че в него има интегрирани такива.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    аз пък до колкото знам ако не е бутан XP SP3 няма Sata но както и да е ... до колкото разбрах автора иска да инсталира Windows 7.

lubo111 коя програма си пробвал ? пробва ли с това което ти бях написал ?

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Сложи Vista с нея ще стане,а за ХP трябва да промениш в BIOS харда да го разпознава като ИДЕ.Друг вариант, освен този, е да използваш NLite, за да "вградиш" в инсталационен диск на WINDOWS ХР драйвери за SATA диск. Друго спасение няма. Ако не можеш да си направиш инсталационен диск с драйвери потърси готов такъв в Zamunda или ARENABG

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Използвах програмата на 2 компютъра
    на единия МУЦКА
    Ама на тоя лаптоп викам сега оуу е ся стана и като боотвам програмата заби... Бам от копчето и на тоя приятел... каза, че ос-то не се включва и драйвъра на харда се е затрил и затова не иска да се боотва и да се пуска.. Нямало драйвър за харда на Хп-то в официалния сайт... и сега аз го поемам защото съм се мъчел да направя компютъра на брат ми
    Благодаря за помощта аз повече с този компютър няма да се занимавам ...
    Харда ще се закачи на настолен компютър с специално устройство от там ще се форматира и инсталира...

Супер фен
    незнам на какво викаш специално устройство ама ако тръгнете да инсталирате windows на харда от друг компютър нищо няма да стане (да речем че има малък % за успех, но мене лично ме съмнява) ... може само да се форматира

последно не разбрах XP ли искаш да слагаш или 7, пробва ли с hiren's boot CD ?

Повече от фен Аватара на lubo111
    Град
    razgrad, bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    незнам на какво викаш специално устройство ама ако тръгнете да инсталирате windows на харда от друг компютър нищо няма да стане (да речем че има малък % за успех, но мене лично ме съмнява) ... може само да се форматира

последно не разбрах XP ли искаш да слагаш или 7, пробва ли с hiren's boot CD ?
    Пробвах хиренс ще се форматира на настолен компютър и след това трябва да се инсталира т.е. нормално .. от лаптопа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си