.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Мнения за тази преса

Какво мислите за тази преса -

Тя е с приставки за малки вафли и по- големи .. Има и гребенче като се изправяш допълнително , което е много хубаво ..

Казва се ELITE JR-257

Чакам мнения
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Преси, които имат приставки не стават за изправяне. А ако тази е скъпа, не си струва.
    За вафлички има много ефтини преси.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Immortalbeloved
    Преси, които имат приставки не стават за изправяне. А ако тази е скъпа, не си струва.
    За вафлички има много ефтини преси.
    Абе не е точно така,аз имам 2 преси-едната е с приставки и изправя чудесно,никакви проблеми.. а иначе знам от приятелки,че като цяло Elite не струват и аз не ти препоръчвам да си даваш парите.

П.С:Ако ти трябва само за вафличките,става.
    • Обичай,за да те обичат! •

пресите с приставки са боклук, пресите за 20 30 лева също има 21232134 такива теми ... може просто да прочетете.
    Ако ти трябват за изправяне и вафлички си вземи на ремингтон има в момента една за около 50 60 лева (техномаркет) и може някоя ефтина на вафлички мисля, че няма да ти излезе особено по скъпо
    Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти

Фен
    Град
    Sofiq
    оо аз имам абсолютно същатаа ;дд на мен много ми харесва ама точно я ползвам само за вафлички.. просто имам друга за изправяне ии моята коса много трудно се изправя .. ако твоята се изправя лесно ще ти е перфектна

Ами на мен ми трябва най - вече заради вафлите Иначе моята коса си е къдрава .. И доста трудно се изправя .. Но тази ми я изправя .. просто трябва играчка Благодаря за мненията и се извинявам за темата

А попринцип за да ми държи косата на изправянето , преди да я изправя да я напръскам с лак ли ? ЗАщото не ми държи много и косата се подгъва ?

Цитирай Първоначално написано от Veroniika
    А попринцип за да ми държи косата на изправянето , преди да я изправя да я напръскам с лак ли ? ЗАщото не ми държи много и косата се подгъва ?
    НЕ, не я пръскай с лак. Ще си увредиш и косата, и пресата. По - добре си купи някакви стилизанти за коса. И преди да се изправиш си слагай. Попитай в някой козметичен магазин, там ще ти препоръчат най - добре.
    Иначе аз имам, но не го ползвам И не мога да ти кажа дали е добро.

Добре Благодаря ти :P

Ами вафличките се получават много добре,но за изправяне не става.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Това ми беше първата преса. Бях в 7 клас като ми я подариха за Коледа.. Значи преди 5 години.
    Въобще не може да изправя..ама въобще.
    Иначе вафличките горе долу се получават.

Мерсаж ..

Някакви други мнения .. И снимки на други преси , които са до 50 лв . и изправят хубаво .. Това е за една приятелка ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си