За почитателите на дълги истории ;д Надявам се да има такива,които да го прочетат

Преди близо година,обичах едно момче (или поне така си мислех).Не ходехме.Самият той беше страшна бъркотия,не знаеше какво иска.. Занимавахме се близо година,но чувствата ми към него не отихнаха още 2 години след това.Никога не можех да се задържа с момче повече от месец,даже няма и толкова.. винаги ги зарязвах,някак си всички ми бяха еднообразни и колкото и да исках не можех да забравя въпросното момче в което бях влюбена Отмина се време,не го бях виждала с месеци и чувствата започнаха някак си да отшумяват.. просто ми омръзна да тичам след нещо,което никога няма да бъде мое. Нооо.. явно на това мога да му кажа само "детската ми любов",защото след толкова грешки,срещнах едно момче (сегашният ми приятел),който е много по различен от всички останали.Единствено той ми показа какво е да обичаш истински! Заедно сме вече половин година ( е може да се каже и повече,защото си имаме и някакви месеци предистория ;д ) Той.. просто прави всичко за мен и аз настина оценявам това,опитвам се да му отвръщам със същото Проблема е само,че е много ревнив,дори с приятелките ми излизам много рядко,защото си мисли,че ще отидем при някое момче и разни такива Иии.. си пада малко нервак ;д Не знам защо,но винаги имаме навика да се караме по купони.. и няколко пъти в яда си съм му казвала,че късаме (макар да знам,че пак ще се оправим някак си.. ) повечето пъти не може да се сдържи,дори е проливал сълзи пред мен,за което ми е много гадно.. Във всичко е с мен,помага ми с каквото може.Когато остана да спя в тях и на сутринта като се събудим първите му думи са "Колко си красива" .. лично аз не се харесвам сутрин с рошавата коса и подпухналите за сън очи просто се опитва както се може да ме трогне,било то комплимент или нещо друго.Винаги съм искала такъв човек до мен и мечтата ми се сбъдна.. Дори ми е казвал,че иска да се ожени за мен и съм първата на която го казва.. При положение,че преди мен е имал връзка 1 година.. Лично това много ме трогна Тази вечер,на поредното събиране,пак се скарахме.. Излъгах го че ми е омръзнал,болеше ме много,чак очите ми се насълзиха.. Той само ми каза " Знаеш,че умирам за теб.. кажи само какво мога да направя за да не се разделяме,имам чувстото,че живота ми е в теб" .. замълчах.. След това последва "Нали толкова искаше да отидем в парка,ще отидем,ще го обиколим 3 пъти и повече,не ме интересува че ще вали,няма да спираме да починем,ще се гушнем,ще се смеем.. както преди и може би ще осъзнаеш,че няма смисъл от раздяла" .. Чух тези думи,тръгнах напред,той тръгна след мен като ми викаше да го чакам,какво ми станало така изведнъж.. Аз просто вървях бързо напред и изведнъж му казах "Обичам те" хвърлих му се на врата,а той ме попита това какво значи (казах да забрави всичко,което му наговорих че ми е омръзнал и т.н) Казах му също "Защо всеки път като се опитвам "уж" да те зарежа така правиш че с думите си караш колената ми да омекват" след което започнах да го бия с чантата И така като малките деца под дъжда след полунощ се гонихме,смяхме се,обичахме се и т.н и т.н И се надявам да сме заедно още много много време и да няма много такива драматични случеи Благодаря на всички,които отделиха време,да го прочетат