Реших да направя тема, обединяваща всички, които ще кандидатстват тази година с математика, споделете:
Как се готвите?
Къде ще кандидатствате?
На матура ще ходите ли?
На предварителни изпити ходили ли сте/ще ходите ли?
Оценки на изпитите?
Задачи и тн.. каквото се сетите
Аз да споделя преди седмица бях на предварителен изпит по математика в ХТМУ, оказа се по-лесен от очакванията ми, имам 5.70 (яд ме е 1 глупава задача не реших).. Готвя се за ТУ (ХТМУ ми е резервен вариант), надявам се на подобен резултат и там, но не се знае, нивото все пак е по-високо
Всяка седмица преговарям по няколко теми от миналата година, по алгебра съм минал почти всичко (с изключение на логаритми, прогресии и лимити, ама тях ги знам), по геометрия съм много зле за сега, много бавно върви и шибаните задачи с окръжвости ми разказват играта.. На матура по математика мисля да не се явявам, за да не си развалям дипломата(въпреки че ще е 5.50 ), но се чудя, може и да си повиша оценката .. сега тече усилена подготовка за първия предварителен в ТУ, който не са го обявили още..

П.п. От месец съм се напънал малко по-сериозно да решавам задачи и не мога да пиша вече на български.. камоли да говоря, правя грешки на всяко изречение, побърках се с тази математика