- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ~ !HORROR MOVIES,АКО ВИ ТРЯБВА ПИТАЙТЕ! ~
Пф олигофрен.Като искаш стойностни филми ги напиши,не съм написал в темата 'ДАВАМ ГОТИНИ ФИЛМИ ЗА НЕЙМЛЕСС,СПЕЦИАЛНО НА НЕГО ДА МУ ХАРЕСАТ' правя го да споделяме информация,това ,че не теб не ти харесва,не значи,че филма е тъп.Ако не ти харесва,да те няма,не съм те канил.
Movies are my passion.
Ох,и понеже 85% от българите са многознайковци като тебе,искам ти да ми кажеш стойностен филм,защото както чета в коментарите от Замунда и на всякаде,всеки филм е боклук.Я ми кажи ти някой СТОЙНОСТЕН филм,който го няма тук?Пък и аз не съм предложил всички филми на планетата,давам да си харесат,ако не пиша още.
Movies are my passion.
Ами някой филми са тъпи просто(независимо дали и на мене ми харесват или не), като изгледаш хубавите от жанра и това ще ти стане ясно. Няма да те ангажирам с мойте филми, но ще ти дам пример, че от темата към момента най-доброто заглавие е The Silence of the Lambs и Hannibal Lecter(като изключим още 2-3 в по-различни жанрове).
Но айде ще спомена според мене стойностни мистерии/психота/страшни филми/съспенс филми/депресиращи филми/трилъри и т.н.
Cube 1, 2(Hypercube), Dead End, The Shining, The Birds, Rear Window, The Ninth Gate, The Game, The Descent, Shutter Island, Se7en, Hannibal Lecter, The Silence of the Lambs, Eraserhead, Alien 1, The Mist, Event Horizon, Grotesque, Phobia, Saw, Guineia Pigs, The Others, Salo, и още има за които не се сещам, и други има които не съм гледал, но тия влизат по една или друга причина в горните категории.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първо ,някой от филмите ,който си написал,щеше да ги пиша след като някой отговори дали е гледал по горните.Второ някой които си изредил са доста тъпи и не са нищо кой знае какво,дори скучни.Други,нямат нищо общо с УЖАСИТЕ като жанр,просто ПСИХО-ТРИЛЪР,което е различно.Има и добри,които си споменал,просто забравих и аз да пиша.Като цяло си писал щуротии,колкото да покажеш колко си готин и какъв разбирач си.Не казвам,че филмите,който си написал са тъпи,те са си класика,но някой са доста глупави,други вече сме ги писали,3ти пък изобщо не са Ужаси.Като цяло си поредния хейтар..Не искам да споря,не искам да превръщам темата в спам.За това,ще те помоля,ако ще говориш ,че темата е тъпа,че филмите вътре са тъпи и т.н-Не пиши,просто спри да пишеш и повече не влизай.Това ще те помоля.
Movies are my passion.
И кажи кои са тъпите(да, 2-3 може да не се харесат на доста хора), но за останалите мисля, че са одобрявани.Първоначално написано от summerz
А нима ти не си пуснал темата за да покажеш колко си готин и какъв разбирач си като те питат хората за филми, и се криеш зад добрите мотиви да помагаш? Ако наистина искаш да помогнеш, напиши лично описание за филмите, какъв тип точно са, какви аспекти на ужаси има в тях и т.н.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тъпи са 2-3 филма,2-3 са писани и има други,които не са,аз не съм писал всички филми на земята.Реших да направя темата,защото ме кефи да си споделяме нови филми и да гледаме нещо ново.Не съм го направил с някакво друго намерение.Няма да те провокирам да пишеш други глупости,защото ще стане спам,просто спри да пишеш тук.Даже ако някой модератор го види ще помоля да изтрие всички по горни коментари свързани с тоя спор.
Movies are my passion.
По БТВ скоро даваха една нощ "Хотелът на ужасите" ... това е който си пада по бруталните и гнусни убийства! Аз не можах да го гледам от ужас ... И после не успях да спя![]()
![]()
Препоръчайте ми и на мен някой ХУБАВ УЖАС!![]()
Напоследък правят само БОЗИНе стават за нищо.. банални,без никакви моменти на напрежение ..
![]()
pleaseeeee ... ;D
- only GOD can judge me !! ;]
Dead End би трябвало да ти харесаПървоначално написано от ch0purche
![]()
всъщност Nameless е много прав .. тука са нахвърляни много Хоръри, от които само малко са стойностни и си заслужават да се гледат...![]()
интересува ме коя "Призрачна бленда" е по-хубава? от 2004 или от 2008??
и поредицата Гняв хубави ли са??
Ок,аз няма да пиша повече,нека професорите напишат малко "стойностни" филми.
Movies are my passion.
Някой може ли да ми каже ужас, подобен на Стая 1408. Демек с малко по-малко известни актьори и с интересен и мистериозен сюжет. Плс дайте идеи, че много ми се гледа нещо такова!
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Първоначално написано от r19
Мерси за предложениетоо![]()
сега си го тегля и ще видим! Надявам се да ми харесаа
- only GOD can judge me !! ;]
Плс кажете дали си заслужава "На запис" и ако да, коя част е най-добра.
Хораа, препоръчайте нещо яко. От много време не съм гледала нещо друго. Малко ми писна от сюжетите със тийнеиджърите на екскурзия или такива. Ще кажа някой от филмите, които са ми харесали, за да ви насоча горе долу към вкуса си.
Case 39 (Не беше лош, два пъти го гледах даже)
Mirrors (Интересен, но не ме стрясна особено)
Haunting in Conecticut (Интересен сюжет, нещо по-различно)
See no evil (На мен ми хареса, мога да кажа - доста)
Stay alive (Определено ! )(срещала съм го и със заглавие Fear.com)
Hard Candy (Психарски много, навремето ме впечатли явно, щом го помня)
И вече други като The Descent, The omen, IT, One missed call.....etc
Някой ако може да предложи нещо приличащо на горепосочените. Мерси предварително![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз знам,но няма смисъл.Чакай Неймлесс да влезе,той ще ти каже най-великите филми.
Movies are my passion.
Един нов филм - The Rite
Все още не съм го гледал, но изглежда интересен (:
PS Не съм чел повечето от коментарите и се извинявам ако някой вече го е споменал ..
Първоначално написано от summerz
Кво се запъвате вие двамата![]()
Не държа Неймлес да ми предложи![]()
И аз съм го виждала в замунда, постера не е лош, но не знам дали си заслужава. Някой път се дразна като чета коментарите в замунда, щот някои от тях направо ме отказват да го гледамПървоначално написано от theuntouchable1
![]()
![]()
\Първоначално написано от StolenBliss
/
http://zamunda.net/details.php?id=136096&hit=1
Охх,ей този на мен ми стопи лагерите една вечер,когато си нямах работа ...
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
я дайте нещо подобно на wrong turn ;д за някакви тийнове, които отиват някъде и ги избиват ;д
^този горе е нещо такова!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Страхотна тема !!!Много от посочените филми вече съм ги гледала, а някои от останалите задължително ще гледам ! Мисля да започна с Послания от мрака , ще го гледам тази вечер дано е хубав.
Относно новия филм The rite гледах че го има в замунда и чаках да качат субтитри защото имах големи надежди за него, но сега като проверявам изобщо вече не е в замунда защо така![]()
Кървави - Погрешен завой (1,2,3), Хостел, Хълмовете стават 4ервени, Тексаско клане и т.н. ....
Психо-страшни и за духове - Ужасът в Амитивил, Обитанието в Кънектикът, Нероден, Неканен, 4тият вид, Кошмари на улица Елм стрийт![]()
![]()
:P Пове4ето няма как да не ги знаете, но са върховни ...
Все пак - пове4ето филми от 2011 ми изглеждат боза, моля кажете някой филм и отново мн. яка темазарадвахте ме като я видях!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd