- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ~ !HORROR MOVIES,АКО ВИ ТРЯБВА ПИТАЙТЕ! ~
Тексаско клане, Знам какво направи миналото лято и Джийпърс Крийпърс - особено втората 4аст!Първоначално написано от tArIkAt
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Или гледай дисни чанъл. По-страшни са.Първоначално написано от selenasky
ваУ рокс
Grell
+1, wrong turn и производните му са срам за думата "страшни".Първоначално написано от BladeDancer
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ако предпочитате филми с повече мистерия гледайте Identity (2003) Много е добър ! Определено си струва гледането !
гледал съм ги ;дПървоначално написано от selenasky
Хах аз се сещам за Sweeney Tod, не е токова на ужасите, ами по - скоро брутален и кървав. След него още ми е гадно да ям сандвич с месо![]()
Аз искам да ми препоръчате някакъв филм на ужасите, който не е толкова страшен.... защото тука като гледам повечето мнения, филмите на които съм пищяла от ужас, някои ги намират за бози хD И искам филма да е с хепи енд ! Да, хорър с хепи енд. Сега феновете ще кажат, че точно в гадния край му е якото на филма, ама не.
Ии.. да ви питам преди време бях гледала един хорър, където 5 - 6 човека бяха затворени в нещо като клиника и бяха с изтрита памет. Естествено, умираха един по един по мистериозен или брутален начин. Накрая се оказа, че мъжът на една от тях ги е затворил там и им е изтрил паметта ( той май беше някакъв хирург или нещо подобно ) Накрая тя и още един успяха да избягат от клиниката ( хепи енд)
И ако може и да ми препоръчате някаква хубава мистерия, без много кървища, но да свършва пак по много мистериозен начин... мерси предварително ((:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Спокойно,не си само ти дето си пищяла от ужас,пък тези тук казват че са божи.Те в сайта , и в замунда , и във всички тези сайтове се мислят за големите разбирачи,безстрашни пичове дето много разбират от филми и музика.Но винаги ще има такива,филмите са си страшни,просто винаги се намират олигофрени да си искаят ограниченото мнение.
Момче съм!
Е тоя ми се струва хубав...меерсииПървоначално написано от summerz
Някой гледал ли е My Soul To Take ?
Смятам да го гледам но се чудя дали си заслужава ?
^ Не е лош, но не е и кой знае какво.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от StolenBliss
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
меееееееееега тъп .. съжалявам за изгубеното време ;д не го тегли ..Първоначално написано от theuntouchable1
Sweeney Todd си е страхотен мюзикъл и смислен филм(+ черна комедия), изобщо не е ужас.Първоначално написано от RaWw
Иначе написах в предишните страници стойностните или страшните ужаси/мистерии/психотрилъри, които съм гледал, малко са истински плашещите, сега филми като тексаско клане и one missed call може да си умреш от скука и клише, даже и мъчения няма много, по 1-2 убийства на филм и това предлагат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Бих искала да ми предложите някой филм като The hitcher 2007 (Стопаджията 2007), Wolf creek (Вълчият залив). Или например семейство или приятели тръгват на екскурзия, обаче им се разваля колата или нещо друго подобно и някакъв започва да ги гони. Ако ми препоръчате такъв филм, ще съм ви много благодарна. Пропуснах да кажа да не е с много кървища, а по-скоро да държи в напрежение.
П.С. Темата е страхотна! Браво!
Първоначално написано от MissCoFFeTearOfl
Сещам се за: Rest Stop, Dead End (2003), Joy Ride![]()
Някой сеща ли се за филм като Disturbia ? Наскоро го гледах и много ми хареса и ми се гледа подобен на него..
П.С. Беше ми скучно и пуснах My Soul To Take да видя дали става..Не ми хареса особенно.. tArIkAt и StolenBliss са прави ;]
[quote="theuntouchable1"]Някой сеща ли се за филм като Disturbia ? Наскоро го гледах и много ми хареса и ми се гледа подобен на него..
и аз това търся..![]()
сега ще го гледам тоя Disturbia изглежда обещаващ напрегнат трилър
Ооо добре че ми напомнихте за римейка на A Nightmare on Elm Street. Преди година гледах оригиналния и оставаше много малко време до пускането на новия филм, но съм забравила .. ето какво ще гледам сегаПървоначално написано от ri41
Иначе тези филми, които авторът е изброил в началото - всички са ми любими))
[quote="RaWw"]Disturbia - супер як филм. Ако ви е харесал гледайте The Stepfather !Първоначално написано от theuntouchable1
![]()
[quote="SorrowEyes"]The Stepfather изглежда много добър - ще се гледа :]Първоначално написано от RaWw
[quote="theuntouchable1"]много е як ;д сещате ли се за нещо в стил Джийпърс Крийпърс ?Първоначално написано от SorrowEyes
http://www.zamunda.net/details.php?id=236403
тва определено ще го гледам![]()
Здравейте..като фен на ужасите се включвам в темата."Човешка стоножка" е ужасно тъп филм,доста гнусен и зле направен.Мисля,че е доста извратен.Има и по гнусни,но този няма никакъв смисъл в него..ако искате го вижте,но не препоръчвам.
Момче съм!