.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 204
    Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    я дайте нещо подобно на wrong turn ;д за някакви тийнове, които отиват някъде и ги избиват ;д
    Тексаско клане, Знам какво направи миналото лято и Джийпърс Крийпърс - особено втората 4аст!
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    я дайте нещо подобно на wrong turn ;д за някакви тийнове, които отиват някъде и ги избиват ;д
    Тексаско клане, Знам какво направи миналото лято и Джийпърс Крийпърс - особено втората 4аст!
    Или гледай дисни чанъл. По-страшни са.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Или гледай дисни чанъл. По-страшни са.
    +1, wrong turn и производните му са срам за думата "страшни".
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на MissBianka
    Ако предпочитате филми с повече мистерия гледайте Identity (2003) Много е добър ! Определено си струва гледането !

Повече от фен
    гледал съм ги ;д

Повече от фен
    Хах аз се сещам за Sweeney Tod, не е токова на ужасите, ами по - скоро брутален и кървав. След него още ми е гадно да ям сандвич с месо
    Аз искам да ми препоръчате някакъв филм на ужасите, който не е толкова страшен.... защото тука като гледам повечето мнения, филмите на които съм пищяла от ужас, някои ги намират за бози хD И искам филма да е с хепи енд ! Да, хорър с хепи енд. Сега феновете ще кажат, че точно в гадния край му е якото на филма, ама не.
    Ии.. да ви питам преди време бях гледала един хорър, където 5 - 6 човека бяха затворени в нещо като клиника и бяха с изтрита памет. Естествено, умираха един по един по мистериозен или брутален начин. Накрая се оказа, че мъжът на една от тях ги е затворил там и им е изтрил паметта ( той май беше някакъв хирург или нещо подобно ) Накрая тя и още един успяха да избягат от клиниката ( хепи енд )
    И ако може и да ми препоръчате някаква хубава мистерия, без много кървища, но да свършва пак по много мистериозен начин... мерси предварително ((:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Хах аз се сещам за Sweeney Tod, не е токова на ужасите, ами по - скоро брутален и кървав. След него още ми е гадно да ям сандвич с месо
    Аз искам да ми препоръчате някакъв филм на ужасите, който не е толкова страшен.... защото тука като гледам повечето мнения, филмите на които съм пищяла от ужас, някои ги намират за бози хD И искам филма да е с хепи енд ! Да, хорър с хепи енд. Сега феновете ще кажат, че точно в гадния край му е якото на филма, ама не.
    Ии.. да ви питам преди време бях гледала един хорър, където 5 - 6 човека бяха затворени в нещо като клиника и бяха с изтрита памет. Естествено, умираха един по един по мистериозен или брутален начин. Накрая се оказа, че мъжът на една от тях ги е затворил там и им е изтрил паметта ( той май беше някакъв хирург или нещо подобно ) Накрая тя и още един успяха да избягат от клиниката ( хепи енд )
    И ако може и да ми препоръчате някаква хубава мистерия, без много кървища, но да свършва пак по много мистериозен начин... мерси предварително ((:
    ++++

Спокойно,не си само ти дето си пищяла от ужас,пък тези тук казват че са божи.Те в сайта , и в замунда , и във всички тези сайтове се мислят за големите разбирачи,безстрашни пичове дето много разбират от филми и музика.Но винаги ще има такива,филмите са си страшни,просто винаги се намират олигофрени да си искаят ограниченото мнение.

Момче съм!

Цитирай Първоначално написано от summerz
    Сериозно се съмнявам да сте гледали всичките тея филми,ама хайде.Като "Предизвестена смърт"

- Гняв
    - Едно пропуснато обаждане
    - Градски легенди
    - Гробна тишина
    - Сайлънт Хил
    - Кошмари на улица Елм Стрийт
    - Поличбата
    - Екзорсистът (винаги съм го намирал за глуповат филм)

Искам да ви кажа и няколко по бруталнички,които мисля че не казах по рано:

- Къщата на 1000та трупа
    - Продължението на филма:Отхвърлени от Дявола
    - Погрешен Завой
    - Плуя на гроба ти
    - Последната къща отляво
    - Знам какво направи миналото лято
    - Кървавия Свети Валентин
    - Тексаско клане

П.С - Кажете дали сте си харесали от тези последните,ако не..ще търся още )
    Е тоя ми се струва хубав...меерсии

Някой гледал ли е My Soul To Take ?

Смятам да го гледам но се чудя дали си заслужава ?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^ Не е лош, но не е и кой знае какво.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Хораа, препоръчайте нещо яко. От много време не съм гледала нещо друго. Малко ми писна от сюжетите със тийнеиджърите на екскурзия или такива. Ще кажа някой от филмите, които са ми харесали, за да ви насоча горе долу към вкуса си.
    Case 39 (Не беше лош, два пъти го гледах даже)
    Mirrors (Интересен, но не ме стрясна особено)
    Haunting in Conecticut (Интересен сюжет, нещо по-различно)
    See no evil (На мен ми хареса, мога да кажа - доста)
    Stay alive (Определено ! )(срещала съм го и със заглавие Fear.com )
    Hard Candy (Психарски много, навремето ме впечатли явно, щом го помня )

И вече други като The Descent, The omen, IT, One missed call.....etc
    Някой ако може да предложи нещо приличащо на горепосочените. Мерси предварително
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от theuntouchable1
    Някой гледал ли е My Soul To Take ?

Смятам да го гледам но се чудя дали си заслужава ?
    меееееееееега тъп .. съжалявам за изгубеното време ;д не го тегли ..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от RaWw
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    ++++
    Sweeney Todd си е страхотен мюзикъл и смислен филм(+ черна комедия), изобщо не е ужас.
    Иначе написах в предишните страници стойностните или страшните ужаси/мистерии/психотрилъри, които съм гледал, малко са истински плашещите, сега филми като тексаско клане и one missed call може да си умреш от скука и клише, даже и мъчения няма много, по 1-2 убийства на филм и това предлагат.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Бих искала да ми предложите някой филм като The hitcher 2007 (Стопаджията 2007), Wolf creek (Вълчият залив). Или например семейство или приятели тръгват на екскурзия, обаче им се разваля колата или нещо друго подобно и някакъв започва да ги гони. Ако ми препоръчате такъв филм, ще съм ви много благодарна. Пропуснах да кажа да не е с много кървища, а по-скоро да държи в напрежение.

П.С. Темата е страхотна! Браво!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MissCoFFeTearOfl
    Бих искала да ми предложите някой филм като The hitcher 2007 (Стопаджията 2007), Wolf creek (Вълчият залив). Или например семейство или приятели тръгват на екскурзия, обаче им се разваля колата или нещо друго подобно и някакъв започва да ги гони. Ако ми препоръчате такъв филм, ще съм ви много благодарна. Пропуснах да кажа да не е с много кървища, а по-скоро да държи в напрежение.

П.С. Темата е страхотна! Браво!

Сещам се за: Rest Stop, Dead End (2003), Joy Ride

Някой сеща ли се за филм като Disturbia ? Наскоро го гледах и много ми хареса и ми се гледа подобен на него..

П.С. Беше ми скучно и пуснах My Soul To Take да видя дали става..Не ми хареса особенно.. tArIkAt и StolenBliss са прави ;]

Град
    Плевен
    [quote="theuntouchable1"]Някой сеща ли се за филм като Disturbia ? Наскоро го гледах и много ми хареса и ми се гледа подобен на него..

и аз това търся..

сега ще го гледам тоя Disturbia изглежда обещаващ напрегнат трилър

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    всички които си ги изредил съм ги гледала, ужасът на Елм стрийт скоро го гледах най-новия, забравих да кажа Петък 13 от 2009 много ми хареса, както и "Последната къща в ляво"
    Ооо добре че ми напомнихте за римейка на A Nightmare on Elm Street. Преди година гледах оригиналния и оставаше много малко време до пускането на новия филм, но съм забравила .. ето какво ще гледам сега
    Иначе тези филми, които авторът е изброил в началото - всички са ми любими ))

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    [quote="RaWw"]
    Някой сеща ли се за филм като Disturbia ? Наскоро го гледах и много ми хареса и ми се гледа подобен на него..

и аз това търся..
    Disturbia - супер як филм. Ако ви е харесал гледайте The Stepfather !

[quote="SorrowEyes"]

и аз това търся..
    The Stepfather изглежда много добър - ще се гледа :]

Повече от фен
    [quote="theuntouchable1"]
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes

и аз това търся..
    The Stepfather изглежда много добър - ще се гледа :]
    много е як ;д сещате ли се за нещо в стил Джийпърс Крийпърс ?

Повече от фен
    http://www.zamunda.net/details.php?id=236403

тва определено ще го гледам

Здравейте..като фен на ужасите се включвам в темата."Човешка стоножка" е ужасно тъп филм,доста гнусен и зле направен.Мисля,че е доста извратен.Има и по гнусни,но този няма никакъв смисъл в него..ако искате го вижте,но не препоръчвам.

Момче съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си