- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ~ !HORROR MOVIES,АКО ВИ ТРЯБВА ПИТАЙТЕ! ~
House of Wax съм го гледала, мисля, че вече изгледах всички такива филми за пътувания![]()
HuskПървоначално написано от ri41
Carriers
Rest stop 1,2.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
^ гледах ги вече, както и Градски легенди-някой беше споменал, не съм гледала обаче Boo
The uninvited (Неканен)Първоначално написано от theuntouchable1
- с доста нео4акван край е!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Мм гледал съм го доста добър е ;]Първоначално написано от selenasky
Бих се радвал ако някои ми препоръча, филм на ужасите , които няма много стряскания.
Незнам защо , но като гледам някои стряскащ , после 3 дни не мога да спя като хората.![]()
Знам какво направи миналото лято 3,Предизвестена смърт 2,Петък 13,Последен изход ( 1,2,3,4 ),Погрешен завойПървоначално написано от BacksteetBoy
точно Предизвестена смърт ли препоръчваш като не стряскащ филм, аз като го гледах ми изскочиха ангелите направо, както и Петък 13 си е стряскащ да хубав е но явно човека иска нещо по-така лекоПървоначално написано от againstyou
HuskПървоначално написано от mimssss
Carriers
Rest stop 2
Знам какво направи миналото лято.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Еми за мен не са стряскащи и за тва,все пак не мога да му знам разбиранията и вкуса.Първоначално написано от ri41
една приятелка ми разказа един филм, обаче не мога да го намеря.. разказва се за няколко приятеля, които се качват в камиона на някакъв човек, който им казва да не отварят кашоните.. и после ги води в някаква кланница, където ги убива един по един, а в кашоните е пълно с кръв.. някой сеща ли се ?
Темата е страхотна, обожавам ужаси, само такиа гледам, толкова много съм изгледакюла, че вече май неостава хорър , който да не съм гледала, ако може да ми предложите някой готин, и наистина СТРАШЕН!!! Аз мога да ви кажа филмът Ехото (The Echo) - http://zamunda.net/details.php?id=196811&hit=1 Много готин филм, с много стряскащи моменти, с интересн замисъл, за любителите на жанра ще се хареса.. Предлагаите вие, че незнам какво да гледам![]()
Wrong turn1,2,3 е най-добре да гледаш.Доста са развлекателни даже леко смешни!Първоначално написано от BacksteetBoy
Бихте ли ми препоръчали филми с неочакван край? Благодаря предварително.
'The others', 'Shrooms', 'The uninvited'Първоначално написано от BluesCat
![]()
Нео4акван край, също - The mist, 2007!!
Ако някой иска филм с о4акван предопределен край, подходящ пример е оная боза Final Destination.. вси4ките филми от тази поредица са толкова еднакви, 4е нямам думи..![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Имаше един филм, който гледахме със сестра ми, когато бяхме по-малки, но определено не мога да си спомня името му. Разказваше се за някаква група приятели /е, може ли да е за нещо друго/, които бяха нападната от гоблини. Да, гоблини!
Уж се криеха в някакъв град, за да избягат от тях, а всъщност се оказа, че градът, прочетен наобратно означава точно ''Гоблин''. Е, не им се случиха много хубави неща, разбира се. Но аз не помня почти нищо друго от този филм и дори се чудя дали е ужаси, тъй като го даваха по обяд, но пък за сметка на това доста се бяхме стреснали със сестра ми. Таа...някой ако се сеща кой е филма да пише.
![]()
Човече, има 3 филма, които искам да намеря, единия го открих по чиста случайност, а ако някой ми помогне да намеря другите 2, ще му подаря 1 пепси 2.5 ( ако е в моя окръг).
Та, единия беше с 1 пишлеме, което остава само вкъщи и когато тока се пре*ба, започнаха да се появяват некви копелета(спомням си ги като страшни клоуни), но го гледах отдавна и вече не мога да си спомня.
Вторият е за двама летци, които всяка сутрин катастрофирват в 1 езеро(или нещо такова) и 1 момиче се опитва да им помогне.
Моля ви, търся тези филми с години, ще ви бъда много благодарен ако ми погнете![]()
Schhh! Hear the silence...
Препоръчвам SUPERNATURAL ! Сериал е , но е хипер добър .. за тези,които не са го гледали : Няма да останете разочаровани !Свързан е с духове,демони,чудовищата от градските легенди и по-нататък в сезоните се включват и ангелите . Но наред с тях , можеш да се пръснеш от смях : D
Здравейте.Включвам се в темата като върл почитател на хорор жанра!Ако имате въпроси може да задавате в темата и аз ще отговарям.Не знам защо почнаха някой хора да се включват с лигави сериали като по-горния,той няма нищо общо с този жанр.
офффф и аз го търся тоя с летците ;д като малък съм го гледал, много беше як, искам пак да го гледам ;д ако някой се сеща, моля ви, споделете с нас заглавието ;дПървоначално написано от DENKAZ
Гледайте Frontiers![]()