.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 204
    House of Wax съм го гледала, мисля, че вече изгледах всички такива филми за пътувания

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    House of Wax съм го гледала, мисля, че вече изгледах всички такива филми за пътувания
    Husk
    Carriers
    Rest stop 1,2.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

^ гледах ги вече, както и Градски легенди-някой беше споменал, не съм гледала обаче Boo

Може ли някой да препоръча някакъв хорър/трилър с мистерийка ?

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Цитирай Първоначално написано от theuntouchable1
    The uninvited (Неканен) - с доста нео4акван край е!!
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Цитирай Първоначално написано от theuntouchable1
    The uninvited (Неканен) - с доста нео4акван край е!!
    Мм гледал съм го доста добър е ;]

Бих се радвал ако някои ми препоръча, филм на ужасите , които няма много стряскания.

Незнам защо , но като гледам някои стряскащ , после 3 дни не мога да спя като хората.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от BacksteetBoy
    Бих се радвал ако някои ми препоръча, филм на ужасите , които няма много стряскания.

Незнам защо , но като гледам някои стряскащ , после 3 дни не мога да спя като хората.
    Знам какво направи миналото лято 3,Предизвестена смърт 2,Петък 13,Последен изход ( 1,2,3,4 ),Погрешен завой

Цитирай Първоначално написано от againstyou

Знам какво направи миналото лято 3,Предизвестена смърт 2,Петък 13,Последен изход ( 1,2,3,4 ),Погрешен завой
    точно Предизвестена смърт ли препоръчваш като не стряскащ филм, аз като го гледах ми изскочиха ангелите направо, както и Петък 13 си е стряскащ да хубав е но явно човека иска нещо по-така леко

Предложете ми хубав филм с приятели като Восъчната къща например

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от mimssss
    Предложете ми хубав филм с приятели като Восъчната къща например
    Husk
    Carriers
    Rest stop 2
    Знам какво направи миналото лято.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от againstyou

точно Предизвестена смърт ли препоръчваш като не стряскащ филм, аз като го гледах ми изскочиха ангелите направо, както и Петък 13 си е стряскащ да хубав е но явно човека иска нещо по-така леко
    Еми за мен не са стряскащи и за тва,все пак не мога да му знам разбиранията и вкуса.

Повече от фен
    една приятелка ми разказа един филм, обаче не мога да го намеря.. разказва се за няколко приятеля, които се качват в камиона на някакъв човек, който им казва да не отварят кашоните.. и после ги води в някаква кланница, където ги убива един по един, а в кашоните е пълно с кръв.. някой сеща ли се ?

Темата е страхотна, обожавам ужаси, само такиа гледам, толкова много съм изгледакюла, че вече май неостава хорър , който да не съм гледала, ако може да ми предложите някой готин, и наистина СТРАШЕН!!! Аз мога да ви кажа филмът Ехото (The Echo) - http://zamunda.net/details.php?id=196811&hit=1 Много готин филм, с много стряскащи моменти, с интересн замисъл, за любителите на жанра ще се хареса.. Предлагаите вие, че незнам какво да гледам

Голям фен Аватара на MissBianka
    Гледайте Insidious, много е зловещ

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York

Wrong turn1,2,3 е най-добре да гледаш.Доста са развлекателни даже леко смешни!

Бихте ли ми препоръчали филми с неочакван край? Благодаря предварително.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BluesCat
    Бихте ли ми препоръчали филми с неочакван край? Благодаря предварително.
    'The others', 'Shrooms', 'The uninvited'

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Нео4акван край, също - The mist, 2007!!
    Ако някой иска филм с о4акван предопределен край, подходящ пример е оная боза Final Destination.. вси4ките филми от тази поредица са толкова еднакви, 4е нямам думи..
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Имаше един филм, който гледахме със сестра ми, когато бяхме по-малки, но определено не мога да си спомня името му. Разказваше се за някаква група приятели /е, може ли да е за нещо друго /, които бяха нападната от гоблини. Да, гоблини! Уж се криеха в някакъв град, за да избягат от тях, а всъщност се оказа, че градът, прочетен наобратно означава точно ''Гоблин''. Е, не им се случиха много хубави неща, разбира се. Но аз не помня почти нищо друго от този филм и дори се чудя дали е ужаси, тъй като го даваха по обяд, но пък за сметка на това доста се бяхме стреснали със сестра ми. Таа...някой ако се сеща кой е филма да пише.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Човече, има 3 филма, които искам да намеря, единия го открих по чиста случайност, а ако някой ми помогне да намеря другите 2, ще му подаря 1 пепси 2.5 ( ако е в моя окръг) .
    Та, единия беше с 1 пишлеме, което остава само вкъщи и когато тока се пре*ба, започнаха да се появяват некви копелета(спомням си ги като страшни клоуни), но го гледах отдавна и вече не мога да си спомня.
    Вторият е за двама летци, които всяка сутрин катастрофирват в 1 езеро(или нещо такова) и 1 момиче се опитва да им помогне.
    Моля ви, търся тези филми с години, ще ви бъда много благодарен ако ми погнете
    Schhh! Hear the silence...

Препоръчвам SUPERNATURAL ! Сериал е , но е хипер добър .. за тези,които не са го гледали : Няма да останете разочаровани ! Свързан е с духове,демони,чудовищата от градските легенди и по-нататък в сезоните се включват и ангелите . Но наред с тях , можеш да се пръснеш от смях : D

Здравейте.Включвам се в темата като върл почитател на хорор жанра!Ако имате въпроси може да задавате в темата и аз ще отговарям.Не знам защо почнаха някой хора да се включват с лигави сериали като по-горния,той няма нищо общо с този жанр.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Човече, има 3 филма, които искам да намеря, единия го открих по чиста случайност, а ако някой ми помогне да намеря другите 2, ще му подаря 1 пепси 2.5 ( ако е в моя окръг) .
    Та, единия беше с 1 пишлеме, което остава само вкъщи и когато тока се пре*ба, започнаха да се появяват некви копелета(спомням си ги като страшни клоуни), но го гледах отдавна и вече не мога да си спомня.
    Вторият е за двама летци, които всяка сутрин катастрофирват в 1 езеро(или нещо такова) и 1 момиче се опитва да им помогне.
    Моля ви, търся тези филми с години, ще ви бъда много благодарен ако ми погнете
    офффф и аз го търся тоя с летците ;д като малък съм го гледал, много беше як, искам пак да го гледам ;д ако някой се сеща, моля ви, споделете с нас заглавието ;д

Град
    Свиленград
    Гледайте Frontiers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си