- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ~ !HORROR MOVIES,АКО ВИ ТРЯБВА ПИТАЙТЕ! ~
Първия филм, както го описваш ми мяза на "Страх в мрака" (fear of the dark) и макар да се води ужас, този филм е на свтлинни години от страшнотоПървоначално написано от DENKAZ
![]()
![]()
Дано е този де ..![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Кажете някой филм, който държи в напрежение, има мистерия (да не е от сорта на : един ги гони и ги изколва всичките, не са ми страшни тези) Ще се радвам да ми препоръчате нещо, защото вече се чудя какво да гледам, все по-трудно намирам хубав страшен филм.
Тоя филм се казва Restless spirits.Първоначално написано от DENKAZ
Обаче не знам от къде можеш да си го свалиш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Баскервилското куче, Мълчанието на агнетата, Ханибал. Ето още:Първоначално написано от MissBianka
http://www.tvtv.bg/tags/type/tag/%D0...80%D0%B8%D1%8F
![]()
Майко, това са и двата филма, които търся човечее. Не мога да повярвам, че има добри хора в този форум. Не не, обичам ви LadyDi и selenasky, вие сте хората![]()
![]()
![]()
![]()
Schhh! Hear the silence...
Привет.Вчера гледах / Денят на майката / .. Беше добър,напрегнат.Не беше много ужас,по скоро трилър,но беше готин.Препоръчвам го.Сега ще гледам Ужасът от Амитивил,че не съм го гледал отдавна.
Резюме: Братя садисти бягат от закона и са на път към родният си дом. Но там те установяват, че майка им е загубила къщата и сега в нея има нови обитатели. Новите собственици и техните гости ще научат няколко болезнени урока от отмъстителните братя.
http://zamunda.net/details.php?id=26...#startcomments
Гледай The uninvited , хубав е (без кървища) и държи в напрежение !Първоначално написано от MissBianka
Може ли да ми препоръ4ате някой нов филм за зомбита, защото намирам все стари от 80-те и 90-те години :P
Мерси предварително![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Resident evil 1,2,3,4.Първоначално написано от selenasky
Day of the Dead
Diary of the Dead
Има ги в Замунда)
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
The Ring 1,2Първоначално написано от MissBianka
![]()
Dead silence
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Гледала съм всички от тези които ми предложихте , затова ми е толкова трудно да си намирам вече филми![]()
Първоначално написано от MissBianka
Братя Грим
Boogy man
Red rose и It со по Стивън Кинг![]()
Първоначално написано от DENKAZ
За първия филм не съм сигурна дали е той , но предполагам, че говориш за '' Страх в мрака - Fear of the dark '' , а за втория филм не се сещам![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
А аз искам да попитам помня преди 3-4 години бях гледала два филма един от които го намерих , но другия въобще не се сетих име .. та помня , че единия филм беше китайски или японски, беше си доста кървав и помня един момент от филма , когато убиват една жена и пренасят трупа чрез самолет , в който трупът оживява.. дано някой се сети и да ми го каже, че много искам пак да го гледамPeace V
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Има един филм, който приятелка наскоро гледа. На български се превеждаше ''Коварство'', но на английки не помня точно. Тя доста се беше стреснала, а по принцип не се плаши от такива неща.
insidious е филма.. тъкмо сядам да го гледам, ще си кажа мнението послеПървоначално написано от stelkastel
![]()
Изгледах филма... невероятен е!
Хора, гледайте го, няма да съжалявате.
През цялото време държи в напрежение, има мноого стряскащи моменти... и края много ме изненанда...
Абе, супер як е))
Не ми правете забележка за подписа,ползвам го само в моите си теми!Та така..Гледайте:
My soul to take - ( WE LOVE YOU WES CRAVEN :d )
Last house on the left и също така едни приятел ми препоръча "Мама и Татко" ,но мен по снимките ми се видя тъпичък заради леката гнусотия,но фр-то ми си е леко извратен,ама деа знам,ще го гледам утре,и вие го гледайте ако искате.
Здравейте, ако може да ми предложите някой филм, да държи в напрежение, да няма много кървища (но и със кървища става, но да не е гнусен ако може) и да е мистерия най-вече.... Много ще съм ви благодарна
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
Мълчанието на Агнетата,Ханибал,Червения Дракон май беше .. ПИСЪК (БЕСТ ФИЛМ ЕВЪЪЪЪЪР) ,Предизвестена смърт,Гняв,Ужасът в Амитивил,One missed call..
Funny Games (американския)Първоначално написано от MissBianka
Naboer
The Reaping
то густо, то пусто
http://zamunda.net/details.php?id=129836&hit=1 ..
Сега го свалям,интересно-не съм го гледал.Ако искате сваляйте,ако не ,като го изгледам ще пиша тук.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Извинявам се за коментара си извън темата, но lemonademouth123 , подписа ти от какво е?Имам предвид онова за мъртвите момичета.![]()