.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 204
    Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Човече, има 3 филма, които искам да намеря, единия го открих по чиста случайност, а ако някой ми помогне да намеря другите 2, ще му подаря 1 пепси 2.5 ( ако е в моя окръг) .
    Та, единия беше с 1 пишлеме, което остава само вкъщи и когато тока се пре*ба, започнаха да се появяват некви копелета(спомням си ги като страшни клоуни), но го гледах отдавна и вече не мога да си спомня.
    Вторият е за двама летци, които всяка сутрин катастрофирват в 1 езеро(или нещо такова) и 1 момиче се опитва да им помогне.
    Моля ви, търся тези филми с години, ще ви бъда много благодарен ако ми погнете
    Първия филм, както го описваш ми мяза на "Страх в мрака" (fear of the dark) и макар да се води ужас, този филм е на свтлинни години от страшното
    Дано е този де ..
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Голям фен Аватара на MissBianka
    Кажете някой филм, който държи в напрежение, има мистерия (да не е от сорта на : един ги гони и ги изколва всичките, не са ми страшни тези) Ще се радвам да ми препоръчате нещо, защото вече се чудя какво да гледам, все по-трудно намирам хубав страшен филм.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Вторият е за двама летци, които всяка сутрин катастрофирват в 1 езеро(или нещо такова) и 1 момиче се опитва да им помогне.
    Тоя филм се казва Restless spirits.
    Обаче не знам от къде можеш да си го свалиш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MissBianka
    Кажете някой филм, който държи в напрежение, има мистерия (да не е от сорта на : един ги гони и ги изколва всичките, не са ми страшни тези) Ще се радвам да ми препоръчате нещо, защото вече се чудя какво да гледам, все по-трудно намирам хубав страшен филм.
    Баскервилското куче, Мълчанието на агнетата, Ханибал. Ето още:

http://www.tvtv.bg/tags/type/tag/%D0...80%D0%B8%D1%8F

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Майко, това са и двата филма, които търся човечее. Не мога да повярвам, че има добри хора в този форум. Не не, обичам ви LadyDi и selenasky, вие сте хората
    Schhh! Hear the silence...

Привет.Вчера гледах / Денят на майката / .. Беше добър,напрегнат.Не беше много ужас,по скоро трилър,но беше готин.Препоръчвам го.Сега ще гледам Ужасът от Амитивил,че не съм го гледал отдавна.

Резюме: Братя садисти бягат от закона и са на път към родният си дом. Но там те установяват, че майка им е загубила къщата и сега в нея има нови обитатели. Новите собственици и техните гости ще научат няколко болезнени урока от отмъстителните братя.

http://zamunda.net/details.php?id=26...#startcomments

Гледай The uninvited , хубав е (без кървища) и държи в напрежение !

Ъп-вам темата...М/У гледах Mask Maker,добър беше,пробвайте го..

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    Може ли да ми препоръ4ате някой нов филм за зомбита, защото намирам все стари от 80-те и 90-те години :P
    Мерси предварително
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    Може ли да ми препоръ4ате някой нов филм за зомбита, защото намирам все стари от 80-те и 90-те години :P
    Мерси предварително
    Resident evil 1,2,3,4.
    Day of the Dead
    Diary of the Dead

Има ги в Замунда )
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    The Ring 1,2

Dead silence
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Гледала съм всички от тези които ми предложихте , затова ми е толкова трудно да си намирам вече филми

Град
    Гледала съм всички от тези които ми предложихте , затова ми е толкова трудно да си намирам вече филми

Братя Грим

Boogy man

Red rose и It со по Стивън Кинг

Гледала съм ги Братя Грим не е страшен...

Голям фен Аватара на p0lina
    Човече, има 3 филма, които искам да намеря, единия го открих по чиста случайност, а ако някой ми помогне да намеря другите 2, ще му подаря 1 пепси 2.5 ( ако е в моя окръг) .
    Та, единия беше с 1 пишлеме, което остава само вкъщи и когато тока се пре*ба, започнаха да се появяват некви копелета(спомням си ги като страшни клоуни), но го гледах отдавна и вече не мога да си спомня.

За първия филм не съм сигурна дали е той , но предполагам, че говориш за '' Страх в мрака - Fear of the dark '' , а за втория филм не се сещам
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Голям фен Аватара на p0lina
    А аз искам да попитам помня преди 3-4 години бях гледала два филма един от които го намерих , но другия въобще не се сетих име .. та помня , че единия филм беше китайски или японски, беше си доста кървав и помня един момент от филма , когато убиват една жена и пренасят трупа чрез самолет , в който трупът оживява.. дано някой се сети и да ми го каже, че много искам пак да го гледам Peace V
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Има един филм, който приятелка наскоро гледа. На български се превеждаше ''Коварство'', но на английки не помня точно. Тя доста се беше стреснала, а по принцип не се плаши от такива неща.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Има един филм, който приятелка наскоро гледа. На български се превеждаше ''Коварство'', но на английки не помня точно. Тя доста се беше стреснала, а по принцип не се плаши от такива неща.
    insidious е филма.. тъкмо сядам да го гледам, ще си кажа мнението после

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Изгледах филма... невероятен е!
    Хора, гледайте го, няма да съжалявате.
    През цялото време държи в напрежение, има мноого стряскащи моменти... и края много ме изненанда...
    Абе, супер як е ))

Не ми правете забележка за подписа,ползвам го само в моите си теми!Та така..Гледайте:

My soul to take - ( WE LOVE YOU WES CRAVEN :d )
    Last house on the left и също така едни приятел ми препоръча "Мама и Татко" ,но мен по снимките ми се видя тъпичък заради леката гнусотия,но фр-то ми си е леко извратен,ама деа знам,ще го гледам утре,и вие го гледайте ако искате.

Голям фен Аватара на lemonademouth123
    Град
    Вкъщи пред компа
    Здравейте, ако може да ми предложите някой филм, да държи в напрежение, да няма много кървища (но и със кървища става, но да не е гнусен ако може ) и да е мистерия най-вече.... Много ще съм ви благодарна
    Момиче съм!

Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...

Шофирай разумно - стигни жив!
    Shalalalalaaaa

cherrygloss - мама
    RageAgainstTheMachine - тати
    awesomesheepy - леля
    Братчета:
    DaNGeRousLy
    Discard
    Сестрички:
    tonie_
    xNymphetamineGirlx
    polssa
    Sunshinebabybyy

Мълчанието на Агнетата,Ханибал,Червения Дракон май беше .. ПИСЪК (БЕСТ ФИЛМ ЕВЪЪЪЪЪР) ,Предизвестена смърт,Гняв,Ужасът в Амитивил,One missed call..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Funny Games (американския)
    Naboer
    The Reaping
    то густо, то пусто

http://zamunda.net/details.php?id=129836&hit=1 ..

Сега го свалям,интересно-не съм го гледал.Ако искате сваляйте,ако не ,като го изгледам ще пиша тук.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Извинявам се за коментара си извън темата, но lemonademouth123 , подписа ти от какво е?Имам предвид онова за мъртвите момичета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си