.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Забелязахте ефект ?

Добър вечер . Виждам много теми относно хининовата вода и стимуланта на Икаров също така и тривитамола,всеки казва че ще опита и това е . Аз искам да ви попитам след колко време употреба на хининовата вода или стимуланта забелязахте разтеж ?

Хининова вода и стимуланта не ги ползвам, но от тривитаминола косата много ми порасна и се заздрави. Много съм доволна!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

От хининовата вода има ефект и то голям. Комбинирай със Себорал форте и ще видиш разлика

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На мен пък от Тривитаминол ми опада повече и ся имам проблеми с косата,не може да ми се оправи...вече не е толкова здрава.

Иначе преди с хининова вода,имаше ефект след около..не знам 3 седмици...?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ползвах хининовата вода до преди месец може би.Има ефект,но не знам дали аз си внушавам,обаче косата ми започна да се омазнява много бързо и спрях

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не съм ползвала само стимуланта на Икаров до сега , от другите две бях много доволна , ефект наистина имаше , но се иска постоянство и да не се прекалява
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    След месец.

Супер фен Аватара на zoreto
    и трите неща съм ги ползвала ,но от стимуланта съм най-доволна,след 1 вия месец имаше видима разлика

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    и трите неща съм ги ползвала ,но от стимуланта съм най-доволна,след 1 вия месец имаше видима разлика
    И при мене така

аха а горе долу за този месец колко ви порасна косата ? аз сега ползвам стимуланта два пъти в седмицата и си пръскам хининова вода всеки ден надявам се да има по бърз резултат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си