- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интересно желание на гаджето
Много ми е интересно - момчетата очакват момичетата да са ОК с това да им свършват в устата и дори да им гълтат спермата, обаче те сами да си доближат спермата - абсурд.
Ако искаш да й угодиш просто близни малко там , където няма много, усмихни й се и другото го избърши със салфетка, след това си се гушкайте.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мерси за сериозните отговори .. ще пробвам ще и направя кефа но не гарантирам че ще ми хареше .. и дали бих пробвал течноста която излиза..като тя свършва - Да стига да иска
![]()
![]()
Ей това очаквах да прочета накраяяПървоначално написано от areon4o
![]()
![]()
Евала :P
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Олеле,кви мъже сте бре. Момичето сичко тряя да праи да ви лапа,да гълтаа е то остава и да ви се усмихва за егати голямото чудо.Обаче забележете момчето да си излиже собствената си сперма или айде поне да я целуне след свирка почват някакви коментарчета бре педал ли си бе,я тя да ти гълта,ей к*рвата мръсна,кви ги дрънка ...
а аз на 'къв език пиша, на китайски сигурно?
иначе - ако иска да ближе сперма, без значение от къде, да си намери мъж бе. докато е с женска, т'ва си е нейна работа. мойто за нея, нейното за мен. достатъчно.
Аз мойто не ща да си го лижа ако ще да има вкус на мед!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
![]()
Лично при мене , тая работа е невъзможна , няма как да стане , колкото и пари да ми дават хаха
![]()
![]()
За теб може да е достатъчно, но кой си ти да си налагаш мнението и да лепиш етикети? И на мен не ми звучи приятно, не бих искала такова нещо от приятеля си, но това си е мое възприятие. Щом и двамата нямат нищо против - прав им път, да лижат каквото си решат.Първоначално написано от lubomirky
За мен и аналният секс е неприемлив, но ти сигурно му се кефиш, нали? Аз обаче няма да тръгна да те наричам извратен или да те обеждавам колко ненормално е. Въпрос на личен избор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам дали всички го правят, но аз му облизвам члена след като е бил в мен ... така си опитвам и своето. Просто не съм съгласна, че ние не си опитваме своето. Иначе с идеята на приятелката на автора не съм никак съгласна. Звучи ми педалско и няма да ми достави абсолютно никакво удоволствие.Първоначално написано от lubomirky
виж, за т'ва не се бях сетил, но поне се надявам да разбираш к'во имам предвид. айде поне ви съгласих, че е педалско.
дъбилийвър - когато се говори за различни неща, не обичам да се правят сравнения едно с друго. винаги има някаква разлика.
пича искаше да му дадем съвети и да изкажем мнение. педалско си е, без значение к'во ще кажете. поне за момента не е нормално, то както е тръгнало сигурно и до там ще се стигне, ама аре т'ва е друга тема за разговор.
ПИЧ, НЕ ГО ПРАВИ!
Целта на примера беше да покаже, че всеки има различни разбирания за нещата, независимо кои неща. Ако за теб мъж да си опита спермата е педалско, то за някой друг не е.
Искам да подчертая, че и аз не намирам идеята за привлекателна, но авторът има право на избор и не сме ние тези, които да му казваме какво да прави или да не прави.
напротив! точно за тези неща, независимо форум, приятел или там к'вото и да е, трябва да му се каже - НЕ ГО ПРАВИ. всичко си има граници.
Но явно ТВОИТЕ граници не са негови. Тогава защо да се опитваме да го ограничаваме изкуствено? Все пак не вреди на никого.
Yeah, right...Значи целия този спор е заради нараненото его на всеобщото мъжко население, чийто представитил си ти?
![]()
Да! Явно съм те надценявала![]()
Много спам за нищо.. педалско било нз си кво било много тъпи изказвания .. в секса не трябва да имаш такива смешни граници бе братле ... тебе утре некоя ще ти свърши в устата и че я напляскаш![]()
Както виждаш в горния пост тапако пиша за жени аре спри да пишеш в тая тема !!!!!
Стига бе тва е супер гнусно,а ако тва ще достави някво удоволствие на приятелката ти..не знам![]()
ZaicheNaXeroin