.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Много ми е интересно - момчетата очакват момичетата да са ОК с това да им свършват в устата и дори да им гълтат спермата, обаче те сами да си доближат спермата - абсурд.
    Ако искаш да й угодиш просто близни малко там , където няма много, усмихни й се и другото го избърши със салфетка, след това си се гушкайте.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мерси за сериозните отговори .. ще пробвам ще и направя кефа но не гарантирам че ще ми хареше .. и дали бих пробвал течноста която излиза.. като тя свършва - Да стига да иска

Евала на последните две мнения !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на ellsss
    Цитирай Първоначално написано от areon4o
    Мерси за сериозните отговори .. ще пробвам ще и направя кефа но не гарантирам че ще ми хареше .. и дали бих пробвал течноста която излиза.. като тя свършва - Да стига да иска
    Ей това очаквах да прочета накраяя Евала :P
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Олеле,кви мъже сте бре. Момичето сичко тряя да праи да ви лапа,да гълтаа е то остава и да ви се усмихва за егати голямото чудо.Обаче забележете момчето да си излиже собствената си сперма или айде поне да я целуне след свирка почват някакви коментарчета бре педал ли си бе,я тя да ти гълта,ей к*рвата мръсна,кви ги дрънка ...

а аз на 'къв език пиша, на китайски сигурно?

иначе - ако иска да ближе сперма, без значение от къде, да си намери мъж бе. докато е с женска, т'ва си е нейна работа. мойто за нея, нейното за мен. достатъчно.

Аз мойто не ща да си го лижа ако ще да има вкус на мед!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Лично при мене , тая работа е невъзможна , няма как да стане , колкото и пари да ми дават хаха

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky

иначе - ако иска да ближе сперма, без значение от къде, да си намери мъж бе. докато е с женска, т'ва си е нейна работа. мойто за нея, нейното за мен. достатъчно.
    За теб може да е достатъчно, но кой си ти да си налагаш мнението и да лепиш етикети? И на мен не ми звучи приятно, не бих искала такова нещо от приятеля си, но това си е мое възприятие. Щом и двамата нямат нищо против - прав им път, да лижат каквото си решат.

За мен и аналният секс е неприемлив, но ти сигурно му се кефиш, нали? Аз обаче няма да тръгна да те наричам извратен или да те обеждавам колко ненормално е. Въпрос на личен избор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от lubomirky

Не знам дали всички го правят, но аз му облизвам члена след като е бил в мен ... така си опитвам и своето. Просто не съм съгласна, че ние не си опитваме своето. Иначе с идеята на приятелката на автора не съм никак съгласна. Звучи ми педалско и няма да ми достави абсолютно никакво удоволствие.

виж, за т'ва не се бях сетил, но поне се надявам да разбираш к'во имам предвид. айде поне ви съгласих, че е педалско.

дъбилийвър - когато се говори за различни неща, не обичам да се правят сравнения едно с друго. винаги има някаква разлика.

пича искаше да му дадем съвети и да изкажем мнение. педалско си е, без значение к'во ще кажете. поне за момента не е нормално, то както е тръгнало сигурно и до там ще се стигне, ама аре т'ва е друга тема за разговор.

ПИЧ, НЕ ГО ПРАВИ!

Целта на примера беше да покаже, че всеки има различни разбирания за нещата, независимо кои неща. Ако за теб мъж да си опита спермата е педалско, то за някой друг не е.

Искам да подчертая, че и аз не намирам идеята за привлекателна, но авторът има право на избор и не сме ние тези, които да му казваме какво да прави или да не прави.

напротив! точно за тези неща, независимо форум, приятел или там к'вото и да е, трябва да му се каже - НЕ ГО ПРАВИ. всичко си има граници.

Но явно ТВОИТЕ граници не са негови. Тогава защо да се опитваме да го ограничаваме изкуствено? Все пак не вреди на никого.

на целия мъжки народ вреди.

Yeah, right... Значи целия този спор е заради нараненото его на всеобщото мъжко население, чийто представитил си ти?

чак на 5тата страница ли разбра ?

Да! Явно съм те надценявала

надценявала о.о интересно. обяснение?

Много спам за нищо.. педалско било нз си кво било много тъпи изказвания .. в секса не трябва да имаш такива смешни граници бе братле ... тебе утре некоя ще ти свърши в устата и че я напляскаш

еми лягай с мъже тогава, за к'во са ти граници ?

Както виждаш в горния пост тапако пиша за жени аре спри да пишеш в тая тема !!!!!

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Стига бе тва е супер гнусно,а ако тва ще достави някво удоволствие на приятелката ти..не знам
    ZaicheNaXeroin

Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Стига бе тва е супер гнусно,а ако тва ще достави някво удоволствие на приятелката ти..не знам
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си