.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    А хубаво ли е да се правим така на мъжкари?Помага ли ни нещо?Вие как мислите дали ако искам да зарибя момиче това трябва да го правя ??

Цитирай Първоначално написано от marin4o0
    А хубаво ли е да се правим така на мъжкари?Помага ли ни нещо?Вие как мислите дали ако искам да зарибя момиче това трябва да го правя ??
    E бас хващам че е на по малко от 12 Иначе ако искаш момичетата "да са ти в краката" не прави така.. чее не ми се мисли те после какво ще ти направят

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ако приятелят ми е навън с компанията си най-малко бих го притеснявала,всеки има право на свободно време, което да прекара по какъвто начин иска..не виждам смисъл да му звъня през 5 минути за да го питам къде и с кого е ..имам му доврие и не откачам ако разбера ,че в компанията му има момичета ..така ,че в този случай съм на страната на мъжете
    Hostis Honori Invidia

marin4o0 - 9г.?

Не, точно това говориме, че НЕ ТРЯБВА да правиш така, защото, както виждаш момичетата тук сме изключително възмутени от такова държание!

Cucko0, аз не му звъня през пет минути, само ако има нещо неотложно бих му звъннала, но той го прави, той ми звъни, когато е с момчетата някъде, за да показва пред тях колко е мъж и как може да ме унижава.........
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от 8LittleStar8

Cucko0, аз не му звъня през пет минути, само ако има нещо неотложно бих му звъннала, но той го прави, той ми звъни, когато е с момчетата някъде, за да показва пред тях колко е мъж и как може да ме унижава.........
    това вече е друг въпрос...леко лапешко е ,но някой са си с такъв характер и не се променят никога ...
    Hostis Honori Invidia

И ние какво да направим, че ходиш с кретен ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

А бе има изгледи да се оправи, ама не знам дали ще съм покрай него да я изтърпя тая промяна, не издъжрам така
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Град
    София
    Еми да виновни сме имаме и такива ексземпляри .. но пък и вие сте си виновни какво правите с такова момче щом се държи като вас с парцал ? ти я питаш и тя "ама аз го обичааамм :ж" ..
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Еми да виновни сме имаме и такива ексземпляри .. но пък и вие сте си виновни какво правите с такова момче щом се държи като вас с парцал ? ти я питаш и тя "ама аз го обичааамм :ж" ..
    Kaто толкова го "обичат" да си траят.

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    въобще от тебе не искам да правиш квото и да билоо! Окей?
    Просто обсъждаме, защото явно кретените са в повече...

въобще от тебе не искам да правиш квото и да билоо! Окей?
    Просто обсъждаме, защото явно кретените са в повече...

И да искаш няма да направя.

То е ясно, че са в повече, просто търсиш нормален, колкото и малко да са останали.

и тук следва въпроса - КЪДЕ? Защото, аз не намерих до сега

Е то ако се знаеше къде, всички момичета щяха да идат там.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е то ако се знаеше къде, всички момичета щяха да идат там.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: Какво им става на мъжете???

Какъв им е проблема на мъжете? Като цяло знам, че е психически, но ме интересува, каква е тази мания, да показват "мъжественост" или още по-точно криворазбрана мъжественост. Мислят си, че унижавайки жената, която обичат, държейки се лошо с нея, обиждайки я, показвайки надмощие (това е само пред приятелите им, разбира се) изглеждат много силни и истински мъже?! Не разбирам, как може дори да им мине през ума такова нещо? Забелязала съм какво представляват мъжките разговори "Тая мойта е толкова тъпа и проста, направо не е иситина" или "Гледай гледай ся к'ъв смс ще и пратя, ще я направя на парцал с тоя смс и тя пак ще ми се умилква"......
    Момчета осъзнавате ли колко долно и пошло е това, което правите? В същото време не можете да живеете без тази жена, но правите мизерии, спрете, смешно е, по дяволите!
    Нищо не им става, просто няма любов, ами възползване, каквото е в 90% от връзките.
    Сериозно ли си мислите, че мъж, който прави така, обича приятелката си?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Какъв им е проблема на мъжете? Като цяло знам, че е психически, но ме интересува, каква е тази мания, да показват "мъжественост" или още по-точно криворазбрана мъжественост. Мислят си, че унижавайки жената, която обичат, държейки се лошо с нея, обиждайки я, показвайки надмощие (това е само пред приятелите им, разбира се) изглеждат много силни и истински мъже?! Не разбирам, как може дори да им мине през ума такова нещо? Забелязала съм какво представляват мъжките разговори "Тая мойта е толкова тъпа и проста, направо не е иситина" или "Гледай гледай ся к'ъв смс ще и пратя, ще я направя на парцал с тоя смс и тя пак ще ми се умилква"......
    Момчета осъзнавате ли колко долно и пошло е това, което правите? В същото време не можете да живеете без тази жена, но правите мизерии, спрете, смешно е, по дяволите!
    Нищо не им става, просто няма любов, ами възползване, каквото е в 90% от връзките.
    Сериозно ли си мислите, че мъж, който прави така, обича приятелката си?
    Да, понякога и повърхностните хора могат да обичат. Явно обаче за него малко по-важно е какво ще си помислят приятелите му от това как ще се почувства гаджето му.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Да, понякога и повърхностните хора могат да обичат. Явно обаче за него малко по-важно е какво ще си помислят приятелите му от това как ще се почувства гаджето му.
    Ми не, аз поне не съм виждал такова нещо. Примерно знам повърхностни и по-елементарни хора, но 2ма такива се обичаха и не можех да повярвам, но на момчето не му пукаше какво мислят приятелите и т.н.
    И не съм виждал щастлива и продължила дълго връзка, в която момчето да се държи така както авторката на темата описа. Ако е така, или се карат постоянно, или просто момичето е на същото ниво на което е момчето и заради това ходят заедно. Но да го обича и да го търпи постоянно така, е такова нещо няма, то без уважение няма любов, тъй че за мене това са пародии на връзки описаните от авторката примери. Общо взето човек си заслужава нещата, които му се случват. Постоянно виждам в някви връзки как мъжа тъпче жената и и се подиграва, а тя търпи, тъй че правилната тема е кво им става на жените.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    8Litllestar8,както каза Nam3less3,повърхностните хора не могат да обичат.
    Пък и човек,който се държи така с тебе,не те обича.
    Само фактът,че един вид го е срам от теб,пред приятелите му,така излиза..говори достатъчно.Пробвай последен път да разговаряш с него,на що годе,''интелигентен''разгов р,ако не успееш го зарежи и си дай малко почивка.НО преди всичко,което ти казах да направиш,дай си ясна преценка дали все още го обичаш,дали ще можеш без него,защото,колкото и голям простак да е ..направи правилният за ТЕБ избор.Ако смяташ ,че се чувстваш добре с него..искаш за напред да сте заедно,или се опитай лека по лека,хитро да го промениш.T.E.с добро.Или му постави някакви ултиматоми,зада останеш с него.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    каквото им става на мъжете, такова и на жените...
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

В един друг форум прочетох, че ако мъжът се държи много добре с жената, на нея ще и стане скучно и ще го зареже или ще каже "Нека да си останем приятели..."

...Мнооого сериозен проблем. И много реален. Естествено, не всички мъже са такива, но общо взето, в България има още много да се желае като отношение към жената. Образците ли са ни грубиянски, историята ли ни е тръшкала повече от необходимото, време ли сме нямали, за да улегнем и развием аристократизъм, примерите ли си вземаме от изток, а не от запад, кръвта ли ни е много гореща - не знам, но насилието по начало в българското общество е прекалено високо и се е просмукало до мозъка на обществената тъкан. Под насилие разбирам не само побоищата, но:

1. Обиди. Хората с прекалена лекота се наричат "олигофрен", "тъпанер", "задръстеняк", "говедо", "скапаняк", "диване" и т.н. Не знаят, разбира се, че думите имат огромна разрушителна сила и един човек, обиден така (особено в детска и подрастваща възраст) получава рана за цял живот, а също започва да се държи така - било за да не се различава, било като реакция.

Насилственическият начин на говорене се наблюдава и у някои от най-висшите ни управници. Това определено създава и последователи.

2. Сърдим се лесно. Готови сме да захвърлим десет-двадесетгодишни приятелства само за една дума, казана накриво. Не търсим диалога, а просто се нацупваме, млъкваме, преставаме да отговаряме на обажданията и т.н. Това е направо престъпление, ако не към друго, то към собственото ни време и чувства. Но от гордост бързяме да се дръпнем. Хич не ни бива по взаимното спокойно обяснение и прошката.

3. Бием децата си непростима лекота и лесно ги обиждаме. Казвам това отделно, въпреки че се припокрива с точка първа, за да подчертая, че това е направо смъртоносно за тях - създава озлобени, груби и налагащи се на другите бъдещи възрастни.

4. Удоволствие да караме другите да се чувстват виновни.

5. Патологична критика на всекиго и всичко наоколо, освен нас самите - ние сме идеалнете.

6. Непоздравяване между непознати. Неотвръщане на поздрав или смънкване на нещо неопределено.

7. Неотговаряне на зададен въпрос.

8. Неотговаряне на направен коментар, приканващ към разговор.

9. Въртене на очи във всички посоки, докато другият говори. Явна незаинтересованост от разговора.

10. Трудно ни е да признаем, че сме сгрешили и да се извиним.

11. Прекалено много мъже искат да се покажат мачо, като - е, да не са фрапантните примери, които даваш, но не наричат приятелките и жените си по име, срамуват се да ги държат за ръка и използват тон, с който искат да покажат кой е шефа.

12. Изключително ниско ниво на общуване между половете. Хората не се изслушват, лесно се обвинявавт и раняват. Смесва се темпераментност и грубянство, насилие и " гореща кръв ". Неспособност да изразяваш чувствата си с думи, което е причина за изкривени представи и крайна нападателност.

13.Спекулация със страха на жената да не бъде изоставена. Естествено, има и жени-кокетки, но жената е в по-слабо положение във връзката и поради това е склонна на по-големи отстъпки.

14. Забрани от страна на мъжа към - за посещаване на места, за срещи с определени хора, за това да говори, когато реши и т.н. Тези забрани могат да прелеят и в манипулация - тоест да се покаже ясно, че това е неприятно на мъжа и тя да започне да се съобразява, за "да не го дразни", за да "не стават излишни скандали".

15. Безвременни сексуални претенции.

16. Студено отношение към родителите на жената, което я раздвоява и ранява.

17. Прекаляване с алкохола, откъдето идват и многото грубости и унижения, които след това трябва да бъдат простени, защото мъжът не е бил трезвен.

18. Дребни и едри лъжи, които трябва да бъдат прощавани и т.н.

19. ИРОНИЯ. Нарочно я написах с големи букви, защото в България иронията е част от общуването, а всъщност е крайно разрушителна и унизителна практика. Винаги има един потърпевш, който трябва да търпи от "деликатност". Отвратителна черта, защото подигравачът никога не поема отговорност за думите си, а когато го предизвикаш да застане зад тях или да се изясни, се прави на учуден.

20. Натрапчиво следене: обаждане по телефона през петнадесет минути, разпитване до най-големи подробности къде и с кого си (си била), какво сте говорили и т.н.

21. Отвратителни забележки за външността, особено за някой по-голям или по-малък недостатък. Забележките се изказват с безапелационен или ироничен тон, насаме или пред хора.

22. Отвратителни забележки по повод на роднини, произход, местоживеене, предпочитания, вкусове, навици, бивши връзки, за които вече е взето решение да не се говори, работа и работно място странности и т.н.

23. Финансово изнудване.

24. Открито недоволство от подаръци и жестове на внимание.

25. Открит шантаж: "Ще си ходя", "Не те обичам вече", "Не издържам повече, нещо трябва да направя " и подобни, без обаче ясен, искрен разоговор, в който да се определят проблемите и да се потърси решение.

26. Полов шантаж. Предбрачните полови отношения създават възможност жената да бъде поставена в още по-слаба позиция.

27. Изключително ниска способност да се придъжа личното поведение към някакъв етичен код, тоест знаменитият български нихилизъм. Смесваме безпардонността и безотговорното държане със свобода.

...Има и още, но това е, което ми хрумва на момента. Благодаря ти, че откриваш тази тема. Страшно е наболяла.

....Между другото, в подкрепа на това, което казвам, можете още на този сайт, особено в ръздел "Секс" можете да видите някои примери. Един от участниците например има подпис, който е явно унизителен за жената като пол. Същото може дасе каже за едного, който епределя правилата на поведение на останалите.
    Погледнете добре и ще видите. Не е нужно да се ходи кой-зане къде в търсене на доказателства.

С огромна лекота се правят шегички на полова тема, където жената е мишената, а мъжът - по-силния, само защото има един издатък напред.

Поздрав,

Конкордия

.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    От кога 16 годишните са Мъже?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Смятай с какви кретени и глупаци общуваш щом това са наблюденията ти...Нормални и свестни хора има навсякъде. Това, че тези жени си избират такива мъже и търпят унижението и издевателствата си е техен проблем. Всеки човек има избор, някои избират да търпят, други с повече мозък се осъзнават на време.
    Просто е абсурдно да се слагат всички под общ знаменател. Тези неща са си строго индивидуални.

--------------------------------------------------------

^ Абсолютно.

Пак задавам въпросът: каква е тая шибана мания да се генерализират строго индивидуални неща? По-компетентни ли изглеждате така, а?

Ми аз като бях на 12 така се показваха симпатии. Я стига, какво им ставало на мъжете, какво им ставало на жените, всички са женкари и курви, да, разбрахме.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си