Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Конкордия, научи се да пишеш по темата.
Въпросът се отнасяше до това как мъжете се държат с приятелките си в компания, а не до това как се държим с другите като цяло в обществото.
А и ако всеки път, когато някой ме нарече някаква, ми оставаше рана за цял живот, щях да си ходя цялата ранена и кървяща. Вземи се в ръце, моля ти се

...Мнооого сериозен проблем. И много реален. Естествено, не всички мъже са такива, но общо взето, в България има още много да се желае като отношение към жената. Образците ли са ни грубиянски, историята ли ни е тръшкала повече от необходимото, време ли сме нямали, за да улегнем и развием аристократизъм, примерите ли си вземаме от изток, а не от запад, кръвта ли ни е много гореща - не знам, но насилието по начало в българското общество е прекалено високо и се е просмукало до мозъка на обществената тъкан.
Ей това беше вярно обаче.
Както и да е. Или пиши по темата, или недей да пишеш.

Към авторката: Ще се изненадаш колко свестни момчета има. Просто не са тези, които ти се набиват в очите от пръв поглед.

Не е нужна голяма прозорливост, за да се види, че започвам от общото, за да стигна до частното. Иначе щеше да прозвучи прекалено едностранчиво, т.е. че мъжете (или голяма част от тях) са лоши, а да не говорим изобщо за всички.

Моля те да проследяваш логиката на постовете, преди да използваш повелителното наклонение. Това не ти придава важност. Мисля, че човек трябва да си е поставил за цел да напада другия, за да коментира така, а да загърбва положителното.

Недей. И недей да ме караш да обяснявам постовете си. Имам чувството, че искаш да ме злепоставиш. Защо?

.