- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- оргазъм при момичета
Момичето не е дошло на изпит по правопис!!! ако ще и отговаряте на въпроса давайте ако ли не си трайте че от "лаенето" Ви че не може да пише няма файда...
Щом не си сигурна че си получила оргазъм .... значи не си получила оргазъм ;/
А БЕ ВИЕ МЪЖЕТЕ ЗАЩО НАМИРАТЕ ТЪПИ СРАВНЕНИЯ ЗА ВСИЧКО ОСОБЕННО АКО СЕ ОТНАСЯ ДО НАС И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА СЕКСА??Първоначално написано от ozzy
Колкото и да ме гледаш няма да ти обърна внимание...
~ TeRRy B.
А относно оргазма не може да се опише точно. Самото чувство там долу няма с какво да го сравниш... когато ти трябват довече от три думи, за да опишеш чувство в определената зона значи си изпитала оргазъм или си била на косъм от това да изпиташ а бе ще разбереш при всеки различно. Но така као гледам повеочето момичета какво са писали сякаш при повечето си прилича...![]()
Колкото и да ме гледаш няма да ти обърна внимание...
~ TeRRy B.
Първоначално написано от Maceto96
квиии квиии квииииии? Или не е така?
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Ами то чувството е много приятноАко съм легнала си вдигам корема на горе , а бедрата ми сякаш изтръпват ( не мога точно да го опиша
)
I need somebody to love <3 ;p
Стига със забележките за грамотност... Тука пишат от 14 до 20 годишни, някои не са наблегнали на граматика и правопис. Все тая, относно темата... Както казаха повечето опитни хубавици оргазъма се усеща със цялото тяло... Имал съм случай с момиче да "еякулира" (за тези, които не внимават в час по биология, вижте в гугъл какво означава) И това не всяко момиче го може... Иначе както казаха по назад... Гърчат се като глисти![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ВСИЧКИ 16 ГОДИШНИ КУРВИ))
ПлюяПървоначално написано от Maceto96
![]()
![]()
![]()
Don't touch what you can't grab !
Първоначално написано от ozzy
по-точно обяснение от това няма : )
afk
И едно мъжко мнение за женския оргазъм:
-крещите.. някои много
-скубете, дерете.. хапете много лошо... биете шамари по гърба или където намерите...
-стягате се все едно ток ви бие
-чупите и събаряте разни вещи... щото не сте си у вас...
-късате тапети и плакати... и пак щото не сте си у вас...
След оргазъм:
-вдигате температура
-гледате виновно
-краката (колената) ви омекват и се свивате някъде
-някои пушите, ама повечето ви мързи...
-огладнявате...
-Досаждате, щото "ми се приказва не ми се спи..."
Edit: Някои много мръсотии почвате да дрънкате..
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Първоначално написано от the_man
Това с късането на тапетите и хвърлянето на предметитеммм .. найстина ли си го преживявал ,защото ама хич не ми се вярва момиче когато получава оргазам да хвърля предмети или още по-необичайното да къса тапети
![]()
![]()
![]()
A за след оргазъм си много прав :P :P Аз лично паля цигара и сядам на терасата ,защото не мога да стоя права , коленете ми омекват![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mecho8888
Само да не започне да грухти..![]()
FunnubunnY, за вещите - един замах и на бюрото не остава нищо..
за плакатите - случвало се е вместо чаршаф, възглавница или мен да докопа плакат или увиснал тапет...![]()
А ние кви сме кротки, най-много да изревем като животни по някое време![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98