.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на fen7asy

Не знам какво да правя.. помогнетее ;х

Играхме на криеница С едно момче се криехме заедно.. оставахме насаме и т.н. Каза ми (по скайп |( ), че ме харесва.. аз му отвърнах, че предпочитам да сме си просто приятели и той вика ''еми да ти зак'во си мислиш, че те питам?'' .. по- късно ми предложи.. аз пак му отказах.. онзи ден пак играхме на криеница скрихме се в един вход, а там беше тъмно.. прегърна ме в гръб.. аз не се отдръпнах ;х дишах толкова учестено.. сърцето ми щеше да изскочи.. не го харесвам, нито пък съм влюбена в него, но се почувствах толкова добре.. сякаш ме прегърна любовта на живота ми ;х като се прибрахме ми пише по скайп ''днес във входа беше за малко ама беше приятно '' аз викам ''кво е станало?'' и той вика ''нищо.. взе си прегръдката ;д'' и аз викам ''емии.. не съм?'' и той ''утре пак '' и на следващия ден отново ме прегърна.. само че ме хвана, обърна ме към себе си и така.. и аз взех че го прегърнах :х после си хванахме ръцете.. премрежихме си пръстите.. и компанията дойде и ние се пуснахме.. ОБАЧЕ той се зарибява с абсолютно всяко момиче.. предлага на всяка.. само с мен НЕ се зарибява ;х .. като минавам после ми клюкарят, че се усмихвал.. че непрестанно ме гледал.. че като кажат нещо лошо за мен (нарочно) той веднага праел мутри ;д .. и все пак казал на приятелката ми, че я харесва ;х .. мозъка ми казва да го наредя довечера, когато пак се опита да ме прегърне.. обаче сърцето ми казва да му се оставя ;х .. не че е нещо една прегръдка.. и целувка може да има.. това е нищо.. просто се чудя.. защото ако се привържа към него и стане така, че за него съм поредната .. става лошо и пак ще страдам.. така че според вас да продължаваме ли докато станем нещо повече от приятели или да прекратя? ;х
    бтв аз съм на 14, а той на 15 .. и ако можее без излишни коментари..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Може би си пада по теб, но явно е лошо момче. Ще се наложи да си трудна, за да му завъртиш главата добре, преди да му се поднесеш на тепсия. Опитай се да не се надяваш прекалено и не се самонавивай, ч е си влюбена в него. Ако помислиш малко и установиш, че просто ти е приятно някой да ти обръща внимание, а не че конкретно той е в центъра на това чувство, по-добре въобще не се занимавай с него.
    Най-добре не се изправяй пред него с някакви обвинения или обяснения. Просто следващия път, когато те прегърне му се усмихни и се дръпни, кажи, че например "не можеш да се съсредоточиш в играта".
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    Еми, аз предлагам... когато те прегърне днес да му разясниш, че не си играчка за един ден и, че ако наистина те желае, трябва да го докаже като спре да зарибява другите момичета Иначе,ако можеш, опитай се да забравиш тоя пед*л

Това за съсредоточаването .. Е УНИКАЛНО ! ;DD .. и бтв ако го отрежа.. ще започне както всички останали да ме обижда, да ми се присмива, да ме злепоставя и т.н., така че не искам, защото няма да мога и да излизам заради него ;х обаче пък няма и да тръгвам с него.. той май сега си мисли че ходим.. и въпреки това е казал това на прятелката ми ;х .. както и да е.. винаги съм била ''трудната''.. разигравах едно милиони пъти по-добро (и външен вид и характер) момче от него цели ДВЕ години.. така че колкото и да ме мисли за лесна.. хем искам да му докажа, че не съм.. хем искам да скоча в прегръдките му.. хем знам, че не трябва ;х.. ае просто еати ФИЛМА ;ddddd

Град
    София
    Щом ти е харесало във входа и щом той те харесва,и ти него..защо не тръгнете?

ами защото е такъв ;х.. предлага на всяка срещната.. +тва не съм сигурна, че ме харесва, нито пък аз го харесвам..

Град
    София
    Изпитай го някак си дали те харесва наистина.

Град
    София

Има вероятност чувствата му към теб да са по-сериозни, ама все пак не го вземай на сериозно. И ми е много интересно как сте си "премрежили пръстите"...

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Съгласен ... предложи му да пласирате заедно тревица или да ограбите някоя баничарница, или магазин за левче

Цитирай Първоначално написано от fen7asy
    ...разигравах едно милиони пъти по-добро (и външен вид и характер) момче от него цели ДВЕ години..
    ...
    По темата: като не го харесваш за какво изобщо ти е темата???!?!?!

как да ти обясня за премрежването ;DDDD пръстите ни бяха едни между други .. апък тва за изпитването .. нали ако знаех как 100 пъти щях да го напрая ;х .. АПЪК КВО СТАНА ПРЕДИ МАЛКОО ;Х аз само странях от него.. апък една постоянно му се буташе.. и той ми вика ''ай във входа'' и аз викам ''ае отивай с нея е '' и почнах да бягам .. и той нали някъв напрай муцуната демек ''оофф ко пак ее'' сякаш не е виновен.. пък тая дето му се бута е всъщност дето й казал, че я харесва - моята ''приятелка'' .. ае просто ;х

REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на xinfamous
    Кой ги вика тия лапета във форума не знам ?!
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си