.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Неприятна ситуация

Здравейте
    Исках да споделя и евентуално да получа съвет.

11ти клас съм, а приятелката ми е 9ти. Да приемем, че се казва Мими И двамата сме в хубави училища и не веднъж са ни казвали, че сме надраснали годините си. Заедно сме от около 8месеца. Различни смени в у-ще сме и цяла учебна година ни е доста трудно да се виждаме, но все пак успявахме да се срещнем по 4-5 пъти седмично. На мен така си ми беше добре - беше ми неприятно само защото виждах, че на нея й е нужно повече време с мен. Февруари месец бях много зает в у-ще и нямах никакво време за нея - рядко се чувахме/виждахме. И така няколко дни преди рожденния ми ден отидох да я видя в училището й ии видях, че й има нещо - питах я директно "искаш ли още да си с мен" и тя замълча. Аз естествено ядосан си тръгнах... На следващия ден пак се видяхме и ми обясни, че не може повече така и макар че ме обича връзката ни я натоварва много и предпочита да остане сама. Аз го приех доста тежко - направо рухнах. Свикнал съм да се оправям сам с проблемите в живота до сега(а те не са били малко), но това ми дойде в повече. След 3-4 дни си писахме и й предложих да се видим. Обясних й как се чувствам и колко много я обичам и че не мога без нея. Извиних й се за всичко - бях на 100% откровен за всичко. И тогава се събрахме - дотогава не й се бях разкривал така... На следващия ден отидох да я видя в училището й пак. И от нищото ми каза - "не те обичам, не ме търси повече". Приех го вече без толкова да се впрягам... След 2дни й се обадих да я поканя на рожденния си ден и...тя ми сподели какво е станало. Най-добрият приятел на нейната приятелка харесва Мими. Последните седмици са излизали всеки ден с въпросното момче и е бил с нея докато й е било тежко заради това, че не се вижда с мен. На рожденния ми ден се събрахме с Мими и цяла ваканция си прекарахме супер - и двамата се влюбихме един в друг още повече. Но има един проблем - приятелката на Мими не знае че сме заедно, защото по този начин ще наранят момчето, което я харесва. И понеже приятелката на моето момиче е с доста труден характер, Мими не й казва, че сме заедно. Въпросното момче има много свободно време и нон-стоп е с момичетата - взима ги от у-ще, кафета и пр. На мен ми е тегаво, защото мойта не отделя време за мене - казва, че няма време - което си е така, ама и в малкото време, което има е с нейната приятелка и въпросното момче. Като си пишем Мими ми казва, че иска да е с мен, обича ме, но просто няма време. А аз имам нужда да се виждам по-често с нея...
    Какво ще ме посъветвате.

Съжалявам за дългия пост

Re: Неприятна ситуация

Цитирай Първоначално написано от Bulgaria93
    ...беше ми неприятно само защото виждах, че на нея й е нужно повече време с мен. ...А аз имам нужда да се виждам по-често с нея...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: Неприятна ситуация

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от Bulgaria93
    ...беше ми неприятно само защото виждах, че на нея й е нужно повече време с мен. ...А аз имам нужда да се виждам по-често с нея...
    Виждам иронията, но осъзнах грешката си и опитвам да я поправя -

Супер фен Аватара на montana6
    Съветвам те да не се занимаваш с нея. Не ти трябва човек, който да се влияе толкова от приятелите си и който не може да издържи да не се виждате всеки ден и вследствие на това да почва да се чуди дали иска да бъде с теб, или не. Това са простотии. Като не може да приеме, че не може да се виждате, когато тя иска, прав й път.

По мои наблюдения малките момичета (защото за мен 9 клас е малка) предпочитат разнообразието,многообраз ето и прочие.8-9 месечна връзка и се е сторила доста и за това тръси подходящ начин да те разкара (съжалявам за грозната дума).Момичета са хитри и според мене намерила много удобен начин да изкара теб виновен за това,че не може да сте заедно.Ако те обича наистина и приятелката и наистина и е добра приятелка,въобще няма да и пука какво мисли тя и най-добрият приятел,който харесва МИМИ (((:
    Според мен най-добре е да я оставиш.Знам колко е трудно да оставиш човек,когото обичаш много,но така измъчваш и себе си и нея.А ако наистина я обичаш определено няма да искаш тя да се мъчи!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Съветвам те да не се занимаваш с нея. Не ти трябва човек, който да се влияе толкова от приятелите си и който не може да издържи да не се виждате всеки ден и вследствие на това да почва да се чуди дали иска да бъде с теб, или не. Това са простотии. Като не може да приеме, че не може да се виждате, когато тя иска, прав й път.
    Подкрепям. Тя като те обича ще отреже момчето дискретно. И да ти кажа хич не е зряла за годините си..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

абе аре бе, 8 месеца връзка имат, 'къв е смисъла изобщо да го реже? то се подразбира. не знам, аз ако съм в твоята ситуация приятелката просто няма да води пълноценен живот повече. тоя дето занимава приятелката ми също. а ако тя го е крила толкова време от мен (имам предвид правила се е, че няма никакъв проблем, но в същото време си излиза с некъв там) и тя заминава с тях.

иначе в твоя случай - заебавай я, още докато можеш, 'щото после ще ти е по-трудно и няма да можеш да се решиш

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от catyyyy
    Според мен най-добре е да я оставиш.Знам колко е трудно да оставиш човек,когото обичаш много,но така измъчваш и себе си и нея.А ако наистина я обичаш определено няма да искаш тя да се мъчи!!
    А, толкова се мъчи и тя... Ти сама си го каза - просто търси начин да го отреже.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Викай я веднъж седмично у вас за терапия и не се занимавай много. Привидно е малка и тъпа, но и ти си се изложил лошо с тия изляния. Гледай да й го мушнеш, какви са тия работи от теб.... а? Гаранция не сте спали за толкова време.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Викай я веднъж седмично у вас за терапия и не се занимавай много. Привидно е малка и тъпа, но и ти си се изложил лошо с тия изляния. Гледай да й го мушнеш, какви са тия работи от теб.... а? Гаранция не сте спали за толкова време.
    Подкрепям. Разиграва те. Няма кво да се занимаваш с курви.
    ваУ рокс
    Grell

На тея години едва ли знае какво иска от живота и от теб като цяло.А тя очевидно се е опитала да ти намекне,че не иска да продължавате взаимоотношенията си.Намери си някоя по-улегнала,която поне ще е наясно със себе си.
    ))

Цитирай Първоначално написано от catyyyy
    А, толкова се мъчи и тя... Ти сама си го каза - просто търси начин да го отреже.

Ем да това си е вид мъчение,защото не иска да го лъже!!

Направо ми взе думите от..ръката..Каква е тая "връзка"?Адски лоша черта е да се влияеш от чуждото мнение..Не искам да съм крайна, но според мен нищо хубаво няма да видиш от тази връзка.Това момиче..нце..просто не знае какво иска.Бий и шута!!!
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Град
    София
    Остави я.
    Тя в момента не знае с кого иска да бъде.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Най-добре й обясни отново това, което чувстваш. Както на нея си й липсвал преди, така и тя ти липсва много сега. разликата в този случай е, че преди ти не си имал избор, поради многото си ангажименти в училище, а сега тя избира да бъде с нейната приятелка и т.н. За това смятам, че имаш прави да изискаш от нея да каже на своята приятелка и по този начин да може свободно и съответно - повече време да се вижда с теб, защото вече няма да се крие и да си измисля оправдания за пред приятелката си.
    В крайна сметка много по-важни са чувствата между вас двамата от чувствата на приятеля на приятелката й, която тя не е длъжна да харесва, само защото е нечии близък приятел.
    Разбира се, не трябва да отиваш и да й казваш в прав текст - Казвай й на тая или късаме.
    Обясняваш чувствата си и я молиш да ти обещае, че ще каже на приятелката си скоро, защото искаш да бъдеш с нея повече време, обичаш я и т.н.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Евала ти правя че не се отказваш но за съвет незнам доста сложна ситуация. Успех

Мм бих ти предложил да заемеш малко по-мъжка позиция. Какво трябва да те грее за чувствата на некъф си там? Или пък за нейната приятелка... Малко е тъпо собственото ти гадже да поставя другите над теб. Кажи и, че нямаш намерение да се криеш от никой и т.н. А колкото до това, че прекарва време с приятелката си, не можеш да я виниш, но със сигурност ти трябва да си приоритетния.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Бръкни си в панталона и си потърси ташаците, като ги намериш й бий една черта и толкова...

Иска да е с теб, ама по цял ден е с някакъв мухъл, а и я е страх да не каже на бла-бла, евтин опит да ви размотава и двамата. Ще обичаш и други... тази да гние по кафетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си