Играхме на криеница С едно момче се криехме заедно.. оставахме насаме и т.н. Каза ми (по скайп |( ), че ме харесва.. аз му отвърнах, че предпочитам да сме си просто приятели и той вика ''еми да ти зак'во си мислиш, че те питам?'' .. по- късно ми предложи.. аз пак му отказах.. онзи ден пак играхме на криеница скрихме се в един вход, а там беше тъмно.. прегърна ме в гръб.. аз не се отдръпнах ;х дишах толкова учестено.. сърцето ми щеше да изскочи.. не го харесвам, нито пък съм влюбена в него, но се почувствах толкова добре.. сякаш ме прегърна любовта на живота ми ;х като се прибрахме ми пише по скайп ''днес във входа беше за малко ама беше приятно '' аз викам ''кво е станало?'' и той вика ''нищо.. взе си прегръдката ;д'' и аз викам ''емии.. не съм?'' и той ''утре пак '' и на следващия ден отново ме прегърна.. само че ме хвана, обърна ме към себе си и така.. и аз взех че го прегърнах :х после си хванахме ръцете.. премрежихме си пръстите.. и компанията дойде и ние се пуснахме.. ОБАЧЕ той се зарибява с абсолютно всяко момиче.. предлага на всяка.. само с мен НЕ се зарибява ;х .. като минавам после ми клюкарят, че се усмихвал.. че непрестанно ме гледал.. че като кажат нещо лошо за мен (нарочно) той веднага праел мутри ;д .. и все пак казал на приятелката ми, че я харесва ;х .. мозъка ми казва да го наредя довечера, когато пак се опита да ме прегърне.. обаче сърцето ми казва да му се оставя ;х .. не че е нещо една прегръдка.. и целувка може да има.. това е нищо.. просто се чудя.. защото ако се привържа към него и стане така, че за него съм поредната .. става лошо и пак ще страдам.. така че според вас да продължаваме ли докато станем нещо повече от приятели или да прекратя? ;х
бтв аз съм на 14, а той на 15 .. и ако можее без излишни коментари..