.

Виж резултатите на анкетата: За или против избиването на уличните кучета?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Твърдо за

35 28,23%
  • категорично против

89 71,77%
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 381

За или против избиването на улични кучета?

Аз съм само на 10 г. и 10 пъти съм бил преследван от куче и 4 пъти хапан,но винаги съм бил против избиването на уличните кучета...до вчера.Излизам си аз от блока и до една кола гледам около 7 кучета.Като ме видяха и 7-те ме нападнаха и едвам им избягах...
    Та по темата...били ли сте хапани от куче?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Намали си подписа!

Град
    София
    Категорично Против!За избиването на тъпите им собственици съм!!!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    за избиването на човечеството съм
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на xoxi
    Против!
    Кучетата не са виновни, че държавата не се интересува и няма желание да се занимава с тях.
    И спря да се върти за миг земята..

Аз съм ЗА, по хуманен начин разбира се. Тези животни така или иначе не живеят нормално, защо да възпрепятстват и хората наоколо да живеят нормално? Може да звучи безчувствено, но мен ми писна като изляза от вкъщи с кучето ми на каишка(а е кокер), да ме наобикалят песове и да се чудя по кои улици да обикалям, хем в моя град и особено в моя квартал няма много бездомни кучета. Не съм нападана, но някое такова бездомно като се доближи до моето, аз за кого да мисля първо - за кучето ли, аз мен ли?? А на тези, които защитават бездомните животни - нека ги приютят..

Мега фен Аватара на iiordanova
    ПРОТИВ! ПРОТИВ! ПРОТИВ!
    И винаги ще съм ПРОТИВ!

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Твърдо против. Ако нямаше толкова олигофрени и безотговорни хора на света, тези животинки нямаше да са на улицата и да гладуват, да замръзват и т.н.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ. Обожавам кучетата, най - голямата ми слабост. Адски много ми е жал за уличните кутрета. За мен хора, които ги избиват, третират и т.н не са хора и сърдечно ги проклинам да умрат. : )))))

Нито за едното, нито за другото.

Положението е едно и също, по въпроса така или иначе държавата няма да направи нищо. Няма пари да избие всички, няма пари и за приют. Не ми пречат, но не е приятно, като си сам (пък и дори с други) да има голями улични кучета. От хората, които се страхуват от тях съм, но все пак кои сме ние, че да убиваме други същества? Както на нас ни е даден шанс на тази земя така и на тях.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен

Re: За или против избиването на улични кучета?

Цитирай Първоначално написано от SPP
    Аз съм само на 10 г. и 10 пъти съм бил преследван от куче и 4 пъти хапан,но винаги съм бил против избиването на уличните кучета...до вчера.Излизам си аз от блока и до една кола гледам около 7 кучета.Като ме видяха и 7-те ме нападнаха и едвам им избягах...
    Твърдо ЗА.

Казваш, че си хапан над 4 пъти, така ли ? И продължаваш да ги обичаш ? Ами обичай ги. Дано те знаят за това... а сега сериозно. Да, прави сте, не бива да ги избиваме. А ще извадите ли от вашият джоб пари да плащате всичките им разноски за храна, ваксини, прегледи etc. и постоянното им жителство в приют/кучкарник и т.н. нещо като "данък куче". Защото да, факт е, много ви харесват, много са сладки, но друг да се грижи за тях, друг да плаща... а вие да си ги обичате. Да, но не става така. Защото същите тези "мили" иначе създания, минали през приют, кастрирани, обезпаразитени, с чипове и т.н. и т.н. също хапят, също лаят... и утре ще нахапят майка с дете, което дете ще бъде прието в пирогов с опасност за живота и кръвоизлив, с 20 шева само на главата... това ли искате ? Иначе съм съгласен с факта, че трябва сурово да се наказват хората, които изоставят кучетата си, защото много кучета биват изоставяни. А с проблема можем да се справим. Самият проблем не е, че не можем, нямаме средства и т.н., а че имаме прекалено много правозащитни организации - за защита на ромите, на кучетата, на турците и т.н. и когато стане проблема, поредното нахапано дете, което се бори за живота си, пак ще излезе някой псевдо-защитник и ще каже: Не, не е виновно кучето, че го е нахапало, виновно е детето, че като едно нормално дете в една уж нормална държава е излязло да поиграе на пясъчника пред блока !

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Immortalbeloved
    КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ. Обожавам кучетата, най - голямата ми слабост. Адски много ми е жал за уличните кутрета. За мен хора, които ги избиват, третират и т.н не са хора и сърдечно ги проклинам да умрат. : )))))
    Напълно съм съгласна.
    За това ли сме в ЕС ? Хората да ни гледа циганията буквално.В другите страни се чудят на кое куче по напред да намерят дом,а ние ще се чудим коя отрова е най-евтина,че хем да мине евтино,хем да се оттървем.А пък кучето през какви мъки ще мине докато умре на никой не му пука нали.Да ви е*а и ши*аните деца !!! Обичам децата ама заради такива като вас предпочитам кучета.Винаги когато някой се опита да помогне на куче се изказват хора с ограничено мислене като вас "ааа ама то пари за децата няма,вие кучетата ще изхранвате".Нито така,нито иначе.Като много знаете давайте грижете се вие! Има толкова много организации които доброволно помагат в приютите със собствени средства,а винаги се появява някой за да ги нареди едно хубаво,че за "дечицата" горките никога няма нищо,а те за кучетата давали.Еми майната ви мога да ви кажа ! Има хора които обичат животните и ще се грижат за тях колкото могат,независимо колко гладни деца има !!!!
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Някои хора в България приемат Европейският съюз, като нещо, което да влага постоянно пари в нас. ЕС не са ни бащи нито майки, те не ни дължат пари и няма закакво да казвате: 'Ние сме в ЕС' и едва ли не те трябва да оправят тези неща! РАЗБЕРЕТЕ, че няма пари за децата, които имат нужда от приют, камо ли за кучетата. Разсъждавате като 10 годишни дечица обичащи малки и сладки кученца! На улицата няма такива! Там те са болни, озверени и бясни, най-често и доста голями. Като искате да не се избиват хранете ги Вие, не обвинявайте държавата. Това е българинът той НЕ е виновен и отговорен за нищо, все държавата му е виновна.

Кучетата са като циганите, нито можеш да ги спреш да се развъждат, нито можеш да помогнеш на всичките.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За "избиването" им чак не съм. Но определено трябва да започне да се прави нещо по въпроса с тия улични кучета. Всички, които го давате много антихуманно и ала "ние обичаме кученцата сладинки" не сте излизали сутрин с голяма отвертка (единственото, което хем върши работа, хем мога да нося в училище) и не сте се чудили как ще си стигнете до спирката и тая сутрин. Нападали са ме, събаряли са ме, мои приятели са ги хапали... далеч съм от идеята, че трябва да ги затворим в газова камера, но същевременно според мен е нелепо да се оставят да се събират на глутници и да нападат и разкъсват хора свободно. Все пак не сме в средновековно селце в края на гора с вълци.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Сърдечно те проклинам тебе или детето ти да ви нахапят бездомни кучета, мръсна лицемерка такава.
    Аз лично ако ако живеех на място, в което върлуват бездомни опасни кучета при първото ухапване щях да се погрижа за елиминирането им
    И щях да настоявам да получа орден Стара Планина за това.
    И нека всички ония от службите, които нарочно бездействат и носят отговорността(баба ми веднъж щяха да я изядат такива кучета), и всички ония безотговорни стопани да си получат заслуженото.
    Не ме интересува кой е виновен в случая нито мога да разбера, нито да направя нещо, единственото което мога да направя е да спра всички опасни кучета, след като никой друг не го прави.
    Пък и морално погледнато, за самите бездомни кучета смъртта е добър изход, защото живеят тежък живот а и вредят на другите така. Ние в градове ли живеем или в джунгла?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    А пък кучето през какви мъки ще мине докато умре на никой не му пука нали.Да ви е*а и ши*аните деца !!!
    Такива като тебе, които поставят животниския живот над човешкия, трябва да бъдат отделени в резерват(заедно със 100 диви и бесни кучета). По-гнусно изказването от твоето по темата едва ли може да съществува.
    Трябва да си изплакна очите със светена вода, че ги омърсих с противните ти изказвания
    Та ако ще чакаме държавата да ни свърши работата, доникъде няма да стигнем. Овцете по-горе дето са против да си прибират песовете вкъщи, че да не се ядосат по-активните хора и да отърват блоковете от тях, то мен не ме е страх толкова от пияници и луди по улиците, колкото от кучета. Тъй че ви призовавам - действайте, че да не се окажете следващия нападнат, или на чужд гръб и 100 ухапвания са малко?

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Сърдечно те проклинам тебе или детето ти да ви нахапят бездомни кучета, мръсна лицемерка такава.
    Аз лично ако ако живеех на място, в което върлуват бездомни опасни кучета при първото ухапване щях да се погрижа за елиминирането им
    И щях да настоявам да получа орден Стара Планина за това.
    И нека всички ония от службите, които нарочно бездействат и носят отговорността(баба ми веднъж щяха да я изядат такива кучета), и всички ония безотговорни стопани да си получат заслуженото.
    Не ме интересува кой е виновен в случая нито мога да разбера, нито да направя нещо, единственото което мога да направя е да спра всички опасни кучета, след като никой друг не го прави.
    Пък и морално погледнато, за самите бездомни кучета смъртта е добър изход, защото живеят тежък живот а и вредят на другите така. Ние в градове ли живеем или в джунгла?

Изобщо нe ти прочетах простотиите. Я ми кажи, тея хора, които режат краката на кучетата и измъчват какви за хора са бе? Що за човек ще отреже краката на невинно куче и ще се наслаждава? Какво изчадие е това, как ще гледаш това животно как се мъчи и няма да ти мигне окото? И това го правят за забавление.. Това сме ние българите, едни егоисти и нещастници и за това сме на това ниво.. Защото утре и на върху хората ще го правят това. Така, че не смей изобщо да ме убиждаш и проклинаш, идиот...

Хората са най - долните животни на планетата.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Изобщо нe ти прочетах простотиите. Я ми кажи, тея хора, които режат краката на кучетата и измъчват какви за хора са бе? Що за човек ще отреже краката на невинно куче и ще се наслаждава? Какво изчадие е това, как ще гледаш това животно как се мъчи и няма да ти мигне окото? И това го правят за забавление.. Това сме ние българите, едни егоисти и нещастници и за това сме на това ниво.. Защото утре и на върху хората ще го правят това. Така, че не смей изобщо да ме убиждаш и проклинаш, идиот...
    Има хора дето режат и други хора, режат и животни и т.н., надявам се тука да няма такива. И това какво общо има с темата, аз не съм казвал че ще ги режа и измъчвам и т.н.
    И точно ти си егоистката, дето мисли за себе си и за това колко обича кучетата и недай си боже някой да докосне опасните улични кучета заради безопасността си то той е изчадие и т.н.
    И много ясно че няма да ми дочетеш поста, като нямаш аргументи срещу него.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Хората са най - долните животни на планетата.
    Хората могат да са абсолютно всякакви, и са смисълът на съществуването на живота. Тия клишета твойте са безсмислени.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз съм ЗА затварянето им в приюти.
    Защо трябва да ги избиваме, при положение, че ние хората ги оставяме на улицата гладни и болни?
    Но защо трябва да ги оставим на улицата, след като има толкова много приюти?

Трябва малко мозък и действия и всичко ще е наред, но няма кой да се сети. Всички си гледат кефа и не ги интересува за останалите.
    *сън*

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Аз съм ЗА затварянето им в приюти.
    Защо трябва да ги избиваме, при положение, че ние хората ги оставяме на улицата гладни и болни?
    Но защо трябва да ги оставим на улицата, след като има толкова много приюти?

Трябва малко мозък и действия и всичко ще е наред, но няма кой да се сети. Всички си гледат кефа и не ги интересува за останалите.
    Ми не всички са безделници и пенсионерки че да се занимават с това, а си има и съответните служби. Аз лично не съм оставял кучета на улицата, нито съм длъжен да ги прибирам, що ти не ги прибереш примерно или си гледаш кефа?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Точно за тези служби говорех. В моят град много кучета са на свобода и обикалят всички улици, точно защото тези хора не си вършат работата.
    Аз имам улично куче у нас. Няма как да прибера повече, не зависи от мен. : )
    *сън*

Re: За или против избиването на улични кучета?

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от SPP
    Твърдо ЗА.

Казваш, че си хапан над 4 пъти, така ли ? И продължаваш да ги обичаш ? Ами обичай ги. Дано те знаят за това... а сега сериозно. Да, прави сте, не бива да ги избиваме. А ще извадите ли от вашият джоб пари да плащате всичките им разноски за храна, ваксини, прегледи etc. и постоянното им жителство в приют/кучкарник и т.н. нещо като "данък куче". Защото да, факт е, много ви харесват, много са сладки, но друг да се грижи за тях, друг да плаща... а вие да си ги обичате. Да, но не става така. Защото същите тези "мили" иначе създания, минали през приют, кастрирани, обезпаразитени, с чипове и т.н. и т.н. също хапят, също лаят... и утре ще нахапят майка с дете, което дете ще бъде прието в пирогов с опасност за живота и кръвоизлив, с 20 шева само на главата... това ли искате ? Иначе съм съгласен с факта, че трябва сурово да се наказват хората, които изоставят кучетата си, защото много кучета биват изоставяни. А с проблема можем да се справим. Самият проблем не е, че не можем, нямаме средства и т.н., а че имаме прекалено много правозащитни организации - за защита на ромите, на кучетата, на турците и т.н. и когато стане проблема, поредното нахапано дете, което се бори за живота си, пак ще излезе някой псевдо-защитник и ще каже: Не, не е виновно кучето, че го е нахапало, виновно е детето, че като едно нормално дете в една уж нормална държава е излязло да поиграе на пясъчника пред блока !
    Къде съм писал, че съм ги обичал някога???

Днес навръщане от даскало пред блока ми отново ме подгони 1 куче! Веднъж като ме подгони подгони 1 куче в Дупница с камък му изкарах окото!Вече и в София си нося камъни като излизам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си