.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    I ♥ machoka Супер фен
    Вижте кво стана с моята временна на 2рия ден http://www.prikachi.com/images/503/3227503b.jpg (само да кажа,че на 3тия ден изобщо пък я нямаше!) Според мен ще е хубаво да почакаш и да си направиш истинска
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Еми аз миналото лято си правих в Албена,но малка и беше 8 лева,ама то зависи каква къна ползват,дали има цветове,колко е голяма..къде ти я правят от много неща зависи..при мене държа 2 седмици и то при положение,че всеки ден бях в морето :P

И аз си бях правила на морето миналата година на кръста . Стоеше яко р само не искам да ви споменавам как си оцавах дрехите с каната дори часове след правенето на татуто и да стои грозно като почва да се трие , да не говорим , че ако си хванал тен на морето и си си направил татуто преди да почернееш после ще си личи естественият ти тен 3 месеца поне
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Мислиш да я повтаряш през 10 дена ли?

Защо си мислиш, че тряа да я повтаря през 10 дена .. Временните татуси стоят 2-3 години. Хенна татусите трябва да се повтарят и пак не са на 10 дена
    Няма такова нещо като татуировка за 2-3 години. Правят се или с къна за 10 дена максимум или за цял живот с туш. Татуист ми го е казвал това!

http://murphystattoos.com/bp%D0%B5m%...%BEbki,38.html

не знам кой "татуист" ти го е казал ... но временни татуси има ..

Споконо не е някой наркоман, решил, че може да прави татуси.. Човекът и студио си има, даже в момента е в Кипър.. Както и да е..

Перманентен грим е съвсем различно.. За първи път чувам да се правят татуировки с него.. Той е за вежди и устни.. Но ако се направи като татуировка, наистина би издържал 2-3 години.. Но аз лично не знам дали се маха напълно..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мислиш да я повтаряш през 10 дена ли?

Защо си мислиш, че тряа да я повтаря през 10 дена .. Временните татуси стоят 2-3 години. Хенна татусите трябва да се повтарят и пак не са на 10 дена
    Няма такова нещо като татуировка за 2-3 години. Правят се или с къна за 10 дена максимум или за цял живот с туш. Татуист ми го е казвал това!

http://murphystattoos.com/bp%D0%B5m%...%BEbki,38.html

не знам кой "татуист" ти го е казал ... но временни татуси има ..

Споконо не е някой наркоман, решил, че може да прави татуси.. Човекът и студио си има, даже в момента е в Кипър.. Както и да е..

Перманентен грим е съвсем различно.. За първи път чувам да се правят татуировки с него.. Той е за вежди и устни.. Но ако се направи като татуировка, наистина би издържал 2-3 години.. Но аз лично не знам дали се маха напълно..
    Не се маха, моя приятелка си е правила и 4 години по-късно.. татуировката си беше на лице и почти не беше избеляла До авторката: Няма какво да се страхуваш от иглата, голямата болка идва ако си избереш голяма татуировка и то след първия час, че и повече. А дори и тогава - стискаш със зъби и минава Радвам се, че си от хората, които не се рисуват за да са "в крак с модата".
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

съвет не си прави временна мини направо на истинска щом искаш изчакай да пораснеш още. аз моята си я направих на 13 няма нужда да се тревожиш дали няма да се разтегне и нацепи защото кожата е еластична и ще се нацепи само при рязко упъване. колкото до болката моята ми я правиха без обезболяващи, иначе има спрейчета до няколко минути напръсканото място ще е изтръпнало и няма да чувстваш нищо след като ти я направят ще те боли максимум ден след като изчезне ефекта на спрея за този ден си приготви един нурофен примерно вс ще е наред

Аз също много искам татус, но още не съм решила какъв но знам къде искам от вътрешната страна на китката. Може ли да ми кажете г/д колко боли макар че за всеки е различно.

Цитирай Първоначално написано от daniGirl
    Аз също много искам татус, но още не съм решила какъв но знам къде искам от вътрешната страна на китката. Може ли да ми кажете г/д колко боли макар че за всеки е различно.
    От вътрешната страна на китката и била съвсем малка татуировка > болката е като при кола маска горе долу, но наистина е индивидуално, различни хора различна чувствителност на кожата и праг на болка
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    МАЛКА МНОГОЗНАЙКЕ направих си ВРЕМЕННА СТОЯ МИ 2 ГОД И ПОЛОВИНА ДАЖЕ 3 ЩУХА ДА СТАНАТ ПРАВИХ СИ Я В СТУДИО ЗА КРАСОТА ВЪВ ВАРНА ANGEL FACE пак с игла но не до края беше илада ами само до епидермиса на кожата така че избледнява и до няколко дена след избледняването се маха сама ! недеъте да говорите без да знаете (съжалявам ако има грешки пиша го бързи и на тъмно ) PEASE

Няма смисъл от временна,първо ,че ще дадеш много пари,второ,че ще издържи супер малко а за тези пари можеш да си направиш истинска ) Моята не ме боля изобщо,от лакътя до китката от външната страна ми е. А такива временни с игли,пак има вероятност да стане така,че мастилото да влезне по-дълбоко от 1вия слой или не знам кой точно.. и после като се махне да останат тук там някъде петна..не си е работа.

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS Виж мнението
    Вижте кво стана с моята временна на 2рия ден http://www.prikachi.com/images/503/3227503b.jpg (само да кажа,че на 3тия ден изобщо пък я нямаше!) Според мен ще е хубаво да почакаш и да си направиш истинска
    Сигурно,къната не е била хубава. Моята,долу на глезена,издържа 2 седмици, на морето при редовно къпане...

Той хубаво си е направил татуировка на 14, ама ако знаеш колко много ще му се промени мисленето за живота... Така че може един ден да реши, че не си харесва татуировката или че му е омръзнала.. Така че, авторе, не бързай, има време. Аз от 12-13 годишна искам татуировка пеперуда, но си я направих чак като станах на 17. Така поне знам, че наистина съм я искала и никога няма д ами омръзне. Да не говорим, че като си направиш една, вероятността да си направиш още е голяма. От опит

+1

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си