- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отговорете моля :)
Гейско ли е според вас момче да си и стимулира простатата? Любопитно ми е защото мн хора казват че било мн приятно и бих искал да пробвам. Не съм гей...
ми що па не
пробвай ко искаш. ако не ти го ръга некъв момък отзаде, а някоя мома не виждам как може да е гейско (а и да беше гейско кво? и те са хора)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
кое му е гейсткото..и ако някой ти каже ,че е гейско няма да пробваш така ли ?
Hostis Honori Invidia
имам предвид дали е гейско да си я стимулираш сам, не се изразих правилно![]()
сам не,по-гейско е да ти я стимулира някое момче ;d
Не
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
НЕ е гейско
Hostis Honori Invidia
Струва му се подходяща историята с 3-мата войници.Ще я разкажа накратко. Трима млади войници били чисто сами в гората и на първата вечер страшно много им се приискало да "чукнат" нещо. Умували умували и накрая решили, единия от тях трябва да изиграе неприятната роля. Другите двама го убедили, че от първия път не се става гей и няма нищо страшно.. просто така се е случило. Той се съгласил и станало, к'вото имало да става. На 2-рата вечер се повторил същия сюжет, същите уговорки и убеждения. Докато дошла повратната 3-та вечер, в която онзи млад левент изигравайки неприятната ролята, запитал другите двама: -Абе момчета, а от 3-тия път става ли се гей?
Таа.. давай смело и безотговорно, пък к'вот дойде!![]()
Е, как да е гейско след като го правиш САМ?Едно е някой друго момче да го прави на теб или ти на него, друго е самичък.Пипай се спокойно.Току виж си научил нещо и ти..![]()
![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Май много малко от вас хващат идеята,а именно,че до простата се стига през "задния вход".Демек пича пита гейско ли е да се ръга с пръст/играчка отзад.Лично според мен щом е за опита няма ядове.
Опит опит... ама колко пъти все ще се залъгват, че е само опит![]()
![]()
![]()
Споко ве, от един път не се става педерас!Първоначално написано от Kinghood
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Не е гейско. Ерогенна зона е при много мъже.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Този виц го знам по друг начин:Двама приятели бродили из пустинята и обикаляли с месеци.Няма пукнато момиче.И на единия му се дое**** и казал на другия.Приятелят му казал,че това са глупости,че ще го направи гей,другият му казал,че няма и момчето се съгласило.След една седмица пак така за втори път.Един ден както си вървели из пустинята момчето попитало:"От третия път гей става ли се?".Първоначално написано от Kinghood