.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Когато намеря време през деня, без значение кога, тренирам за здравина на костите - юмруците, лактите и пищялите.
    Какво представлява тази тренировка? В специалност за лакти/китки се интересувам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Написал съм, че се тренира само една мускулна група, а не всички. Не става дума за кръгова.
    Щом е само една мускулна група и не е кръгова,може би става въпрос за суперсерии.При тях се редуват по една серия от различни упражнения.Препоръчва се това да става без почивка между отделните серии.Смята се,че по тоя начин натоварването и напомпването е максимално и по-добро.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от selenium
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Когато намеря време през деня, без значение кога, тренирам за здравина на костите - юмруците, лактите и пищялите.
    Какво представлява тази тренировка? В специалност за лакти/китки се интересувам.
    Стават по твърди и малко се притъпява болката при удар. Идеята е да удряш някаква повърхност леко, по много пъти и след време ръката ти (примерно) ще е много по-здрава. За целта са удобни торбички с пясък, дъски, др. Може и с точилка да размачкваш даденото място, като обикновено точилката я увиват в нещо, за да се получи тънък мек слой и да не е директно с дървото.

Обяснението на този вид тренировка се крие в така наречения закон на Волф. Структурата на костта е фугеста, погледнато отблизо, костта е като на малки мостчета. Когато се получат микротравми, тези мосчета се разрушават и при заздравяване новите мостове стават по-дебели и съответно фугите по-малки. Така костта става по-плътна, респективно по-здрава.

Тази идея се ползва в бойните изкуства при чупенето на тухли, цигли, дъски и т.н.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    тези , които спазват НВД или РБД може ли да си напишат точно хранителния им режим ?
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Да ви се похваля, че през последния месец имам голям прогрес откъм сила. Качил съм 2 килограма, но не забелязвам някаква разлика във външния ми вид, но затова пък много покачих силата. Преди правех с 50кг. последната серия на лежанката и то доста трудно, а сега с 60кг. правя по няколко повторения. На полулега правя с 24кг. дъмбели, а не с 14кг. както преди. На хоризонталния скрипец днес направих серия с 80кг. Абе, като цяло навсякъде съм покачил драстично силата
    Audio ergo sum

Мега фен
    Да ви се похваля, че през последния месец имам голям прогрес откъм сила. Качил съм 2 килограма, но не забелязвам някаква разлика във външния ми вид, но затова пък много покачих силата. Преди правех с 50кг. последната серия на лежанката и то доста трудно, а сега с 60кг. правя по няколко повторения. На полулега правя с 24кг. дъмбели, а не с 14кг. както преди. На хоризонталния скрипец днес направих серия с 80кг. Абе, като цяло навсякъде съм покачил драстично силата
    Нещо ти куца леко техниката може би, 60 кг лежанка (лег) и 24 кг дъмбели (полулег) ..

Супер фен
    Да ви се похваля, че през последния месец имам голям прогрес откъм сила. Абе, като цяло навсякъде съм покачил драстично силата
    Браво,шефе! Заякнал си много.За полулега дъмбелите по 24 кг всеки или двата общо са 24? Щото ако единия е 24,не знам как ги изтласкваш.Аз 2-3 седмици правя полул ег с дъмбели и още не мога им свикна.Вземам по-леки засега.80 кг на скрипеца е супер! Не съм стигал толкова кг,тежко е.И за теб лега е по-труден,но 10 кг е сериозен прогрес.Така се започва с няколко повторения и всяка тренировка опитваш още 1-2 да прибавиш.И като стигнеш 6-8 можеш да правиш всички серии с 60.Отначало може да се получи 8-6-4 примерно или 8-7-5.Караш нататък.След някоя седмица ще стигнеш 8-8-8 или 10-10-10 с 60 кг.Поздрав за успеха ти.
    Теглото можеш да повишиш лесно,ако тренираш през два-три дни.Но тогава се качва и мазно.

Именно с такъв начин на трениране си увеличих силата. При всяка тренировка гледам да слагам повече тежест, може да е минимална, но пак ще е повече от предишния път. Някак си много добре се чувствам, особено сега, когато усещам ефекта от здравите тренировки и по-доброто ми хранене. Почти нацяло съм спрял газираното, сладкото и храненето навън с боклуци (ям само на китайския ресторант 700гр. ориз със зеленчуци ) Алкохола също. И хубавото е, че нищо от тези неща не ми липсва и не го правя насила
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Нещо ти куца леко техниката може би, 60 кг лежанка (лег) и 24 кг дъмбели (полулег) ..
    не,професоре не куца

и аз вдигам 2х90 кг лег и прая полулег с дъмбели с 30 килограмовите
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

А ходите ли с някого да тренирате или сами? Аз само когато правя гърди викам някой приятел, иначе в останалите дни си ходя сам. Виждал съм хора, които не искат да ходят на фитнес, щото нямали с кого... Когато съм сам, се отдавам изцяло на тренировката, само тя ми е в главата, а не се разсейвам със странични приказки.
    Audio ergo sum

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Everytime
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    не,професоре не куца

и аз вдигам 2х90 кг лег и прая полулег с дъмбели с 30 килограмовите
    Нещо не сте в ред или на мене лега ми е доооооооост над полулега

В крайна сметка изкарайте едно видео да видя дали ги правите както трябва упражненията

Ти сам четеш ли си кво пишеш

skype - adrenalincho__

А ходите ли с някого да тренирате или сами? Аз само когато правя гърди викам някой приятел, иначе в останалите дни си ходя сам. Виждал съм хора, които не искат да ходят на фитнес, щото нямали с кого... Когато съм сам, се отдавам изцяло на тренировката, само тя ми е в главата, а не се разсейвам със странични приказки.
    по принцип ходим двама,най-много трима на фитнес
    и да за гърди винаги викам някой да ме пази като правя с по-тежко

skype - adrenalincho__

Tренирам силово Ям квото си искам

А мазнините как са ?

skype - adrenalincho__

Kaто проценти не знам не ме и интересува....не са малко, но пък си струва
    п.п. само пояса е мазен, а корема е прибран

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iUC6ntpPpKE[/youtube]

Поздрав
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на fatrat
    пак ли тея маймуни

Готина е песента
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на fatrat