- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как Тренирате,Как се храните ? :)
Какво представлява тази тренировка? В специалност за лакти/китки се интересувам.Първоначално написано от Chacho
Щом е само една мускулна група и не е кръгова,може би става въпрос за суперсерии.При тях се редуват по една серия от различни упражнения.Препоръчва се това да става без почивка между отделните серии.Смята се,че по тоя начин натоварването и напомпването е максимално и по-добро.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Стават по твърди и малко се притъпява болката при удар. Идеята е да удряш някаква повърхност леко, по много пъти и след време ръката ти (примерно) ще е много по-здрава. За целта са удобни торбички с пясък, дъски, др. Може и с точилка да размачкваш даденото място, като обикновено точилката я увиват в нещо, за да се получи тънък мек слой и да не е директно с дървото.Първоначално написано от selenium
Обяснението на този вид тренировка се крие в така наречения закон на Волф. Структурата на костта е фугеста, погледнато отблизо, костта е като на малки мостчета. Когато се получат микротравми, тези мосчета се разрушават и при заздравяване новите мостове стават по-дебели и съответно фугите по-малки. Така костта става по-плътна, респективно по-здрава.
Тази идея се ползва в бойните изкуства при чупенето на тухли, цигли, дъски и т.н.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тези , които спазват НВД или РБД може ли да си напишат точно хранителния им режим ?
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Да ви се похваля, че през последния месец имам голям прогрес откъм сила. Качил съм 2 килограма, но не забелязвам някаква разлика във външния ми вид, но затова пък много покачих силата. Преди правех с 50кг. последната серия на лежанката и то доста трудно, а сега с 60кг. правя по няколко повторения. На полулега правя с 24кг. дъмбели, а не с 14кг. както преди. На хоризонталния скрипец днес направих серия с 80кг. Абе, като цяло навсякъде съм покачил драстично силата![]()
Audio ergo sum
Нещо ти куца леко техниката може би, 60 кг лежанка (лег) и 24 кг дъмбели (полулег) ..Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Браво,шефе!Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Заякнал си много.За полулега дъмбелите по 24 кг всеки или двата общо са 24? Щото ако единия е 24,не знам как ги изтласкваш.Аз 2-3 седмици правя полул ег с дъмбели и още не мога им свикна.Вземам по-леки засега.80 кг на скрипеца е супер! Не съм стигал толкова кг,тежко е.И за теб лега е по-труден,но 10 кг е сериозен прогрес.Така се започва с няколко повторения и всяка тренировка опитваш още 1-2 да прибавиш.И като стигнеш 6-8 можеш да правиш всички серии с 60.Отначало може да се получи 8-6-4 примерно или 8-7-5.Караш нататък.След някоя седмица ще стигнеш 8-8-8 или 10-10-10 с 60 кг.Поздрав за успеха ти.
Теглото можеш да повишиш лесно,ако тренираш през два-три дни.Но тогава се качва и мазно.
Именно с такъв начин на трениране си увеличих силата. При всяка тренировка гледам да слагам повече тежест, може да е минимална, но пак ще е повече от предишния път. Някак си много добре се чувствам, особено сега, когато усещам ефекта от здравите тренировки и по-доброто ми хранене. Почти нацяло съм спрял газираното, сладкото и храненето навън с боклуци (ям само на китайския ресторант 700гр. ориз със зеленчуци) Алкохола също. И хубавото е, че нищо от тези неща не ми липсва и не го правя насила
![]()
Audio ergo sum
не,професоре не куцаПървоначално написано от DownloadVirus
и аз вдигам 2х90 кг лег и прая полулег с дъмбели с 30 килограмовите![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
А ходите ли с някого да тренирате или сами? Аз само когато правя гърди викам някой приятел, иначе в останалите дни си ходя сам. Виждал съм хора, които не искат да ходят на фитнес, щото нямали с кого... Когато съм сам, се отдавам изцяло на тренировката, само тя ми е в главата, а не се разсейвам със странични приказки.
Audio ergo sum
Нещо не сте в ред или на мене лега ми е доооооооост над полулегаПървоначално написано от Everytime
![]()
В крайна сметка изкарайте едно видео да видя дали ги правите както трябва упражненията![]()
Ти сам четеш ли си кво пишеш![]()
skype - adrenalincho__
по принцип ходим двама,най-много трима на фитнесПървоначално написано от ArrowsOfDeath
и да за гърди винаги викам някой да ме пази като правя с по-тежко![]()
skype - adrenalincho__
Tренирам силовоЯм квото си искам
![]()
А мазнините как са ?![]()
skype - adrenalincho__
Kaто проценти не знамне ме и интересува....не са малко, но пък си струва
п.п. само пояса е мазен, а корема е прибран![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iUC6ntpPpKE[/youtube]
Поздрав![]()
Audio ergo sum
пак ли тея маймуни![]()
Готина е песента![]()
Audio ergo sum
да де ясноПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Тренирам от 3 години и половина 1.69см 67-8кг![]()