А да бе ще я зарежа за такава глупост...Не мога да разбера къде е проблема,аз не правя нищо с което да я заместя или каквото и да е,преди това даже и беше интересно,били сме 2мата и се разправяхме с една и секса който правихме беше невероятен...впоследствие аз и казах че ми е малко неприятно да "бъдем" 3ма щото си е странно и не искам тва да се замесва във връзката ми с нея и избягваме да го правим.Тя е много широко скроена,кви ли не работи и къде ли не сме правили,но последно време виждам че като ме попита и й отговоря и става малко гадно,но хиляди пъти съм и казвал че никога не съм мислил за друга докато съм с нея и не съм искал да правя секс с друга,а просто да си подраскам с някоя...самата тя познава една която прекарва по 3 часа на ден пред камерата в един сайт...помислил хи че се притеснява да не го правя и с нея,но е глупаво,гледам да са някой от далече че да знам че никога няма да я видя повече...

malkasladkaku4ka извинявай от къде знаеш че не я обичам???Обичам я и то много,можеш да бъдеш сигурна,тя е единственото момиче което искам да заварвам в леглото си,останалите,просто забавление с което да запълня 1 час от времето си...

krem4et0 аз го правя за да събирам малко информация,разправял съм се с някой който са я минали много много...и стой по 2-3 часа на камера през ден и със сигурност знае много повече от мен и ми е казвала неща с който съм подлудявал моята.Не разбирам защо да излизат , аз не го правя всеки ден,случвало ми се е с някоя дори само да си говоря за техники и ала бала,не смятам че излизам извън контрол,просто забелязвам че й става малко гадно и всеки път и казвам че ако я притеснява ще спра и тя отговаря "аа глупости,нали си с мен тях ги гледаш само на компа" и се пак я усещам...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
Към автора - ако беше само гледането - окей, много мъже го правят, но ти направо си поддържаш контакт с участничките. И на мен ми се струва малко прекалено. А и половинката ти по тоя начин се чувства 2ра цигулка (малко жени обичат да делят, да не кажа никоя) и тва е което всъщност я притеснява.

На колко си? Тея посещения в сайта влияят ли на либидото ти?
Е защо пък втора цигулка,с нея съм по цял ден,правим го почти всеки ден и 2пъти в месеца си отварям камерите да си погледам малко...е да поддържам контакт с някой,но ако почна да си пиша с някоя извън лайв-а то не си говорим мръсотии,с една си говорим за приятелката й(би е щото),за семейството й,за детството и доста интересни работи,извън работата й.

Аз съм на 19 почти а приятелката ми е на 21,което едвали има значение.Обикновенно 40 минути след като затворя сайта съм забравил кво съм правил и с коя,освен ако не е казала нещо което да пробвам.