.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Моля за спешен отговор!

Така значи не можах да попитам в др. Тийн и за това ще попитам тук. Още съм малко малък, но все пак ме дразнят косъмчетата над устата и не знам какво да правя. МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ МИ КАК МОГА ДА ПОСТЪПЯ КАТО НЕ ГИ ИСКАМ А СЪМ САМО НА 12 :S [/b]
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Обръсни ги, пък ако не искаш защото си още малък с пинсетата може, защото не вярвам да са много.

I ♥ machoka Супер фен
    Или ги махаш,или не.Няма средно положение.Ако искаш изчакай,ако пък тоолкова те дразнят хващай бръснача и си готов.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Страх ме е, че ако го направя (въпреки, че вече го направих и пак стана същото) ще се налага постоянно да го правя и не, не са чак много а и баща ми ми каза, че след всяко рязане косъма се удебелява и започва да си личи още повече

остави ги още малко, като станат повече - тогава. с пинсета недей, най-много да ти стане кожата на дупки.

А какво точно да правя като станат повече?

Благодаря за мненията

Можеш да ги изсветлиш.Чувала съм ,че с кислородна вода става.Ако не ,боядисай ги

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Защо никой не е предложил лентички или кола маска? Поне няма да ти станат повече и твърди....

Супер фен Аватара на Me4encety
    Абе,хора,Какви са тея кислородни води и коли маски? По темата:Щом те дразнят-бръснеш.Момче си все пак Не си момиче,че да се занимаваш с пинсети и т.н.И да ще трябва да ги бръснеш редовно,но се свиква

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ми все още си малък имай предвид, че растът доста бързо и ще ти се налага да ги махаш доста често. Но ако толкова не можеш вече с тях ги махни. Според мен твоето е лигавене и не ми се вярва да си толкова зле още на 12 год.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Хм, съмнява ме да са повече от два косъма... Но все пак, всеки де развива по различен начин, кой знае.
    Бих те посъветвала сега да ги махнеш с кола маска или лентички .. защото, като ги бръснеш с всеки път започват да растат по-големи и по-големи .. и може да ти е малко дискомфортно ти да си единствения мустакат от всичките ти съученици в класа.
    В моя клас ( когато и аз бях на твоята възраст ) имаше едно момче, което се бръснеше и си му личеше мустака... И просто изглеждаше странно, защото все още беше малък.

Благодаря на всички за мненията!! има един от класа който да го гледаш от сантиметри - не му личи, но отстрани се вижда по 1-2 см, а всъщност ... за това и аз смятам да ги изсветля въпреки че той си е така, a и понеже те не са много, но... какво да се прави Наистина много ви благодаря :}

РЕДАКЦИЯ: Може ли да ме посъветвате с какво точно мога да ги изсветля спешно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си