- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля За Отговор :)
Да но не съм пишкал след 1вия път и си помислих че може да има нещо останало по каналитее и евентуално да е останало във вагината и, но не съм свършвал в нея и незнаех какво да правя,прочетох че има някаква опасност и затова реших да взема хапче вместо недаи си боже да се наложи аборт .. и в краина сметка какъв е шанса от нежелана бременност в този случаи ...
Май някой не е чел листовката за пациента
Ескапеле предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа (3 дни) след непротектиран полов акт. Ескапеле не предотвратява бременност при всички случаи, но таблетката е толкова по-ефективна колкото по-рано се приеме след непротектиран полов акт (по-добре е да се приеме в рамките на 12 часа, отколкото да се отлага до третия ден).
Отговор на въпроса ти- 100-84=16![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
значи на момичето и доиде 7-8 дни по рано,значи няма опасност вече нали ...
Ако е била в овулация, има шанс. Но щом е пила хапче, съмнява ме да има някакви проблеми. След 14 дни тест за бременност.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
е вие направо ме разбихтее ..още ли има шансс тъкмо се успокоих
![]()
Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...![]()
е добре бе отворения ти какво би направилл ако ти се скъса и има шанс за бременност ще спиш спокоино и ще чакаш 15 дни за тест и накрая ако е бременна ще дадеш 400 лв за аборт така ли.. аз просто питам дали има още някакъв риск и дали е голям... нищо повече![]()
зле си пич ... кво я тъпчеш с ескапел ?
ми да не стане гаф
и сега в краина сметка има ли голям шанс за бременност![]()
Ти не чете ли какво ти писах на предната страница?!Първоначално написано от Futbolistche9
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
е добре аз доколкото знам щом и е дошло няма как да е бременна защо има нужда от тест ...
За по сигурно оближи презерватива, ако е солено значи има нещо останало![]()
Big cock is here
В 16% от случаите има риск хапчето да не подейства.
Има риск от извънматочна бременност, в комбинация с менструалоподобни кръвотечения може да замине тръбата на момичето, докато се усетите, че проблемът е сериозен!
Вземи тест, без да философстваш. Егати цирка заради 4 лева!
пич не ми казвай че си пробвал ?Първоначално написано от Parallel
![]()
щом го казва значи е опитвал :Д а иначе ще взема тест на 28 както казвате но не мисля че изобщо има шанс за каквато и да е бременност просто ми е някакси неспокоино за това питам вас защото като чета че няма опастност ми е по добре иначе до 28 щее изперкамм все пак не съм свършил в нея а идва на 30 и цикълът и е постоянен винаги значи овулацията кога се пада .. не ги разбирам мн мн тея женски работии .. :s
Щом като менструацията настъпва на 30-ти, значи овулацията е на 16-ти. Сперматозоидите живеят 72 часа.
По груби изчисления /справка- страница 2/ половият акт е бил на 13-ти. Определено имаш повод за тревога.