.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

..

Да но не съм пишкал след 1вия път и си помислих че може да има нещо останало по каналитее и евентуално да е останало във вагината и, но не съм свършвал в нея и незнаех какво да правя,прочетох че има някаква опасност и затова реших да взема хапче вместо недаи си боже да се наложи аборт .. и в краина сметка какъв е шанса от нежелана бременност в този случаи ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Май някой не е чел листовката за пациента

Ескапеле предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа (3 дни) след непротектиран полов акт. Ескапеле не предотвратява бременност при всички случаи, но таблетката е толкова по-ефективна колкото по-рано се приеме след непротектиран полов акт (по-добре е да се приеме в рамките на 12 часа, отколкото да се отлага до третия ден).

Отговор на въпроса ти- 100-84=16

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

..

значи на момичето и доиде 7-8 дни по рано,значи няма опасност вече нали ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако е била в овулация, има шанс. Но щом е пила хапче, съмнява ме да има някакви проблеми. След 14 дни тест за бременност.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

a

е вие направо ме разбихтее .. още ли има шансс тъкмо се успокоих

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

a

е добре бе отворения ти какво би направилл ако ти се скъса и има шанс за бременност ще спиш спокоино и ще чакаш 15 дни за тест и накрая ако е бременна ще дадеш 400 лв за аборт така ли.. аз просто питам дали има още някакъв риск и дали е голям... нищо повече

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    зле си пич ... кво я тъпчеш с ескапел ?

aa

ми да не стане гаф

aa

и сега в краина сметка има ли голям шанс за бременност

Град
    София
    1 бърз тест?

Само тровиш момичето.

Град
    пространството на Дисе

Re: aa

Цитирай Първоначално написано от Futbolistche9
    и сега в краина сметка има ли голям шанс за бременност
    Ти не чете ли какво ти писах на предната страница?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

..

е добре аз доколкото знам щом и е дошло няма как да е бременна защо има нужда от тест ...

За по сигурно оближи презерватива, ако е солено значи има нещо останало
    Big cock is here

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дошло й е по-рано от Ескапела. И не е бременна най-вероятно но все още не може да си сигурен. На 27-8 купи 1 тест, бръкни се 3 лева и едва тогава дишай спокойно. Има и цветни бременности все пак!

Град
    пространството на Дисе
    В 16% от случаите има риск хапчето да не подейства.
    Има риск от извънматочна бременност, в комбинация с менструалоподобни кръвотечения може да замине тръбата на момичето, докато се усетите, че проблемът е сериозен!
    Вземи тест, без да философстваш. Егати цирка заради 4 лева!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от Parallel
    За по сигурно оближи презерватива, ако е солено значи има нещо останало
    пич не ми казвай че си пробвал ?

..

щом го казва значи е опитвал :Д а иначе ще взема тест на 28 както казвате но не мисля че изобщо има шанс за каквато и да е бременност просто ми е някакси неспокоино за това питам вас защото като чета че няма опастност ми е по добре иначе до 28 щее изперкамм все пак не съм свършил в нея а идва на 30 и цикълът и е постоянен винаги значи овулацията кога се пада .. не ги разбирам мн мн тея женски работии .. :s

С опит всичко се постига! Хахахахахахаа
    Big cock is here

Град
    пространството на Дисе
    Щом като менструацията настъпва на 30-ти, значи овулацията е на 16-ти. Сперматозоидите живеят 72 часа.
    По груби изчисления /справка- страница 2/ половият акт е бил на 13-ти. Определено имаш повод за тревога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си