В 85 - 90% от случаите връзките в тази възраст се разпадат. Не е ли по-добре тогава да изчакам с леглото, докато навляза в по-зряла възраст и се види развоят на нещата?
-А защо само в тази възраст.То има само една връзка (е да при евентуален развод и втори брак),която ще трае повече време или доживот.
Той настоява да легнем заедно, а аз не бързам. Дали е добре да го направя от страх да не го загубя? С какво леглото ще допринесе за истинността на нашата връзка?
-Това е един от въпросите,които имат смисъл.Ако ще ляга с въпросното момче,за да не загуби любовта му,значи няма такава..Познавам момче,не е на 14-15..,което ходи с момиче от 10 месеца,а тя не му е пуснала!
Ако все пак го направим, напълно е възможно забременяване. Какво ще направя, ако забременея - ще изхвърля плода или ще го запазя? Човек ли е?
-Защо пък да е напълно възможно?!
Познавам ли добре достойнствата на това да съм девствена, преди с лекота да се лиша от девствеността си?
-Достойнства,достойнства до кога?Това не е достойнство.Всеки може да те излъже.Какъв е проблема Ако имат чувства защо пък не
Разбира ли ме той, когато го моля да почакаме, или продължава да настоява да легне с мен?
-Ей това е най -важния въпрос.Ако те притиска,значи иска само това...Иначе би те изчакал,когато си готова.
А защо пък да е напълно възможно да се забременее..хайде сега хората измсилили презервативи,противозачат чни.Защо наплашваш така с тези въпроси,направо звучат като риторични...