.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65
    Мега фен Аватара на Concussion

Според американец краят на света настъпва на 21-ви май!!!

http://www.plovdivmedia.com/38016.html Американец е изчислил, че края на света ще настъпи на 21 май 2011 година, около 18:00 часа чрез своя изчислителна система, която е създал през 70-те си години практика. Пускам темата заради новината, която не спира да се разпространява в послено време. Какво е вашето мнение относно поредното пророчество за края на света, вярвате ли че след месец ще се сбъдне написаното?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    хе хе - вече те преварих (темата ми е по-долу на същата страница)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=377029
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Много ще се смея на 22ри май

Btw скоро (от днес до следващите няколко хиляди годни ) е възможно да наблюдаваме Супернова... досега има само 1 записано подобно събитие през човешката цивилизация и е през 4в.

Тъпото е, суперновите имат потенциално от това да превърнат ноща в ден, да те облъчат със смъртоносна доза радиация и дори да издухат земята ..

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Нямам търпение

True story.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    На мен ми е безразлично.Никой не знае кога и при какви обстоятелства ще свърши живота му.А тези дати станаха твърде много.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Голяма работа, Карибски пирати 4 излиза на 20 май, тъй че нямам проблеми xP
    Не вярвам в глупости

Голям фен Аватара на darsit0
    ЖЕНСК0 СЪМ

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Айде още малко остана.

True story.

Цитирай Първоначално написано от bazingaaaa
    Айде още малко остана.
    Нали, и аз нямам търпение да видя какво ще се случи.

Град
    София
    Нищо няма да се случи, само Бог знае кога ще дойде края на света (ако дойде въобще, което е малко вероятно).
    Не поставяй въпросителен знак там, където Бог е поставил точка.

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5bcbac11[/vbox7]

Цитирай Първоначално написано от Ironclad
    Нищо няма да се случи, само Бог знае кога ще дойде края на света (ако дойде въобще, което е малко вероятно).
    Вярваш в Бог, а не вярваш в края на света...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    В Библията няма точна дата за край на света...И ако дойде края то няма да е край за човечеството, а край на старата и началото на нова духовна епоха. "Второ пришествие" да ти говори нещо?
    Не поставяй въпросителен знак там, където Бог е поставил точка.

[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5bcbac11[/vbox7]

В Библията няма точна дата за край на света...И ако дойде края то няма да е край за човечеството, а край на старата и началото на нова духовна епоха. "Второ пришествие" да ти говори нещо?
    Говори ми, говори ми... достатъчно съм запозната и съм чела Библията. А на теб да ти говори нещо "милениум" (хилядагодишно царство)? Ето какво казва Библията по отношение на "края":

Откровение 21:1 И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече.
    А въпросният проповедник всъщност предрича не края на света, а Второто идване на Исус.

Мега фен
    "А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец." Матей 24:36

Още не съм мъртвец ...Отново фейл да се предскаже края на света !!!! Каква изненада...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хора, днес един тип раздаваше жълти листовки с черни надписи, цитирам "КРАЯТ НА СВЕТА ПОЧТИ Е НАСТЪПИЛ ! Светият Бог ще донесе Денят на Страшния съд на 21 Май 2011" .
    Та така, според листовката, която впрочем се разгръща и става цял роман, ние хората сме грешници и само 200 милиона души ще бъдат "грабнати на облаци в небето" , а за да се вредим и ние в помилваните, трябва да се облечем във вретище, да седнем в пепел и да плачем смирено към Бога !!!
    Също така Вселената ще бъде погубена, а тези които бъдат поразени ще са само тор по земното лице !

Айде, честито .

П.П: Аз лично се посмях доста , а да коментирам ли, че само в едно изречение в листовката имаше 3 пунктуационни грешки ?!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    И за кво ги раздават, да те сринат психически, да те известят за това, или пише някъде с дребен шрифт да си подариш апартамента на някой в нужда иначе си грешник
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хмм, известяват ме какво ще наторявам, но всъщност има ли значение ?! Нали цялата Вселена ще бъде заличена ? Интересно как хем Вселената ще изчезне, хем 200 милиона души ще се реят в облаците . Работата е добре замислена !

Вече и в България ли се известява това? Мислех си, че само в Америка. Не знам, доста изчетох в Интернет, хората имат аргументи, а и се подкрепят най-вече с цитати от Библията. Ще разберем какво ще се случи, остават две седмици...

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Някой приема ли залози?

True story.

Цитирай Първоначално написано от bazingaaaa
    Някой приема ли залози?
    Айде...давам си гаража ако изчезнем(както и той включително)

Това са пъъъъъъълни глупости! Вече много взеха да си позволяват да се правят на интересни с това - "края на света"...
    А и си остава нетленния свят...в който пак ще живея! Така, че не ми пука! А и без това пиесата ми е на 20 май....така че тамън на време!
    Im back...

Всъщност, на 21-ви май няма да е "края на света", според тези изчисления, а второто идване на Исус, което ще сложи край на досегашния начин на живот на тази Земя.

Всъщност, на 21-ви май няма да е "края на света", според тези изчисления, а второто идване на Исус, което ще сложи край на досегашния начин на живот на тази Земя.
    А как ще дойде...? Защо точно той??? Исусчо е обикновен чалавек...както всички останали...е да, бил е посветен и е знаел неща непонятни за другите...но нищо "божествено"...
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    А как ще дойде...? Защо точно той??? Исусчо е обикновен чалавек...както всички останали...е да, бил е посветен и е знаел неща непонятни за другите...но нищо "божествено"...
    И как достигна до този извод? Не обичам когато някой си налага вярванията и мнението, ти вярвай в каквото искаш, остави и другите да направят същото...

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    И как достигна до този извод? Не обичам когато някой си налага вярванията и мнението, ти вярвай в каквото искаш, остави и другите да направят същото...
    Еми просто проповядвам истината!
    Еми не го налагам...просто казвам истината, такава каквато е! Исус е бил обикновен човек...Това и го даваха дори и по Нешънъл, Дискавъри или нещо от рода!
    А и най-малкото е логично какво е станало, дори и да не знаеш...Е разбира се трябва малко жокери! За възкръстването пък е като бял лист - чете се всичко! Нещата не са сложни...освен за тези които не знаят...
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си