- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Според американец краят на света настъпва на 21-ви май!!!
http://www.plovdivmedia.com/38016.html Американец е изчислил, че края на света ще настъпи на 21 май 2011 година, около 18:00 часа чрез своя изчислителна система, която е създал през 70-те си години практика.Пускам темата заради новината, която не спира да се разпространява в послено време. Какво е вашето мнение относно поредното пророчество за края на света, вярвате ли че след месец ще се сбъдне написаното?
хе хе - вече те преварих (темата ми е по-долу на същата страница)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=377029
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Много ще се смея на 22ри май
Btw скоро (от днес до следващите няколко хиляди годни) е възможно да наблюдаваме Супернова... досега има само 1 записано подобно събитие през човешката цивилизация и е през 4в.
Тъпото е, суперновите имат потенциално от това да превърнат ноща в ден, да те облъчат със смъртоносна доза радиация и дори да издухат земята ..![]()
Нямам търпение![]()
True story.
На мен ми е безразлично.Никой не знае кога и при какви обстоятелства ще свърши живота му.А тези дати станаха твърде много.
Голяма работа, Карибски пирати 4 излиза на 20 май, тъй че нямам проблеми xP
Не вярвам в глупости
Айде още малко остана.
True story.
Нали, и аз нямам търпение да видя какво ще се случи.Първоначално написано от bazingaaaa
![]()
Нищо няма да се случи, само Бог знае кога ще дойде края на света (ако дойде въобще, което е малко вероятно).
Не поставяй въпросителен знак там, където Бог е поставил точка.
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5bcbac11[/vbox7]
Вярваш в Бог, а не вярваш в края на света...Първоначално написано от Ironclad
![]()
В Библията няма точна дата за край на света...И ако дойде края то няма да е край за човечеството, а край на старата и началото на нова духовна епоха. "Второ пришествие" да ти говори нещо?Първоначално написано от Concussion
Не поставяй въпросителен знак там, където Бог е поставил точка.
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:5bcbac11[/vbox7]
Говори ми, говори ми... достатъчно съм запозната и съм чела Библията. А на теб да ти говори нещо "милениум" (хилядагодишно царство)? Ето какво казва Библията по отношение на "края":Първоначално написано от Ironclad
Откровение 21:1 И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече.
А въпросният проповедник всъщност предрича не края на света, а Второто идване на Исус.
"А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец." Матей 24:36
Още не съм мъртвец ...Отново фейл да се предскаже края на света !!!! Каква изненада...
Хора, днес един тип раздаваше жълти листовки с черни надписи, цитирам "КРАЯТ НА СВЕТА ПОЧТИ Е НАСТЪПИЛ ! Светият Бог ще донесе Денят на Страшния съд на 21 Май 2011" .
Та така, според листовката, която впрочем се разгръща и става цял роман, ние хората сме грешници и само 200 милиона души ще бъдат "грабнати на облаци в небето" , а за да се вредим и ние в помилваните, трябва да се облечем във вретище, да седнем в пепел и да плачем смирено към Бога!!!
Също така Вселената ще бъде погубена, а тези които бъдат поразени ще са само тор по земното лице !
Айде, честито.
П.П: Аз лично се посмях доста, а да коментирам ли, че само в едно изречение в листовката имаше 3 пунктуационни грешки
?!
И за кво ги раздават, да те сринат психически, да те известят за това, или пише някъде с дребен шрифт да си подариш апартамента на някой в нужда иначе си грешник![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Вече и в България ли се известява това?Мислех си, че само в Америка. Не знам, доста изчетох в Интернет, хората имат аргументи, а и се подкрепят най-вече с цитати от Библията. Ще разберем какво ще се случи, остават две седмици...
Някой приема ли залози?
True story.
Айде...давам си гаража ако изчезнем(както и той включително)Първоначално написано от bazingaaaa
Това са пъъъъъъълни глупости! Вече много взеха да си позволяват да се правят на интересни с това - "края на света"...
А и си остава нетленния свят...в който пак ще живея! Така, че не ми пука! А и без това пиесата ми е на 20 май....така че тамън на време!
Im back...
Всъщност, на 21-ви май няма да е "края на света", според тези изчисления, а второто идване на Исус, което ще сложи край на досегашния начин на живот на тази Земя.![]()
А как ще дойде...? Защо точно той??? Исусчо е обикновен чалавек...както всички останали...е да, бил е посветен и е знаел неща непонятни за другите...но нищо "божествено"...Първоначално написано от Concussion
Im back...
Първоначално написано от TheMightyNadenica
И как достигна до този извод? Не обичам когато някой си налага вярванията и мнението, ти вярвай в каквото искаш, остави и другите да направят същото...
![]()
Еми просто проповядвам истината!Първоначално написано от Concussion
Еми не го налагам...просто казвам истината, такава каквато е! Исус е бил обикновен човек...Това и го даваха дори и по Нешънъл, Дискавъри или нещо от рода!
А и най-малкото е логично какво е станало, дори и да не знаеш...Е разбира се трябва малко жокери! За възкръстването пък е като бял лист - чете се всичко! Нещата не са сложни...освен за тези които не знаят...
Im back...