- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Различни или?
^ ако няма физическо привличане, не можеш да имаш пълноценна връзка с някого.
REGGAE BOOM <3
++Първоначално написано от antifashionshit
Ако говорят лошо за теб и е вярно - поправи се, ако е лъжа - смей се!
Епиктет
Не знам дали е случайност, но съм забелqзал че по-НЕразголените да ги наречем много по-често ми допадат по характер. Пък и толкова ако ми се гледат цици - има специални сайтовеПървоначално написано от Roxie
![]()
Да за това, че тези по-неразголените повече ти допадат като характери супер. А за сайтовете - абсолютно прав!!!Не знам дали е случайност, но съм забелqзал че по-НЕразголените да ги наречем много по-често ми допадат по характер. Пък и толкова ако ми се гледат цици - има специални сайтове![]()
1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"?
Aз определено нося ''неразголени'' дрехи и никой не ме е отписалнезнам откъде сте решили така
2. Защо искате / не искате да сте обвързани?
искам, но не съм
3. Какво разбирате под сериозна връзка? Да пише ''обвъразн/а'' във фейсбукне, сериозно, да не се занимава с други и да се знае точно какви са отношенищта ни
4. По какво избирате компанията си? Те ме избраха, иначе има всякакъв тип хора
5. От какво значение е за вас сексуалният живот? е има значение
6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем? За да получа различни мнения
7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо? Не
здравейте![]()
1. м аз не мисля че момиче с по неразголени дрехи е загубенячка
2. м в момента съм на 18 имала съм сериозна връзка за което от една страна съжелявамза мен в момента е по важно да съм с приятели и да се веселя а не да се съобразявам с някой и да си тровя нервите
но пък някой път се дразня когато видя обвързани колко мн се обичат а аз нямам човек до себе си
на тея години по добре да нямаме сериозни връзка според мен имаме достатъчно време след това да бъдем сериозни а тея години никой няма да ни ги върне
(извинявам се че малко объркано пиша ама преди малко станах и нещо не можах да оформя както трябва )
3. сериозна връзка ли Confused ми да не се заглеждаме по други момичета/момчета ... да се обичаме ... да сме си верни бла бла хаха .. м да водим полов живот
4. компанията тка се получава че като си паснем с някакви хора и почваме да излизаме заедно
5. ми доста голямо значение има сексуалния живот Smile сега разбирам какво им е на момчетата като не правят 2-3 месеца секс funfunfun
6. м аз не споделям тук проблемите си направих си рег за да чета на другите прооблемите и ако имам какво да напиша да споделя мисленето си
7. силно се съмнявам да намеря в саит половинката си пред компютара всеки може да се прави на добър,ммил,разбиращ и т.н предпочитам да го среща на улицата Very Happy
1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"? не мисля,че е смотано..всеки с вижданията си.не мисля,че трябва да съдим хората по външния им вид.дааа,по това,как изглежда един човек,можем да разберем някои неща,но маловажни.И кво викат 'загубеняк/загубенячка' някои.хаха, кефят ме.мислят се за съвършени,но често са просто тъпи,заблудени и повърхностни тийнейджъри.никой не е съвършен,всеки има недостатъци.
2. Защо искате / не искате да сте обвързани? защото съм влюбена,мисля ,че искам да съм обвързана..не знам обаче защо винаги,когато съм 'обвързана' се 'задушавам'.нямам свобода,имам задължения към някога и това някак си ме притеснява..
3. Какво разбирате под сериозна връзка? връзка,основана на споделена любов.(:
4. По какво избирате компанията си? по това дали ми се струват интересни хора..понякога ги преценявам от пръв поглед какви са-грешка.(:
5. От какво значение е за вас сексуалният живот? eми важен е,да.
6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем? или проблема е нерешим,или съм объркана и искам да разбера какви са различните гледни точки.
7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо?
възможно е ,но не мисля.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от Roxie
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
1 Според мен не от дрехите може да се прецени какав човек си, а от това което носиш вътре в себеси. Има хора за които външната обвивка е по-важна и затова ако не те харесат могат да те нарекът ,, Загубеняк".
2 Аз искам да съм обвързана само с този, когото обичам и с когото съм щастлива.
3 Сериозна връзка може би е връзка в която влагате много и планирате заедно бъдещето и разбира се сте от дълго време заедно.
4 Избирам компанията си по това как се чувствам с хората в нея независимо какво мнение имат другите за нея. Предпочитам аз да съм щастлива и обсъждана отколкото изкустено щастлива скрита под маска на лъжи и двуличие.
5 Сексуалният живот е нещо което трябва да се сподели с някой, с когото наистина го искаш и си сигурен. За мен точно това е важното.
6 Аз се обръщам рядко за мои проблеми, но когато го направя е, за да събера съвети и мнения от различни места и да реша кое е най-правилното.
7 Незнам каде и дали ще я намеря това е чист късмет, за когото аз не мога да решавам, а единствено съдбата.
Това е всичко от мен!
1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"?
2. Защо искате / не искате да сте обвързани?
3. Какво разбирате под сериозна връзка?
4. По какво избирате компанията си?
5. От какво значение е за вас сексуалният живот?
6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем?
7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо?
1.Според мен не е толкова важно колко е разголено едно момиче а какъв е характера и,а красотата си е красота независимо дали е с дрехи или без :P :P
2.Ще отговоря от личния ми опит!
Искам защото когато има човек до теб мисленето ти е съвсем различно от това когато си сам чувстваш се някак си по добре и аз не знам как да го обясня надявам се някой да ме е разбрал.![]()
Не искам защото досега каквото сам преживял сам разбрал че от любовта боли!
3.Под сериозна връзка разбирам първото което е чувствата да са взаимни и силни.Да можеш да разчиташ на дадения човек,да можеш да му споделиш всичко без никакви притеснения,да си съпричастен с проблемите му.
4.Компанията я избирам по общите ни интереси най-вече![]()
5.За мен специално има значение бая да не кажа без хич![]()
6.Ми аз сам нов все още така че не мога да отговоря на въпроса![]()
7.Не мисля че мога да я намеря тук но знай ли са![]()
1. Защо когато видите момиче с по-неразголени дрехи я отписвате от света и я прибавяте към клуба на "Загубеняците"?-не е така, просто трябва като си на 15-16-17 години да се стараеш да се обличаш по-добре, не говоря за марки, скъпи дрехи и обувки, ами за самия стил..и за 20 лева може да са ти дънките, блузата и обувките ама да изглеждаш елегантна и секси, а може и за 200 да изглеждаш като че бъркаш в кофите ...а и на мен тези с деколтетата, ботушите до..., полите тип колани, потничетата и прашките, които разбира се са показани отвън, са ми доста противни, но не харесвам и крайността широка черна тениска,кубинки,черна риза най-много и т.н. Баланса посредата е най-добре : )
2. Защо искате / не искате да сте обвързани?-искам, защото ми липсва някой да ме сграбчи изведнъж в някакъв обикновен момент и да ме целуне..липсва ми романтиката и държането за ръце..
а не искам, защото не искам да бъда ревнувана и строго пазена от останалите хора..ама по-скоро искането ми надделява :д
3. Какво разбирате под сериозна връзка?-дълготрайна,моногамна,искр ена и романтична връзка
4. По какво избирате компанията си?-компанията ми? по нищо..не си избирам приятелите, просто си допадаме по характери и така
5. От какво значение е за вас сексуалният живот?-ми..средна степен
6. Защо се обръщате към TeenProblem когато имате проблем?-рядко се обръщам към форума когато имам проблем но все пак, защото тук мненията са обективни и никой (почти) не ме познава и няма да тръгне да разказва на приятелите си утре за моя проблем (изключвам фрапиращия случай с капачката от дезодорант в.... :Д) ,докато напоследък не знам на кого мога да се доверя и да не ме предаде -.-
7. Мислите ли, че тук може да намерите своята половинка, защо?-що не? случайните запознанства и приятелства са даже още по-приятни, така че мисля че може да започне едно приятелство, което да прерасне в любов по-късно
1. всеки който разделя събеседниците си на "готини" и "смотани" е смотан филмиран пубер. дрехите трябва да са чисти, не ме вълнува стилът
2. причините са казани по сто начина вече
3. когато не се изпитва нужда от изневеряване. имал съм връзки година+, когато съм изпитвал нуждата
4. по това от общуване с какъв тип хора имам нужда в дадения момент
5. от каквото са близостта с някого и самата връзка. ако е за изпразването, имам си четири здрави крайника
6. разпускам като пиша из различни теми
7. обвързан съм -> "не", но преди съм имал връзки в следствие запознанства в нета