Цитирай Първоначално написано от bloodyF

Въпросите, които искаме да ви зададем са няколко:
1. Към коя държава сте се насочили? Как и защо?-мисля Дания, заради безплатното обучение. но сигурно няма да е там. може би ще остана в българия
2. Към кой университет? С какво той ви предразполага да кандидатствате в него?-университет..су с журналистика мисля да записвам, ако ми се провалят плановете с дания..а там не съм избрала университет
3. Коя специалност ви влече и поради какви причини?-журналистика или нещо като връзки с обществеността, просто ми е интересно да говоря с хора и да се занимавам с тях и проблемите им
4. Сами или с приятели ще заминете?-сама. не разчитам на приятели или на нечия подкрепа.
5. Какво мислите за обучението в България?-на много ниско ниво е попринцип. а заради финансите на много млади хора им се губят възможностите за учене в чужбина и остават тук.аз лично предпочитам да замина някъде.
1. Защо сигурно няма да е там?
2. Журналистика - супер!
4. Нямахме предвид подкрепа.. Просто има ли някой твой близък, който също се е ориентирал към Дания?
5. Да, съгласна съм. Но вече има начини, по които да се вземат пари.. Заеми и тнт..