.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Рядко се караме. За почти 8 месеца сме имали само един по-сериозен скандал. Бях излязла с друго момче на дискотека, понеже той отказа да ме посрещне и аз му казах "Щом така искаш,ще си намеря друга компания за вечерта." Сдобрихме се след 2 или 3 дена. Иначе си се дразним от време на време, то ако всичко е перфектно не е интересно

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Постоянно можем да си се заяждаме за всичко. Големите скандали са ни рядкост, но и такива е имало и все пак сме на принципа като от The Notebook : "Те рядко постигаха съгласие... всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията между тях ги свързваше нещо много важно - умираха един за друг! " <33 ;д
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    За всичко..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    При нас има някаква закономерност - 7 дни. Точно 7 дни са ни прекрасни отношенията и в края на 7-ия в повечето случаи аз се издразвам за нещо и почвам да се заяждам, той не ми остава длъжен, дразним се, после аз му казвам "Този път беше наистина последно, не искам да ме търсиш повече", той казва "Хубаво" и след половин час пак ми пише, но аз продължавам да се заяждам.. ;д И до 2 дни се оправяме. С много различни характери и разбирания сме. Моите сръдни произлизат най-често от това, че не се виждаме често и когато сме се разбрали да се видим все изниква нещо, което дори и да не зависи от него...на мен ми става криво и ми проличава.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Караниците ни са за дребни неща. Като например какво ще ядем, какво ще правим през свободното си време, къде ще отидем на кафе, кой филм ще гледаме и т.н.
    Не мога да си представя да се карам с който и да е за това, дори с приятел. Филми, храна, кафенето... голям праз.
    Ами нашите отношения са малко по-сложни предполагам.
    Много се дразним взаимно и непрекъснато и за всичко си лазим по нервите. Много хора се чудят как сме издържали толкова време заедно и как успяваме още да се държим
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен
    Много се дразним взаимно и непрекъснато и за всичко си лазим по нервите.
    Когато се лигави не се съобразява какво всъщност прави, а аз се засягам лесно. Веднъж сме се карали сериозно.

За най - малките неща ... .. затова е имало моменти в който дори и двамата не знаем как е почнала караницатаа
    Следвай желанията си!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Обикновено всичките ни спорове са от рода на:

Аз: Ей сладур
    Той: Ти си по-голям сладур
    Аз: Не ти..

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    За глупости, и накрая често не помним как е започнало.
    Почти никога не сме се карали за нещо сериозно, тогава просто... сме един до друг.
    the naughty look. <3

Град
    Blagoewgrad
    най-често за глупости ..
    ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    затова се караме постоянно, но пък и не можем един без друг.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Най-често заради това че и двамата сме много ценични.. Аз обичам да го дразня, а той да ми лази по нервите натяквайки ми нещо глупаво.. и от там започва скандала..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Обикновено всичките ни спорове са от рода на:

Аз: Ей сладур
    Той: Ти си по-голям сладур
    Аз: Не ти..
    И при нас е така. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми