- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За какво най-често се карате
Рядко се караме. За почти 8 месеца сме имали само един по-сериозен скандал. Бях излязла с друго момче на дискотека, понеже той отказа да ме посрещне и аз му казах "Щом така искаш,ще си намеря друга компания за вечерта." Сдобрихме се след 2 или 3 дена. Иначе си се дразним от време на време, то ако всичко е перфектно не е интересно![]()
Постоянно можем да си се заяждаме за всичко. Големите скандали са ни рядкост, но и такива е имало и все пак сме на принципа като от The Notebook : "Те рядко постигаха съгласие... всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията между тях ги свързваше нещо много важно - умираха един за друг! " <33 ;д
За всичко..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
При нас има някаква закономерност - 7 дни.Точно 7 дни са ни прекрасни отношенията и в края на 7-ия в повечето случаи аз се издразвам за нещо и почвам да се заяждам, той не ми остава длъжен, дразним се, после аз му казвам "Този път беше наистина последно, не искам да ме търсиш повече", той казва "Хубаво" и след половин час пак ми пише, но аз продължавам да се заяждам.. ;д И до 2 дни се оправяме. С много различни характери и разбирания сме. Моите сръдни произлизат най-често от това, че не се виждаме често и когато сме се разбрали да се видим все изниква нещо, което дори и да не зависи от него...на мен ми става криво и ми проличава.
Ами нашите отношения са малко по-сложни предполагам.Първоначално написано от PinkPan7her
Много се дразним взаимно и непрекъснато и за всичко си лазим по нервите. Много хора се чудят как сме издържали толкова време заедно и как успяваме още да се държим![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Когато се лигави не се съобразява какво всъщност прави, а аз се засягам лесно. Веднъж сме се карали сериозно.Много се дразним взаимно и непрекъснато и за всичко си лазим по нервите.
За най - малките неща ..... затова е имало моменти в който дори и двамата не знаем как е почнала караницатаа
![]()
Следвай желанията си!
Обикновено всичките ни спорове са от рода на:
Аз: Ей сладур
Той: Ти си по-голям сладур
Аз: Не ти..![]()
![]()
![]()
За глупости, и накрая често не помним как е започнало.![]()
Почти никога не сме се карали за нещо сериозно, тогава просто... сме един до друг.
the naughty look. <3
най-често за глупости ..![]()
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Първоначално написано от gabri3lla
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Най-често заради това че и двамата сме много ценични.. Аз обичам да го дразня, а той да ми лази по нервите натяквайки ми нещо глупаво.. и от там започва скандала..
И при нас е така. :дПървоначално написано от dream1707