.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Моята най-голяма мечта е да имам собствена книга и по-точно стихосбирка.

Мега фен Аватара на skatew
    да стана ветеринар и да работя някъде в африка
    но това е малко неосъществима, а от по-осъществимите - да завърша добре годината, да си взема книжката, да си имам кола, без значение каква ;д , да си карам с нея по улиците и да съм си надул музиката в колата ! А лятото аз и още 4 приятеля да ходим с колата до морето, другите 10-тина човека от компанията да са с влак и там да се срещнем и да си спим на плажа, без бунгала или хотели е така 4-5 дни само на плажа да спим и всеки ден да сме в различен град
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Най-много искам да си взема изпитите и евентуално след завършване на училище да уча медицина . Това май съм си го поставила като цел, а може би мечтата ми е да си отворя стоматологичен кабинет, да имам 2 деца, 1 малко пинчерче, което да си го гледам вкъщи и две големи кучета, които да живеят навън / една немска овчарка и една каракачанска /.
    Общо взето мечтая за спокоен живот, не за слава и тем подобни, мисля, че отдавна съм го отминала този перид или по-точно никога не съм го имала .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от skatew
    да стана ветеринар и да работя някъде в африка
    но това е малко неосъществима, а от по-осъществимите - да завърша добре годината, да си взема книжката, да си имам кола, без значение каква ;д , да си карам с нея по улиците и да съм си надул музиката в колата ! А лятото аз и още 4 приятеля да ходим с колата до морето, другите 10-тина човека от компанията да са с влак и там да се срещнем и да си спим на плажа, без бунгала или хотели е така 4-5 дни само на плажа да спим и всеки ден да сме в различен град
    Много ме изкефи твойта мечта да спиш на плажа без бунгала и тем подобни е успех на всички дано ви се сбъднат мечтите
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен Аватара на Colouring
    Дори не знам към каква сфера на работа ще се насоча,само се моля работата,която върша да ми доставя удоволствие.Не искам да съм от онези хора,за които с настъпването на нов ден идва ужасната задача да станат и да отидат на работа,която не харесват,с хора,които не харесват.Искам да харесвам работата си и да ми доставя удоволствие да я върша(поне в повечето време).
    Просто искам животът ми да се подреди и дай Боже да създам семейство...
    Искам един нормален,спокоен и щастлив живот.
    Друго,друго.. ИСКАМ да обиколя света.Няма значение в коя държава съм,всяка е уникална по себе си.Европа,Америка,Австрали .. ааааа,как искам.

Хаха,бая в дългосрочен план говоря май.
    Иначе за настоящия ми живот.. искам да завъша годината с добри оценки,да имам повече хубави дни и да се забавлявам.

Град
    Провинцията
    Човек, без мечти и цел е животно.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Мечтата ми е винаги да оценявам музиката колкото в момента. И никога д а не забравям от къде съм тръгнал.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Една моя приятелка казва:
    Аз съм велика личност. Не мечтая - директно реализирам.
    Та иначе обичам да пиша. Бях започнала нещо подобно на книга но нямам време. Харесвам модата. А може и актриса. Но засега първо да завърша образованието си а пък после ще реализирам.
    I'm beautiful in my way....

Мечтата ми е да сбъдна всичките си мечти

Супер фен
    1. Да уча нещо свързано с история, може да се занимавам и с криминалистика.
    2. Да стана човека, който винаги съм искала да бъда.
    3. Да се кача на Айфеловата кула, да отида на пирамидите, също и във Венеция, и на мнооого други места...
    4. Да срещна перфектната си половинка така де, то такова животно няма, ами просто да ни е добре заедно и да се обичаме

пхаа много сладникаво стана има и още, но ме мързи да пиша..
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Да отида в Канада,а после да уча за адвокат или ветеринар или за актриса или......абе много си мечтая
    *Just me*

Искам да съм щастлива!Да виждам красотата на всичко в този свят,защото той е прекрасен! Иначе може би най-много искам да намеря истинската любов...

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

За в момента е, ръката да спре да ме боли и да не се налага да бавя групата с глупостите си, както и да ми дойде муза за нова песен.
    Иначе в бъдеще, да си завърша средното (програмиране) после да продължа да уча програмиране, да стана програмист успоредно на което групата ни да продължава да съществува.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Град
    Димитровград
    Тази тема вече ми е любима
    Попринцип си мечтая за мнооого неща!
    Най-важните са:
    - да снимам за някое известно списание като National Geographic ,Списание 8 и т.н ;
    - да имам къща с угромен двор с конюшна,и достатъчно пространство за други животни и растения;
    -да отида в Африка на Сафари;
    -да си намеря подходящ мъж ;
    -много ми се иска да направя нещо важно и същесвено в областа на екологията,да помогна на света да преодолее глобалното затопляне..но това е нещо почти невъзможно (но надеждата винаги а има!!)
    Други мечти,но не толкова важни..не са като горните (приоритети)
    -да работя за кратко в радио станция
    -искам да бъда и актриса,но за това няма време Иначе познати и приятели твърдят ,че ми се отдава о.О
    -искам Red hot chili peppers да дойдат в България и да отида на концерта им!!
    Благодаря на тези,които отделиха време да прочетат романа,който изписах
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

himalayan mountain of cocaine...
    bublin' all over again ...

Супер фен Аватара на slicky
    Да стана готин като Джъстин Бийбър.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от 0shy
    himalayan mountain of cocaine...
    Найс..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Повече от фен
    Нещо ме разубедихте . Вие имате супер яките мечти . Кво съм тръгнала да ставам актриса . Мисля , че ще е много яко да обиколя света с кола , да бъда просто себе си , а не като някой известни личности винаги да имам наизустена история за живота ми . Благодаря за мненията ви
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Да,много е важно да не забравяш откъде си тръгнал.Иначе всичко друго се свежда до финанси.Та мечтата ми е да имам много солидни финанси,другото зависи от мен.И не искам да съм известен.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Искам да имам собствен бизнес - магазин за дрехи или кафене с яка обстановка. И двете ме влекат еднакво Не знам дали ще стане, защото в момента уча и се занимавам с нещо доста различно.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Имам дооооста мечти. Почвам от близкото към далечното бъдеще Искам успех над 5.50 за края на годината, но и за срока. (макар, че като гледам как с всеки изминал ден някой даскал ме прецаква СУПЕР брутално.. малко се съмнявам) Искам най-накрая да спре да ми пука толкова за нещата, свързани с училище и тия несправедливости, които ми се случват да не ми правят такова впечатление, защото наистина супер много се разстройвам от такива истории. Иначе искам да си прекарам страхооооооотно лятото, да видя всичките си приятели, да видя малката си племеница, а заедно с това да поуча малко историята, за да съм по-подготвена за изпитите. В същото време искам да си продължа работата и през лятото. Като цяло искам да вляза където и с каквото искам, още от 1во класиране Искам ранен брак и до 25 години да имам 2 деца Слабост са ми. Искам стабилен мъж, който да ме носи на ръце, ако ще да е безделник, да не работи, но да дава всичко, за да ми е добре душевно Професия.. хм, мечтая си да работя в някоя фирма, чуждестранна. И да пътувам от време на време. И другата мечта... след като завърша и последния курс, искам да идем цялото семейство за 1 година да живеем в родното ми село Ще е великоооо! Да ставаш рано, да виждаш хората, които са ти щипали бузките, като си било дребосъче, да си сред животните. Да си тичаш насам-натам, да се събирате по празници, както го правят там, неделите да е както си е от години... Пък и най-вече искам децата ми да видят и какво е да поживееш и в различно нещо, от затворената кутия, наречена апартамент. Дано това стане, ще ми подейства УНИКАЛНО добре. Това е за следващите 7-8 години, старините си не съм ги измислила

Голям фен Аватара на Mirage3
    Като за начало искам да се развия във фотографията и да имам професионален фотоапарат след няколко години, когато вече съм се научила. Наистина не мисля, че толкова бързо ще ми мине мерака.
    Искам да си намеря приятелки, горе долу на моята възраст, които да слушат същата музика, пък дай Боже и приятел. Иска ми се да се занимавам с дизайнерство (обзавеждане) или да си хвана някоя професия, като фотограф. Искам и да срещна/да видя някои личности, на които се възхищавам, а това е трудно. (да ги видя) Мечтая да посетя Холандия, Париж, Финландия и Сърбия.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Искам да създам роk група с няколко сладки момчета но просто няма как да стане след като не ме бива в музиката иначе много я обичам ..

Ами моите мечти.. като начало да бъда приета в училището в което искам, след това да уча висше и да живея в САЩ. И като завърша да се реализирам в областта на модата, може би главен редактор на American Vogue (много скромно от моя страна)

nevertolatekn
    Guest

Smile ,,,

Мечтата ми която искам и се надявам да се сбъдне е .. да замина за Корея просто тази държава е моята любима държава и много мечтая да замина да живея там.. Родителите ми са напълно съгласни с това.. щом аз го мечтая .. просто изчаквам да завърва висшето си образование и да поизчакам 1,2 години докато изкарам малко пари, за да замина.. Тази държава адски много ме влече,. заради хората там, тяхното отношение, възпитание, заради сладурите ( от мъжки пол ) дай боже и такъв мъж до мен, храната въобще всичко .. Приятелите ми много не ме подкрепят, защото си мислят, че е невъзмножно, но няма невъзможни неща щом прекалено много го искаш се сбъдва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си