- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-интересното ви запознанство
Намерих една такава тема, но сякаш малко хора са и обърнали внимание. Ако все пак не се хареса, модераторите да я ключнат.
Та кой е най-интересния начин по който сте се запознавали с някой ?
Аз нямам кой знае какви интересни запознанства, но се замислих и ще разкажа как се запознах с първото си гадже хах. Отдавна се гледахме и ала бала. Имаше една случка, аз бях с една приятелка горе в спортния салон на даскало и тамън изритах една топка супер силно и той в същия момент се появява на вратата, топката за малко да го удари и той напрао подскочи. Аз само се ухилих извинително и слязох долу. След това с една друга приятелка бяхме в една детска градинка до даскало, той живееше наблизо. Вървим си с нея и се каним да седнем някъде когато забелязахме, че на няколко люлки и такива беше написано името ми и оградено в сърцеНа мен ми стана ясно, че той го е направил, щото знае, че ходим там. После той се появи с няколко приятела и сам се запъти към нас. Дойде и каза 'Може ли да се запознаем', като напълно игнорираше приятелката ми
Мен ми стана смешно, щот той вече ми знаеше името, но си го казах и той каза неговото и така
![]()
Пфу кво дълго стана![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.