- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви харесва ? (тъп въпрос.)
как ви харесва да се целувате с език?
бавно или бързо..
за мен е супер гадно като е бързо(става въпрос за въртенето на езиците)ама различни хора-различни идеали..
споделете мнение,че тука водя спор.![]()
![]()
p.s.:сори за тъпия въпрос.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
бавнооооо![]()
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
И бавно и бързо .. зависи от настроението![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Бавно, с върха на езика... обичам да го усещам по устните си.
Ми ако обстановката е романтична обичам бавно и нежно, но ако е преди секс направо се изяждаме.![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Първоначално написано от againstyou
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много зависи от самата нагласа,от самият човек отсреща и от възбудата.
Винаги съм харесвала бавните целувки,но определено ми се е случвало да изпитва момент в,койтооооо ми е толкова хубаво,че бавните целувкиии се ускоряват много многоо бързо![]()
![]()
Бавно ми харесва повече. Но обичам да е по - рядко, и качествено. Не обичам постоянното лигавене. Обичам обикновенни целувки без език, а във важните моменти - бавно, нежно и мНого !![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
E, като знаеш, че е тъп, защо го задаваш? Аз обичам целувките, в които се редуват устни и език, не много бързо, но не и провлачено бавно.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Гложди я тоя въпрос, затова.Първоначално написано от Josefinne
По темата - предпочитам по-бавните и внимателни целувки, така се наслаждавам повече. А и от бързото темпо понякога започва да ми става неприятно на езика.
Welcome to the Jungle...
Не мисля че ти е тъп въпроса..
Ми ако обстановката е романтична обичам бавно и нежно, но ако е преди секс направо се изяждаме.![]()
Can It All Be So Simple ?
Точно такаПървоначално написано от catyyyy
![]()
Предпочитам да е по-бавно, нежно... Много ме възбужда, когато съвсем леко ми докосва езика...![]()
lOve iS in The aIr
Бавно и с върхът на езикътда докосвам горната част на устата, която се намира над езикът. Има едно чувство на лек гъдел и възбуда![]()
+1Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Обикновено бавно,но и бързо не отказвам![]()
>>DjBelev<<
Ох, имах един приятел, дето му казвах, че супер много ме дразни да си върти езика бързо, и той нарочно го правеше.![]()
Не обичам бързото въртене - обезсмисля целувката, и прави впечатление, все едно човекът не знае как да се целува.
Нормално, не и много бавно ... зависи, но нещо средно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Без значение е .. стига да ме целува Единствения![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аз пък не обичам да се целувам с език. Не че не съм де, понякога се случва леко да го пуснаСредното темпо ми допада. Много ми харесват целувките само с устни.