- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в момче, което дори не съм виждала
От загвавието се подразбира за какво ще пиша. Знам, че звучи доста странно, но .. Миналата година (някъде към месец декември) бях качила моя снимка в един конкурс в фейсбук, но админите бяха много несериозни и го зарязаха с всички снимки на учасници информация и всичко. Един ден преди околко 2 месеца ми стана интересно да видя какво е станало с този конкурс, дали са го закрили и т.н. влезнах в дадения конкурс и видях, че нито е закрит нито нищо и реших да разгледам снимките.. Разглеждам, разглеждам и някаде по средата на снимките видях едно супер яко момче китарист (забравих да спомена,че и аз съм китаристка), моментално спрях разглеждането и се втренчих в него. Веднага му исках приятелство, но близките две седмици нито го отхвърли нито го прие и аз реших да откажа поканата и пак да я задам. След един ден той я прие и чак тогава му разгедах снимките и профила (защото всичко беше заключено преди да ми даде потвърждение) и видях, че е от Благоевград, и че е "обвързан" с няква си там.. Ядосах се - мина ми .. След околко месец се натъкнах отново на профила му (бях го забравила) и просто се влюбих в снимките му... И сега ето ме - влюбена и немога сама на себе си да го обесня.. Как може човек да се влюби в някого, когото не познава... Моля ви за съветче какво да права всмисъл как да го забравя или нещо да му пиша въпреки, че не виждам смисал щом е обвързан, но искам и други мнемия освен моето..
ПС: Благодаря, че отделихте време, за да прочетете моята история.![]()
Don't worry, be happy!
Е пиши му,като приятели разбира се.Ти няма да ги разделяш,нищо лошо няма в това да си пишете,да се опознаете,пък и ти не знаеш какъв характер е - може да не ти хареса.По някакви си снимки не можеш да разбереш какъв е човека всъщност.
Това не е влюбване,а физическо привличане и самозаблуда.Но все пак ако искаш просто му пиши,да разбереш какъв е като човек.
1. Не си влюбена. Че и да беше, щеше да е в идеята за него, не в самото момче.
2. Просто си силно привлечена от него.
3. Съветвам те да зарежеш тея мними любови и да си гледаш живота.
ами пиши му, бе човек. Аз нпрмер миналото лято харесвах 1 момче. Супер готин. Когато най-сетне се престраших да му пиша ... е ... 3 дни по-късно се чудех какво, по дяволите, съм му харесвала![]()
![]()
![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Пич, кажи ми как да не се смея...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или просто привлечена по тях и чувството и е умножено х10 х20 само защото е сама и и се иска да има някой до нея. Хм ?Първоначално написано от Rorschach
Аз съм китарист ( т.е. имам китара не че ме прави китарист това хаха) влюбена ли си в мен ? :Д
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от TheNewReligion
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Квото и да е важното е да ги имаш и да се опитваш хаха. И аз това казах че май май само си я имам не че съм някакъв засукан китарист или нещо. Но щом притежанието на китара привлича мацки трябва да си правим реклама. Всеки както може. Не е ли така ?Първоначално написано от Rorschach
Иначе наистина не се вкарвай във филми. За твое добро е.
ваУ рокс
Grell
Вкарала си се в някакви филми, пиши му, няма да ти стане нищо, може да не ти хареса като характер, ще го забравиш, и това в никакъв случай не мога да го определя като влюбване, далече си от това чувство..
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
значи не си влюбена.
сама си пълниш главата с глупости, после ходи си ги избий
No need to ask
He's a smooth operator
Това не е влюбване, а само физическо привличане. Ти не позанаваш този човек, не знаеш какво обича и ако го опознаеш може да не е това за което си го мислила. Пиши му за да го опознаеш.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Заговори го във фейсбук, разменете си няколко писма, може би дори скайп; станете приятели и може да се уговорите по-нататък за кафеНе знам от къде си, ако си от далече, ще е по-трудно, но ако сте в един град или близко - може поне да се видите. Но по принцип не мисля, че е редно човек да зарибява обвързани хора, освен ако не си го просят
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ядосала си се, че е обвързанОк...
Ъмм ,можеш да му пишеш вместо да се самосъжалявашКато го опознаеш може грам да не ти хареса
Външния вид не е всичко. И това не е влюбване ,а привличане
Нямаш представа какъв е този човек по характер.Може да е всичко, което мразиш в едно момче
И не мисли, че връзки от разстояние се получават (рядкост е, пък и ти не си влюбена нито никва, просто за момента мислиш за него) .
Явно не правиш разлика между влюбване и харесване на снимка а у ..![]()
![]()
за "ядосването", че е с друго момиче също няма да коментирам ..![]()
извод: пиши му чисто приятелски пък тогава почвай с филмите ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако искаш любовта ви да продължи вечно, ограничавайте я само до снимки и фейсбук.
Не мога да си обясня как ще се влюбш така може би просто харесваш идеята че си влубена в него защото е китарист като теб също така и ти харева как изглежда , но това определено не е влюбване. Може да си в период ,в който не можеш да си харесаш никои и си попаднала на негоако наистина го харесваш много най добре му пиши , но ти си си създала мнение за него и според мен харесваш идеята за него ,а повярвай ми това е много тъпо и гадно да харесваш идеята за някого , но не и него случвало ми се е и е много вероятно да те разочарова От друга страна ако той е от друг град и да кажем започнете да си пишете ще баде много трудно да се получи между вас. Ако питаш мен не му пиши защото от всякъде погледнато накрая няма да свърши много добре , но ако наистина го харесваш толкова колкото казваш едва ли ще ме послушаш
![]()
Защо просто не тръгнеш да се занимаваш с нещо по-сериозно