- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някога припадали ли сте?
Случвало ли ви се е да припаднете от недохранване или ниско кръвно или притиснение и т.н. ...?
От ниско кръвно - да, беше гадно припадане и единствено. Дано да не ми се случва, доста брутално си ударих главата.![]()
Припадала съм веднъж от нерви.
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
От недохранване съм припадала 2 пъти ... Иначе лятото помня, пак че бях припаднала заради силното слънце.
редовно припадам
с ниско кръвно съм ;]
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Да.Често ми се случва. Имам анемия.
Няколко пъти ми се е случвало, когато ми е падало кръвното и веднъж, когато не бях слагала 3 дена нищо в устата си.
Интересно, но при всичкия този глад, който съм ударила не съм припадала нито веднъж !![]()
![]()
Не съм припадала никога,не бих и искала де![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не съм припадала, но ми се ще да усетя какво е![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Само веднъж,защото ми беше паднало кръвното.Още помня този ден, все едно беше вчера.Много ми е тъпо, като се сетя ...
И още веднъж щеше да ми се случи и да падна по стълбите, пак заради ниско кръвно,жега и менструация .. но се овладях някак си.![]()
Big or small, lies are lies!
^ Много е гадно..
Аз бях болна, нямах апетит и не ядях и припаднах от глад.. Аз реално не бях гладна, но явно съм останала без сили. Иначе и аз съм с ниско кръвно, но слава Богу не съм припадала заради него.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Причернявало ми е и от ниско кръвно, и от глад, и от претъпкан тролей, и жега... Много лесно става и затова внимавам винаги да съм яла, когато излизам.
Най-зле беше преди 2 години като вечерта не бях яла, на другата сутрин нямах време и в тролея на път за училище се гътнах.Само за няколко секунди бях... там, в безсъзнание (макар че е силно казано) и после като си отворих очите, не помнех какво е станало в интервала между падането и събуждането.
Усеща се, че ти пада кръвното, като започнеш да се прозяваш много, ушите ти заглъхват, потиш се рязко и се чувстваш малко сякаш се носиш. После по краищата виждаш черно. Някакво неосъзнато състояние е, някой ти говори и си неспособен да го разбереш или да му отговориш.
Гадно е.
Да 1 път по време на цикъл понеже се къпах с гореща вода
Не съм припадала, но съм любопитна какво е усещането.
Иначе, причернява ми редовно, особено, когато е топло, понякога до такава степен, че не мога да си стоя на краката и трябва да седна. От ниско кръвно, от глад - не знам.
припадала съм да ..анемична съм
Hostis Honori Invidia
Да удариха ме с топка и![]()
и се оказа мозъчно сътресение с припадък ..
Ау ...Първоначално написано от CupcakeMonster
![]()
Това звучи ужасно...
Наскоро не можех да заспя и си мислех какво ще е чувството да припадна. И накрая заспах и сънувах, че припадам. Чувството беше ужасно, дори насън.
Аз пък мога да се "похваля" с високо кръвно- едно, че ям много сладко, ами и по три кафета на ден пия...
ДаПървоначално написано от SorrowEyes
Така става като изриташ баскетболна топка със всички сили на не много разстояние
![]()
мда падна ми кръвното от стрес като ми пробиваха пъпа.. много гадно се проснах на улицата изкарах акъла на приятелката ми ..не искам да ми се случва пак..![]()
• God is a D J •
Няколко пъти преди доста години ми е причернявало от ниско кръвно (все в банята, заради горещата вода) до степен в която не виждам абсолютно нищо около себе си, но едва преди около 2 седмици ми се случи за пръв път в живота ми да припадна - пак от ниско кръвно + сериозно обезводняване.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И аз съм припадала, но не помня вече защо. Беше преди години![]()
Да.Помня веднъж припаднах на двора върху цимента после в лицето бях все едно боксьор ме е боксирал 1 час в лицето(цялото в кръв)беше от притеснение в 5-6 сутринта.(На сестра ми нещо не й беше добре и аз от паникьосване...)От аптеката не ми вярваха,че съм припаднала мислеха,че ги лъжа и викаха,че съм се била с някой.Добре,че реагирах навреме и си взех нужните лекарства,иначе щяха да ми останат белези по лицето.
![]()