.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Няколко пъти от рязко падане кръвното. Странното е, че не помня как съм припаднала, нито какво е било чувството в конкретния момент. Просто се "събуждам" на пода с изтръпнали крайници и усещането, че съм спала с дни, а всъщност са били няколко минутки.

Много пъти съм била на косъм - причернява ми, губя сили и ориентация, крайниците натежават и т.н., но някак успявам да запазя съзнание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Много пъти съм била на косъм - причернява ми, губя сили и ориентация, крайниците натежават и т.н., но някак успявам да запазя съзнание.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    само веднъж съм припадала в един трамвай лятото,от жегата а и бях болна с висока температура .. гадничко си беше

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

И при мене така.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    От ниско кръвно - да, беше гадно припадане и единствено. Дано да не ми се случва, доста брутално си ударих главата.
    И аз заради кръвно припаднах, един единствен път и се моял никога повече да не ми се случва... Защото освен със силна болка в глават се оказах и със силна болк в чайнето нз как съм паднал...
    Тъкмо щях да слизам от автобуса и съм се залепила за вратата

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    да,като малка съм получила гърч от мн висока температура.Нищо не помня от тогава,освен един момент в болницата като ми мереха кръвното.

2 пъти съм била на косъм.. веднъж на едно изложение в хотел,беше претъпкано от хора,мн задушно и дълго стоях права..... вторият път супер много хора чакахме на огромна опашка,беше адската жега,стоях мн дълго права и бях супер жадна.... и в 2-та случая ми беше супер зле и клекнах и ми стана по-добре.. после съответно отидох на чист въздух и пих вода и се освежих

Дано да не ми се случва др път.. да си на косъм от припадък също е адски гадно

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Случвало ми се е ,да след десет дневен глад не,че това ме спря да продължа да си гладувам...(под глад разбирайте например половин банан за целият ден,половин филийка и т.н)таа продължих така до 20-я ден,свалих 10 кила,а сега смятам,че няма нужда да казвам,че си ги върнах,че и отгоре...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Да, веднъж, преди мисля, че 2 години. Припаднах от нерви, притеснение и като цяло срив на нервната система. Получила съм и гърч, не си спомнях нищо кое как е станало, спомням си само един кратък сък . А пък на всичкото отгоре бях и в болницата точно тогава и като се съвзех след тва гледам двадесет човека над мене - една сеста ми бие шамари, другата ме мокри с ръката си, лекари ми говорят, изобщо няква лудница, аз се панирах.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    да, да и да... и доста пъти

3 пъти от ниско кръвно

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Само веднъж и то от ниско кръвно.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Преди припадах в банята и всеки път успявах да си ударя главата . Чувството не е чак толкова лошо, освен ако не се удари човек някъде. Спомням си веднъж как припаднах и се ударих толкова силно в мивката, болката беше неуписуема и всъщност от това се събудих, всяшак някой ме беше блъскал и бил брутално .

Винаги като се събудя обаче си викам "Уот дъ фък ?!" и треперя от ужас .

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Имам ниско кръвно,ако не нося очилата на компа или при четене очите ми се измарят и понякога координацията ми се обърква ,редовно се ограничавам и понякога почти нищо не слагам в устата си.Винаги съм на ръба да припадна,но не се случва.Гадно е
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на mynichka
    От недохранване 1 път и няколко пъти заради ниско кръвно
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

само на мен ли не ми се струва нормално как спокойно коментирате кой колко пъти е припадал защото не е ял от маса време !?!
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Да, веднъж.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    да, 4-5 пъти, предполагам заради кръвното
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Случвало ми се е няколко пъти от ниско кръвно, предпоследния път страшно грубо си ударих главата. Но беше някво много странно и не беше неприятно..

Повече от фен Аватара на slun4o2
    да, 2-ти миналата година от ниското кръвно и от топлина
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Мега фен Аватара на vagarious
    Сега се сетих за още един случай.Не помня причината каква беше,но сигурно пак ниско кръвно.Както си се разхождам с нов бански вкъщи,изведнъж ми пречерня много жестоко и полетях назад.Добре, че мама ме хвана, че иначе щях да си ударя главата в ръба на камината.
    Не е си работа това .. аз много се страхувам,когато усетя да ми се мотае малко главата.И от паника,мога сама да си "причиня" припадък.Просто ... ужасно си е.Лятото особено, като излизам - гледам да не съм сама,докато стигна до опр.място.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Не съм припадала ,губила съм съзнание като малка, защото си ударих много силно главата в 1 стълб
    Една приятелка много често припада, и тя от ниско кръвно. Както си върви по коридора в училище и туп на земята.

По време на цикъл..от силните болки.
    And I would've done anything for you
    To show you how much I adored you
    But it's over now
    It's too late to save our love
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Цитирай Първоначално написано от breathless
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Не съм припадала, но ми се ще да усетя какво е
    same
    И аз така

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    От 1 до 4 клас всяка година припадах веднъж. Eдиният път беше на 15 септември...

Повече от фен
    Веднъж от висока температура. Беше през нощта и никой не е разбрал. Не знам колко време съм си откарала на земята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си