- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някога припадали ли сте?
Няколко пъти от рязко падане кръвното. Странното е, че не помня как съм припаднала, нито какво е било чувството в конкретния момент. Просто се "събуждам" на пода с изтръпнали крайници и усещането, че съм спала с дни, а всъщност са били няколко минутки.
Много пъти съм била на косъм - причернява ми, губя сили и ориентация, крайниците натежават и т.н., но някак успявам да запазя съзнание.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
само веднъж съм припадала в един трамвай лятото,от жегата а и бях болна с висока температура .. гадничко си беше
И при мене така.Първоначално написано от psych0
И аз заради кръвно припаднах, един единствен път и се моял никога повече да не ми се случва... Защото освен със силна болка в глават се оказах и със силна болк в чайнетоПървоначално написано от Unendlich
нз как съм паднал...
Тъкмо щях да слизам от автобуса и съм се залепила за вратата![]()
![]()
![]()
![]()
да,като малка съм получила гърч от мн висока температура.Нищо не помня от тогава,освен един момент в болницата като ми мереха кръвното.
2 пъти съм била на косъм.. веднъж на едно изложение в хотел,беше претъпкано от хора,мн задушно и дълго стоях права..... вторият път супер много хора чакахме на огромна опашка,беше адската жега,стоях мн дълго права и бях супер жадна.... и в 2-та случая ми беше супер зле и клекнах и ми стана по-добре.. после съответно отидох на чист въздух и пих вода и се освежих![]()
Дано да не ми се случва др път.. да си на косъм от припадък също е адски гадно![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Случвало ми се е ,да след десет дневен глад не,че това ме спря да продължа да си гладувам...(под глад разбирайте например половин банан за целият ден,половин филийка и т.н)таа продължих така до 20-я ден,свалих 10 кила,а сега смятам,че няма нужда да казвам,че си ги върнах,че и отгоре...
Да, веднъж, преди мисля, че 2 години. Припаднах от нерви, притеснение и като цяло срив на нервната система. Получила съм и гърч, не си спомнях нищо кое как е станало, спомням си само един кратък сък. А пък на всичкото отгоре бях и в болницата точно тогава и като се съвзех след тва гледам двадесет човека над мене - една сеста ми бие шамари, другата ме мокри с ръката си, лекари ми говорят, изобщо няква лудница, аз се панирах.
3 пъти от ниско кръвно![]()
Само веднъж и то от ниско кръвно.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Преди припадах в банята и всеки път успявах да си ударя главата. Чувството не е чак толкова лошо, освен ако не се удари човек някъде. Спомням си веднъж как припаднах и се ударих толкова силно в мивката, болката беше неуписуема и всъщност от това се събудих, всяшак някой ме беше блъскал и бил брутално
.
Винаги като се събудя обаче си викам "Уот дъ фък ?!" и треперя от ужас.
Имам ниско кръвно,ако не нося очилата на компа или при четене очите ми се измарят и понякога координацията ми се обърква ,редовно се ограничавам и понякога почти нищо не слагам в устата си.Винаги съм на ръба да припадна,но не се случва.Гадно е
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
От недохранване 1 път и няколко пъти заради ниско кръвно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
![]()
само на мен ли не ми се струва нормално как спокойно коментирате кой колко пъти е припадал защото не е ял от маса време !?!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Да, веднъж.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
да, 4-5 пъти, предполагам заради кръвното
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Случвало ми се е няколко пъти от ниско кръвно, предпоследния път страшно грубо си ударих главата. Но беше някво много странно и не беше неприятно..
да, 2-ти миналата година от ниското кръвно и от топлина![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Сега се сетих за още един случай.Не помня причината каква беше,но сигурно пак ниско кръвно.Както си се разхождам с нов бански вкъщи,изведнъж ми пречерня много жестоко и полетях назад.Добре, че мама ме хвана, че иначе щях да си ударя главата в ръба на камината.![]()
Не е си работа това .. аз много се страхувам,когато усетя да ми се мотае малко главата.И от паника,мога сама да си "причиня" припадък.Просто ... ужасно си е.Лятото особено, като излизам - гледам да не съм сама,докато стигна до опр.място.![]()
Big or small, lies are lies!
Не съм припадала ,губила съм съзнание като малка, защото си ударих много силно главата в 1 стълб![]()
Една приятелка много често припада, и тя от ниско кръвно. Както си върви по коридора в училище и туп на земята.
По време на цикъл..от силните болки.![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
От 1 до 4 клас всяка година припадах веднъж. Eдиният път беше на 15 септември...
Веднъж от висока температура. Беше през нощта и никой не е разбрал. Не знам колко време съм си откарала на земята.