- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някога припадали ли сте?
Припадала съм от ниско кръвноБях на колоход на 15 км без спиране. Нямах време да закусвам , много бързах
щях да закъснея ии .. като спряхме на отиване припаднах и от глад и от ниско кръвно
![]()
Миналото лято бягах на стадиона в най - голямата жега само на вода и така от ниско кръвно![]()
Когато бях малка си счупих носа много лошо и припаднах , бях в безсъзнание някорлко минути. Ии това е![]()
Но ако се случи на някой друг , няма да умречлен съм на БМЧК
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Припадала съм веднъж...без храна цял ден,многоо алкохол и повръщанебях като умряла за една вечер свалих 2 кг от тази "забава"
![]()
Иначе постоянно ми пада кръвното и ми причернява,но не се стига до припадъци![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Първоначално написано от againstyou
Да, беше по-по-миналото лято бяхме излезнали с мама някъде на обяд в голямата жега, а аз нищо не бях яла и така.. :[[
Доста черно ми причернява![]()
Не съм,да чукам на дърво.
Но си спомням един случай преди една година,когато чаках с майка за едни документи юли месец на ужасно дълга опашка.Не знам дали защото не бях яла или просто от жегата,ама ми стана супер лошо и майка отиде да ми купи нещо от магазина + нещо освежаващо за пиене.И аз вече я виждам как се връща и тръгвам към нея,но изведнъж ми причернява пред очите и имах чувството,че съм в някакъв черен тунел,без да виждам напред нищо.Не знам как съм стигнала до нея,но като отпих две глътки от фантата да се освежа малко и ми мина.Майка после ми каза,че съм вървяла на зиг-зак.
Не съм припадала, но мнооОго често ми се случва да ми причернява.
Най-зле май беше миналата година, когато правих класна по БЕЛ. Госпожата прочете веднъж текста и ние като почнахме самостоятелно аз нищо, ама нищо не виждах всички букви ми се размазваха и листа беше черен. То това добре, ама като почнахме да пишем аз бърках думите, не можех да се сетя как се пишеха буквите и отивам при госпожата и се опитвам да говоря, ама само някакви глупости плещя, та тя ме прати да излезна да пия вода, обаче ми изтръпна ръката, не можех да я движа и си се прибрах вкъщи
. Веднага майка ми и баща ми ме заведоха на лекар и ми предписаха някакви хапчета за кръвното и някакви за нервите
.
Не са единични случаите да ми става лошо в банята, но то е, защото се къпя с вряла вода и става много задушно, защото банята ни е така раположена, че няма прозорец![]()
.
Тази година ме е страх да не се повтори случката от класното, защото, ако това стане на изпитите никога няма да си го простя.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
не съм стигала до края, но много пъти съм била пред припадък, заради ниско кръвно, от глад не, никога не бих гладувала по желание, ако нямам апетит е друг въпрос, но не бих се насилила
Като малка - да, при тва често.. от много силна болка..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не съм, ама ми е интересно, колкото и странно да звучи.
Иначе съм имала един подобен случай. Майка ми ми слагаше обеца на ухото и явно напипа някаква точка и аз - БАМ! - омеквам като желе и трябваше да ме хванат, за да не се строполя на плочките. След 2 минутки бях окей, ама нашите бая се изплашиха.
Припадал съм, като ми махаха гипса ^^
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
О, да, усещането е супер кофти... От гледката само ми причерня супер много.Първоначално написано от skatew
Да,припадам си доста често,защото съм с ниско кръвно.Но обикновенно не се стига чак до там,само ми причернява и ми се завива свят.
Аз преди време докато се къпех и понеже от горещата вода става пара и някакси ми причерня,не можех да се държа на краката си,едвам излезнах и легнах веднага,пробвах след 1 минутка д астана ии...пак ми причерня и починах си малко и се оправих..но е доста стресиращо..
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от VampireLover3
Забелязвам, че повечето от тези,които сме писали в темата, сме с ниско кръвно.Чудя се,това "нормално" ли е, не е ли, имайки предвид възрастта ни .. смисъл на не повече от 18-19 сме, а пък ..
![]()
Big or small, lies are lies!
Не,и добре че.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Пропуснах да спомена един път в банята, след като не бях яла нищо.. и заради горещата вода.. Слава Богу не нацелих нищо ;д
Иначе не знам от какво, грам не разбирам от кръвно и тнт... Но преди няколко сутринта на гладно след едно кафе и няколко цигари (2-3 най-много) ми прилоша ... и станах много рязко от стола.. и бам на земята ... после като се свестих един барман седеше над главата ми и ме пръскаше с вода ;д
Това всъщност от кръвно ли е, че наистина нищо не разбирам.
Не съм припадала, но ми се е спало до такава степен, че едвам си държах очите отворени, а и бях принудена да седя на едно място (на една презентация).. Усещах как ми се слепват клепачите, направо имах чувството, че миглите ми са завързаниПредната нощ не можах да спя и бях като куца мравка ударена с чехъл когато се случи това
![]()
От цигари на някои им пада кръвното,или се повишава.Ти щом си пила кафе,явно кръвното ти е било по-високо.Първоначално написано от dream1707
![]()
Охх.. и аз от ниско кръвно съм припадала .. Много е гадно.. ;хх
Попринцип и аз съм с много ниско кръвно.
Майка ми заради същото за малко да умре преди две години.
Аз незнам защо,(явно имам доста ниско кръвно) ВСЕКИ ден по няколко пъти ми причернява (3-4 пъти,че и повече). Виждам,че всички свързвате припадането с това..Както си стоя или стана разко ми се губи всичко пред очите,прималява ми и трябва да се облегна на нещо.Според вас дали е сериозно?да се консултирам ли с лекар?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Момичета, не смятайте ниското кръвно за нормално, защото не е !