- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някога припадали ли сте?
онзи ден в солариума.. стана АДСКИ горещопочна да ми прилошава но си казах айде още една минутка ще издържа.. и не издържах
отворих вратата и направо паднах на земята..после 10 мин след тва не знаех къде съм
Аз също съм гладувала много дълго време, но не съм припадала.
Единствено когато пресичах улицата, баба беше до мен , нещо ми говореше, аз не я чувах добре, ушите ми бяха заглъхнали, затварях си очите ... и бях на косъм да припадна.![]()
И аз съм така някои дни, особено това със ставането..Първоначално написано от neeDaBosS
не е нормално, ама и аз не знам
Веднъж,преди 3-4 години.Беше от притеснение.Всичко стана черно-бяло и туп .Кофти беше,изкаеах акъла на хората,а на мен ми беше интересно.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Кой казва, че е нормално? Това си е здравословен проблем. Но темата не е за ниското кръвно.Първоначално написано от Infinity
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Случвало ми се е да ми причернее,но да припадна - не!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не съм припадала никога.
Имам ниско кръвно и анемия , често ми се случва да ми приченява и да падам , но все още със съзнания и да /седя , лежа , вися/ там където съм се проснала около минута , докато отмине цялото приченяване , болка и отпадналост .. след , което чуството е адски неприятно ..
Причернява ми адски много , когато се ударя лошо , или се порежа и почне да блика много кръв .. сичко ми отмалява става ми лошо ., същото като горното ..![]()
или ако седя малко наведена и се изправя, ставам от стол , легло и прочие.. но слава богу не съм припадала, а и не изгарям от желание![]()
ла-ла-ла
2 пъти
1- слънце + менструация
2 - нерви
Както едно от момичетат на 1 стр описа заглъхват ти ушите, вие ти се смят, причернява ти, не можеш да сее държиш на крака и т.н.
Ужасно е, помня чувството мн добре и не искам да го изпитвам отново.
Доста редовно ми се случва , като повечето случаи са когато съм гладна , когато съм в цикъл и когато е много горещо... По принцип зимата много рядко ми се случва , но почне ли да се постопля и се започва и с припадането...Аз горе долу започнах вече да се усещам и усещам кога ми става зле и съм на път да припадна ... При такъв случаи събличам всичко, което мога да съблека , взимам си нещо за ядене и вода... винаги помагаЗатова и винаги си нося вода в мен .... много е важно като усетиш че ти е лошо да седнеш някъде и да пиеш вода , защото ако не седнеш има опасност да паднеш и да се нараниш... от собствен опит го знам това
![]()
Аз имам и анемия и ниско кръвно..от сътресение също съм припадала.От слънце,цикъл,глад...първи и последен ден на даскало идвам малко по-късно от колкото почва,защото вече няколко пъти съм припадала в двора.Поне винаги е било докато вървя и първо падам на колене![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Като бях 5-6 клас, баща ми ме взимаше от танци и си нанизах ръката на една тел. Не беше голяма раничка, не ме и заболя кой знае колко и аз реших, че нищи ми няма. След няколко минути обаче напълних една шепа кръв, баща ми не закара в спешното, докато стигнем още една шепа. Лекарят докато ми миеше ръката усетих точно причерняване, заглъхване на учите, омекнаха ми колената, но изведнъж някак си се оправих. Беше ужасно чувство.
И от трева ми е ставало така 1-2 пъти, но не съм припадала.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ходете на лекар,бе хора..Първоначално написано от Jaune
Може да е от ниско кръвно((което разбира се не е нормално)),може да е и от мн др неща. И не стойте гладни!!!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ZaicheNaXeroin, как ще припаднеш от солариум, в тях изобщо не е горещо, нали има вентилатори за оглаждане и постоянно работят.
Иначе аз да, въднъж като излезнах от много гореща вана и влязох в още по-топла стая.. и така стана работата.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
аз съм припадала от притеснение![]()
Първия и единствен път в който съм припадала беше през август, миналата година. За няколко дни рязко си бях изгубила апетита и ядях сигурно по един сандвич на ден и това да е, бях подложена на силен стрес и слънцето беше убийствено.
Както си вървя с нашите по центъра на града изведнъж ми се пригади ужасно и видях едно столче и в момента, в който тръгвам да вървя към него изведнъж всичко причерня, не можех да се ориентирам и трябваше да моя майка ми да ме сложи на стола. За известно време ми мина и ставам, пак продължаваме по пътя. Изведнъж ми се препи страшно много студено и последното, което е как майка ми ме пита да вземе. После се събудих върху една пейка с адски болки в главата.
мне ,никога![]()
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
Абе, какво става тук?!
Толкова много припадащи момичета, и то предимно от глад!
Слушайте какво, момичета,
Грабвайте лъжицата и трупнете малко месце върху тия кокали, защото след време ще сте майки, и не искам децата ми от вас да са хилави и болнави.
![]()
Ще ми припадат...
Първоначално написано от FuckingFreak
Big or small, lies are lies !
Първоначално написано от LoveHurT
солариума не им беше наред и за това
никога не ми се беше случвалo ,но факт..
на мен във вана и в джакузи ми е ставало лошо,но не съм припадала за щастие..
Не съм припадала ,но много пъти ми се е искало ,ако примерно се карам с майка ми или нещо такова.Много е ефективно предполагам![]()
Лично аз не съм припадала,но бях в полза при един инцидент.Та значи имаше по няколко човека от всеки клас за едно тържество и се беше паднало генералната репетиция да е в нашата класна стая.Тъкмо г-жата пусна една песен и участниците започнаха да пеят.Едно момче първо спря да пее,после затвори очи,подпря се на хилавия ми съученик,но не се удържа за много време и падна.Г-жата каза да отида да извикам сестрата,ама децата от другите класове хукнаха.Аз не ги последвах и отидох до сестрата.Извиках я и тя прегледа момчето.Оказало се,че човека не е закусвал...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥