.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Секс с девствена!

Здравейте. Аз съм на 16 и съм го правил до сега с 2 момичета. И двете го бяха правили и мога да кажа, че ме научиха на много неща. Сега ходя с едно момиче на моята възраст и вече я предразположих за секс. Проблема е, че е девствена и ме е страх да не стане гаф. Смисъл да не се скъса презерватива и знаете на татък! Дайте ми съвет как да действам. При вас как е било с девствена? ? ? Благодаря!

Хайде, отговаряйте сериозна без шеги

Град
    София
    Шанса да се скъса презерватив не се влияе от това дали дадено момиче е девствено или не.Иначе я предразположи.Целувай я,лижи я отдолу...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Шанса да се скъса презерватив не се влияе от това дали дадено момиче е девствено или не.Иначе я предразположи.Целувай я,лижи я отдолу...

Същото като и с другите. Разликата е, че трябва да си доста по - нежен, внимателен. Отварянето на едно момиче може да бъде доста болезнено за нея. Можеш да проникнеш в нея едва след като си 100% сигурен, че е достатъчно предлазположена. Девствено момиче (както и всички останали) изключително много се възбуждат от верблаен форплей (ще рече говори и повече! Те не са като нас, да ни пипнат и БУМ ерекция). Въздържай се от глупави въпроси от сорта на "как си?", "Добре ли си?" , "Влезе ли?" ........ Показвай доминантност. Ти си експерта в случaя. Не очаквай тя да води нещата... Няма как да стане... Нали е девица... ;D

Нали знаеш брат момичето е като пастета един я отваря другите намазват.В случая на теб се пада "честа" :д . Не ми се пишат излишни работи и да повтарям други хора затова прочети тази тема от до и ако имаш някви въпроси питай : http://www.teenproblem.net/s/739.html

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    целувай я ,гали я ,говори и мило на уше ,бъди внимателен и нежен. ти трябва да владееш положението ,тей като тя е неопитна ,не бързай действай бавно и НЕЖНО и ползвайте презерватив !
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    целувай я ,гали я ,говори и мило на уше ,бъди внимателен и нежен. ти трябва да владееш положението ,тей като тя е неопитна ,не бързай действай бавно и НЕЖНО и ползвайте презерватив !
    МНОГО ЯК ТАТОС!!!,НАДПИСЧЕТАТА С МЪДРИ МИСЛИ СА МН ОРГЕНАЛНИ!
    Can It All Be So Simple ?

Благодаря на всички, надявам се да е така ще видим какво ще стане. Иначе по трудно ли се прониква??

anonymous708973
    Guest
    Ако изобщо опрете до проникването...

Мега фен Аватара на machoka
    Първо пръстче задължително, после две.. не скачай веднага в пещерата с цялото оборудване.
    А преди това, много приказки, много целуви по гърдите, коремчето и да я докосваш долу в същото време.

Повече от фен
    ако си внимателен няма как да се скъса

Хората ти казаха всичко! Действай.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от machoka
    А преди това, много приказки, много целуви по гърдите, коремчето и да я докосваш долу в същото време.
    Съгласна съм.Айде успех, авторе.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Абе тя да няма шипове в себе си, че да стане нещо с презерватива?

Благодаря много на всички, дано не стане гаф, че като знам, как се късат при отворените

ми моя съвет е да направиш тоя миг за момичето незабравим ..като начало може да и направиш обяд или вечеря да пуснеш малко музичка като например любимата и балада .. нека види че даржиш за нея ами не искаш само да я чукаш .... после я предразположии с целувки по вратлено с пипане тук там ... бъди нежен и внимателен направи така че да го запомнии тоя мигг а относно за презервативаа не се бой то не зависии от това дали е девствена да се скъса ....просто внимавайй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си