От загвавието се подразбира за какво ще пиша. Знам, че звучи доста странно, но .. Миналата година (някъде към месец декември) бях качила моя снимка в един конкурс в фейсбук, но админите бяха много несериозни и го зарязаха с всички снимки на учасници информация и всичко. Един ден преди околко 2 месеца ми стана интересно да видя какво е станало с този конкурс, дали са го закрили и т.н. влезнах в дадения конкурс и видях, че нито е закрит нито нищо и реших да разгледам снимките.. Разглеждам, разглеждам и някаде по средата на снимките видях едно супер яко момче китарист (забравих да спомена,че и аз съм китаристка), моментално спрях разглеждането и се втренчих в него. Веднага му исках приятелство, но близките две седмици нито го отхвърли нито го прие и аз реших да откажа поканата и пак да я задам. След един ден той я прие и чак тогава му разгедах снимките и профила (защото всичко беше заключено преди да ми даде потвърждение) и видях, че е от Благоевград, и че е "обвързан" с няква си там.. Ядосах се - мина ми .. След околко месец се натъкнах отново на профила му (бях го забравила) и просто се влюбих в снимките му... И сега ето ме - влюбена и немога сама на себе си да го обесня.. Как може човек да се влюби в някого, когото не познава... Моля ви за съветче какво да права всмисъл как да го забравя или нещо да му пиша въпреки, че не виждам смисал щом е обвързан, но искам и други мнемия освен моето..
ПС: Благодаря, че отделихте време, за да прочетете моята история.