.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Как да се справя с едни малки идиотчета?

Аз съм момче от 11 клас, сиреч почти пълнолетен, от елитно училище и вече в продължение на повече от година съм тормозен, да си го кажа и директно е*аван от една групичка момчета, 4 години по-малки от мен, т.е. 7 клас. В прогимназията си мислих, че не е нещо необичайно по-различните като характер, натура и интереси от масите да бъдат потискани по всякакъв начин(става въпрос между връстници във възрастта 5-7 клас), но не съм допускал дори, че може да се случи такова нещо. Мислих си, че към "батковците" се проявява респект, те са пример за подражание. Ето, че минаха години и аз вече станах от големите, но като характер си останах същия - по-различен, притеснителен, стеснителен, с други интереси, сблъскан с проблемите на собствената си възраст..
    И изведнъж миналата година една доста голяма групичка момчета от 6 клас бяха почнали да се занимават с по-големите, мене ми викаха педераст и ме гониха по етажите на училище, видяха и че се стряскам и сдухвам и почнаха да ме тормозят - да ми се подиграват, да ми стискат ръката със всичка сила, да ме плюят, да ме изненадват в гръб и тем подобни.
    Тази година реших, че трябва по-сериозно да им се противопоставя, обаче установих, че нищо не помага - веднъж целия ми клас нахлу в стаята им и те насраха гащи, но това не ги спря. Още няколко пъти други мои приятели и познати са ги смъмряли и те пак се уплашиха. Без да показвам и грам неувереност спрях да им говоря, но и това не помогна. Веднъж просто не се сдържах и набих силно един от групичката и сега те почнаха още по-сериозни закачки. Наобиколиха ме във физкултурния салон и почнаха да ми говорят гадни работи и да се правят на малоумни(каквито са си) и аз им отговарях с колкото се може повече сарказъм, но и това не им подейства. Ако мога да обобщя с едно изречение всичко казано: Подиграван и тормозен съм психически от една групичка момчета 4 години по-малки от мен и тях не спира НИКАКВА форма на противопоставяне(нито фул-игнор, нито бой, нито помощ от приятел, нито саркастичен отговор, НИЩО). Ако може да ми дадете съвет как да се оправя с тях, ще съм ви благодарен.

anonymous708973
    Guest
    Не ги спира бой ли? Ще се изненадаш колко възпитателно средство може да е боят. Извикай 4-5 яки приятел, ама наистина яки и ги помоли да причакат тия дребните. Няма да се наложи дори да ги бият.
    Но, честно казано, е жалко да не можеш сам да се справиш с тях.

Друг вариант - малките дебилчета пушат ли? Обзалагам се, че след 2 минутен разговор с нечия майка, ще спрат да се правят на големи гъзари.

Следващия път като се съберат 5-6 да се ебават с теб, дъниш 2 шамара на най отворения тръгваш към другите, ще спекат доволно
    Няма да оставяш келеши да те тормозят

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ми за тази работа си има биячи даваш им 10 - 20 лева на тези биячи и тези отворковци просто ще станат по ниски от тревата и по тихи от водата....
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на iiordanova

Re: Как да се справя с едни малки идиотчета?

И позволяваш на тея лапенца от 7 клас, да ти се качват по главата?
    Плесни им по един шамар да видиш ще продължават ли.

anonymous546178
    Guest
    Точно така, тормозят те седмокласници, а ти проявяваш сарказъм....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И аз съм имал подобен проблем ;д ама чак и бой да не ги спирааа до там не съм стигал Лесно е да кажете няколко яки приятеля, ама докато станат яки колко пот и усилия са хвърлени Просто се дразня, че така ги наричате А ако бях на твое място щях да ги бия докато не спрат ! Много си им позволил
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Как ще се оставяш някви дришни да те тормозят.Вмомента в който първи някой те напсува отиваш при него и със всичка сила му удряш 1 цигански шамар ама як,да се освести после.И така.Ти нямаш ли някви приятели да ги сдухате заедно тия.Иначе няма как да обориш словестно толкова мн идиоти...На мен,ако някой с 4 години по-малък от мен ме обиди нещо по-сериозно такъв шамар ще му забия,че ще му се доплаче...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    7 клас пишлемета гонят момче от 11 клас

каква е тая комедия
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Бой!иначе няя се оправят накарай няколко момчета да ги ступат едно хубаво и няя да имаш проблеми

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Пич не мога да повярвам че си 11 клас и оставяш някви лапета.. нвм

По един юмрук в ченето на всеки ама доста брутален. И просто няма никой да се отваря. Като някой нещо ти каже бум един и ако не се разкърви и не се разреве още 1-2 и така докато ревне и се извини. Кво ще ги търпиш..
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен
    Град
    Earth...
    Шамари!

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    ауе влизаш със серия къси компактни тупаници

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    7 клас пишлемета гонят момче от 11 клас

каква е тая комедия
    +1

Само че вместо комедия ще кажа трагедия, вземи се в ръце, автора.
    МОМЧЕ

Биячи,цигари...къде отивате ?Проблема не е в тях и най-големия да си,когато се държиш добре,всички ти се качват на главата.Как да ти кажа...мога и с една дума,но ще се убидиш.
    The time's for sobieski

Град
    Сливен
    Аааа... vanka, пише се Обидиш, а не Убидиш!!!!
    Мдааам по-малките винаги се праят на мн отворени!(карай, че аз съм по-малка от тях, ама нищо ) Просто ги напсувай едно хубаво, ма тъй, че да не разберат отде им е дошло, и ш`са опраят
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако са разглезени идиотчета могат да се направят на жертви пред родители/учители ако тръгнеш да ги биеш. Знаеш, че по-големите винаги го отнасят.

Измисли нещо друго ако искаш, което да няма някакви сериозни последици в/у теб. Остава ти още малко да завършиш, не прави глупости заради някакви дебили.

Най-добре ще е да не им падаш на нивото, тва с фул-игнора ще помогне, ако го прилагаш винаги. А не през ден-два да си променяш "тактиките".

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Ако са разглезени идиотчета могат да се направят на жертви пред родители/учители ако тръгнеш да ги биеш. Знаеш, че по-големите винаги го отнасят.

Измисли нещо друго ако искаш, което да няма някакви сериозни последици в/у теб. Остава ти още малко да завършиш, не прави глупости заради някакви дебили.

Най-добре ще е да не им падаш на нивото, тва с фул-игнора ще помогне, ако го прилагаш винаги. А не през ден-два да си променяш "тактиките".
    Колкото и хубаво да звучи, няма да стане.. Фул игнор никога не действа ако искаш да тормозиш някого. Плюс това, поне при мен, ако някой почне да ме дразни, почвам много да се ядосвам и на пълен игнор не мога да издържа и 30 секунди. Пък и като отбягваш проблема, надали някога ще го решиш. Авторе, за случая и за напред, трябва да показваш на хората, че не си някой мухльо и имаш достойнство. Трябва или да те уважават, или да изпитват страхопочитание. Пък ти в случая говориш за седмокласници.. Отиваш и ги мяташ всичките, та после дума няма да ти кажат и ще ти правят път.
    МОМЧЕ

anonymous708973
    Guest
    Обаче гледайте как всички даваме акъл за бой, а иначе боят не бил решение

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Точно за това си мислех до ей сега
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Щото такива индивиди са въздух под налягане и ако не ги набиеш, няма да спрат.
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на djipsito
    dunce, прав си донякъде, просто не мисля, че с боя нещо ще се постигне. А и колко ще ги търпи още ? Тя учебната година почти свърши.

Да си призная давам съвет, който аз самата трудно мога да изпълня (тва за игнорирането), аз паля от най-малкото и ставам истерична понякога. Не ми харесва, ама съм си такава...

А иначе, ако му падне пердето може да направи неща, за които да съжалява после, а догодина завършва. Мисълта ми е, че може бъдещето му да отиде на кино заради някви дебили. (Знам, че отивам по-натам с нещата, просто мисля за последствията (заложено ми е в зодията ххах))

Та, предложих в предния ми пост да измисли нещо друго, ако е креативен ще измисли някоя брутална ебавка да ги секне, не знам доколко ще подейства ако ги изложи пред някое момиче примерно, ама все ми се струва, че тва е да почне да се държи детински точно като тях.

Авторе, каквото и да решиш, просто не се комплексирай от такива, сигурно някъде другаде някой ги прави на нищо и гледат на кой да си го изкарат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Вземи им страха. Две качествени приказки, два още по-качествени шамара и няма да се доближат до теб. Представям си да бяха те набелязали някои твои връстници, тогава щеше с бял флаг забоден в задника да се разхождаш. Пък, не дай си боже, да се наложи да защитаваш някоя мацка..

Следващия път директно им обявявай джихат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Схемата. Отиваш при директора на училището и разказваш историята. Най-вероятно тя ще ги привика за да се разберете всички. Предупреждаваш директор/ката, че ако това продължи ще ги пребиваш от бой докато не престанат. Това направиш ли го, ако те продължат да те еб'ават ще имаш индиректен картбланш да ги обезобразиш всичките. Бой, ама такъв бой, че родителите им да пускат жалби по полициите. Не се е родил тоя мазохист, който да продължи да се еб'ава след такова нещо.

Това за игнорирането са шменти-капели... не върши работа. Само силни тукати, лакти и колена по празните им глави.

Виждаш кой им е лидерът на групичката и го премазваш от бой, ама буквално.

ПП. НАЙ-ВАЖНОТО.. Всичко правиш сам. Никакви приятели не викай, нито никой. Това са пу'ткенски истории, трябва да се оправяш сам. После да не могат да кажат, че си викал тоя и оня да оправят ТВОИТЕ проблеми.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Схемата. Отиваш при директора на училището и разказваш историята. Най-вероятно тя ще ги привика за да се разберете всички. Предупреждаваш директор/ката, че ако това продължи ще ги пребиваш от бой докато не престанат. Това направиш ли го, ако те продължат да те еб'ават ще имаш индиректен картбланш да ги обезобразиш всичките. Бой, ама такъв бой, че родителите им да пускат жалби по полициите. Не се е родил тоя мазохист, който да продължи да се еб'ава след такова нещо.

Това за игнорирането са шменти-капели... не върши работа. Само силни тукати, лакти и колена по празните им глави.

Виждаш кой им е лидерът на групичката и го премазваш от бой, ама буквално.

ПП. НАЙ-ВАЖНОТО.. Всичко правиш сам. Никакви приятели не викай, нито никой. Това са пу'ткенски истории, трябва да се оправяш сам. После да не могат да кажат, че си викал тоя и оня да оправят ТВОИТЕ проблеми.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си