- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ерогенни зони при жените
Супер е!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Някакво такова гъделичкащо чувство имам..
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
По врата и бедрата най-много !
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Възбужда се като и бръкнеш и в 2те ноздри със среден пръст и искараш 2-3 фитила....
Big cock is here
Оххх стана ми интересна темата ви. При всяко момиче е различно. Вие сте изброили основните зони. При мене да речем е много различно, даже си мислих в началото, че съм някаква куцаЗначи аз не усещам нищо по врата да речем, толкова ми е безразлично, че даже смучката не я усещам. Ушите и косата също
В интерес на истината и на зърната не усещам нищо. Питала съм приятелки и те също казват, че като им ги лижат, нищо не усещат. ОБАЧЕ дупето и краката ми :P просто само с допир съм готова
![]()
Попринцип незнам дали е мит или някфи легенди се разказват но съм чувал че жените на почти всяко място освен ако не са фригидни усещат и се възбуждат почти няма жена която да не се възбуди ако я погалиш целунеш да кажем по ушлето или вратлето да я хванеш да я гушнеш ма не някфо грубо ми нежно и като цяло жените не трябва да се разглеждат къде са им зоните на възбуждане ако уважаваш момичето и я правиш щастлива когато си около нея дори от най-прости целувки можеш да я възбудиш страшно много !
Според менн ....рамената,по врата...![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Може и целувка да ме възбуди . Когато телата ни се допират и усещам всяка една част от него , когато обхваща гърдите ми, ближе зърната ми , когато чувствам неговия ... където и да е по мен , когато ме гали по бедрата .Точно между вагината и корема където има един леко по хлътнал участък ...Когато ме гали нежно , когато чувствам ,че ме желае и го прави със страст ,където и да ме пипне полудявам . Разбира се и целувките и галенето по обичайното място. Също така ужасно много се възбуждам ,когато ме гали нежно и бавно около зоната на триъгълника докато не стигне до него. Когато усещам топлия му дъх по мен . Когато бавно се качва или се спуска към .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, абсолютно, така е !Първоначално написано от sexologa
![]()
Аз не мога да определя място по моето тяло , което да не е ерогенна зона... Просто където и да ме целува нежно се възбуждам.Може и да ви се стори сранно , но полудявам когато ми целува дланите и коремаИ да си кажа честно, и аз бях много очудена от факта, че се възбуждам, когато ми целува дланите ...
![]()
споделям мнението ви за врата, и ушите. също така ако се прокара ръка по врата й нагоре и с цяла длан обхванеш задната част на главата й и я галиш с върха на пръстите си. много е важно как пипаш. ако я целуваш в областта на бъбреците , но с леко засмукване или с език по гръбнака и когато стигнеш до кръста, засмучи в областта на бъбрека. съсщо така вътрешната страна на бедрата.
Няма да конкретизирам,но от личен опит знам, че едно момиче най-много се възбужда, на първо място ласките, докосванията по кожата, най-вече целувките по вратлето, в областта на гърдите и зърната,по гръба, най-очевадното място е клиторчето:P
дупката на дъзъ
Ппринцип до колкото знам от момичета трябва да се опиташ да стимулираш колкото се може повече сетива (неслучаино има презервативи с различни цветове и аромати) хубав пърфюм нежност тихо шепнене помагат при повечето момичета ( един фр даваше на приятелката си шоколад с ягоди което я довеждало до див оргазъм. Не съм опитвал ) иначе те мацките изброиха частите на тялото с такива зони затова няма да ги повтарям ... ;p
По принцип част от момичетата с който съм бил имат страшно чуствителен гръб .. тва се разбира от тва, като я пипнете от страни и подскачадруги места са вралето, тила, ушите, вътрешната част на бедрата, някой и ходилата ..
![]()