- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боядисване на косата
Здравейте искам да прооменя нещо във себе си.Искам да попитам дали ще ми отива тъмно рус цвят и дали ще ми отива.Искам мненията ви.Ето ме и мен http://prikachi.com/images/299/3239299w.jpg ето http://prikachi.com/images/315/3239315a.jpg и цвета който искам да се боядисам дали ще ми ходи
Мацкаааа, и аз го искам същия цвят, но да е по-матиран, много е готин, но в момента съм с червеникаво-оранжева коса и ще отнесе много damage, ако се изсветля директно... Според мен ще ти върви, избери си цвят и отиди при способен колорист да свърши добре работата.![]()
И аз мисля, че ще ти ходи, но е много трудно да го постигнеш точно този цвят.![]()
Добре аз отдавна искам този цвят но се колебая дали да се боядисам.Но май накрая ще рискувам пък каквото стани
ще ти ходи
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Други мнения![]()
аз не мисля ,че ще ти ходи, тъмната коса ти пасва на чертите на лицето![]()
Hostis Honori Invidia
И аз мисля, че с тъмна коса си по-добре.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от marin4itu
... Живей с мечти, а не със спомени ...
ееееее то все ще има някви недоволни .Едни ще кажат едно други друго не може на всички да се харесвамеПървоначално написано от Cucko0
![]()
според мен ще ти ходи
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
ми по тази логика боядисай се, защо се допитваш, нали е най - важно ти да се харесваш, а не всички да те харесват..Първоначално написано от karamelcheto92
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
всеки има право на мнениеПървоначално написано от karamelcheto92
![]()
Hostis Honori Invidia