- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- VaMpiRKaTaaa - наказанието
ЗА
против...(мазохисти)
Тия дни имам проблеми със съня... Сънувам кошмари. Из дебрите на безконечието ме преследва до скоро неидентифициран образ, но днес осъзнах истината. Това е било VaMpiRKaTaaa ! Събуждам се късно нощем целия в пот и силен пулс като се завивам през глава от страх и потрес, въпреки факта, че умирам от жега, дори притискам простатата си, защото ме е страх да отида до тоалетната. Дори сега в този късен час ме е страх да си легна заради този дяволит, масивен XXL образ. Развивам хронична инсомния и съм си записал час за психолог и невролог. Наистина дори най психически и физически здравият човек - аз, успях да бъда повален от този образ.
Вампирке, моля те, спри се.
Пускам тази тема в този раздел, защото всичко що се отнася до моето психическо здраве и благоденствие е свързано с любовта... от мен към самия мен. Достатъчен аргумент да не ми докосвате темата.
Temet Nosce
벨야카
Бате, Айшето направила огърлица бяло злато на едро, качествен мат'рял съставки чесън сложила...сципялно против стрес.
Дай да миним по темата, бате. Съвет от кака си да чуйш, ВИНАГИ скилитка чесън в джоба, ако няма джоб епа имаш пазва, гащи. Спокойно ша спиш и djipsi ша сънуваш.
СЕРИОЗЕН СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от djipsito
Temet Nosce
벨야카
+1 и no comment. Няма нужда от допълване![]()
Аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last