.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Пъпки по гърба

Здравейте. Имам пъпки по целия гръб,моля кажете с какво да ги мажа. Засега пробвам с крем здраве,но не съм сигурен дали ще има ефект,може би има нещо по-ефективно. Благодаря!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гнойни ли да или комедони?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Комедони...

Град
    пространството на Дисе
    Вземи си душ гел и гъба за тяло. След месец проблемът ти ще е решен.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен
    Може и да не е решен, а да се задълбочи. Зависи дали има възпалени между пъпките.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Бляхх.. и аз имам такива. Малко над плешките ;х .. Един път изгорях гадно лятото и като се обелих имах такива пъпки и до сега ги имам : [[

предложете нещо

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Може и да не е решен, а да се задълбочи. Зависи дали има възпалени между пъпките.
    Нали точно това го питах по-горе.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И на мен ми бяха излезли някакви такива и ходих на козметик (аз пък за всичко ходя при тая козметичка ) ... Маза ме с някакви кремове .. и ми каза някакъв крем с който да се мажа, но убий ме, не мога да се сетя къв беше

Цитирай Първоначално написано от dream1707
    И на мен ми бяха излезли някакви такива и ходих на козметик (аз пък за всичко ходя при тая козметичка ) ... Маза ме с някакви кремове .. и ми каза някакъв крем с който да се мажа, но убий ме, не мога да се сетя къв беше
    е опитай да се сетиш

и аз имам,но не са пъпки,а по-скоро белези

нестава само с мазане, трябва и вътрешно...примерно можеш да пиеш бирена мая на хапчета. иначе с каквото си миеш и мажеш лицето, със същото си минавай и гърба

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мажи със спирт
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Мажи със спирт
    Ще засили омазняването още повече. Сега резултатът все още може да не е, но ако те послуша, ще стане плачевен.

На мен ето това ми помага, 2-3 пъти в седмицата не много агресивно. По принцип е за лице, ама там кожата ми е прекалено чувствителна за такъв скраб. Можеш да пробваш, но задължително след това нещо овлажняващо

Destiny is for losers.
    It's just a stupid excuse
    to wait for things
    to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Офф и аз имам..
    От както се помня се къпя с душ гел и гъба.
    Моето е по-скоро пубертетско. По лицето нямам много, но по гърба е направо акне. Кажете нещо ефикасно... Казаха ми да пробвам със салицилов или лавандулов спирт (ползвам лавандулов за лицето понякога), но не смея..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Офф и аз имам..
    Моето е по-скоро пубертетско. По лицето нямам много, но по гърба е направо акне. Кажете нещо ефикасно... Казаха ми да пробвам със салицилов или лавандулов спирт (ползвам лавандулов за лицето понякога), но не смея..
    И аз съм така. Аз ползвам акне аут то и за лице и е силничко и затова на памучето слагам повечко та и на гърба и ми се махнаха малко, но пак има белези петна ужасс и как ще сложа лятото бански просто незнам

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от wezinka
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Офф и аз имам..
    И аз съм така. Аз ползвам акне аут то и за лице и е силничко и затова на памучето слагам повечко та и на гърба и ми се махнаха малко, но пак има белези петна ужасс и как ще сложа лятото бански просто незнам
    На мен ми се махнаха като отидох на солариум. Отиди веднъж седмично по 5 мин. и нищо няма да ти стане. Колкото да си изчистиш гърба. Например, за целия май месец веднъж седмично за 5 мин. Стига да не си с много чувствителна кожа. Ако го направиш само така, няма да хванеш рак и тем подобни.

Аз самата се учудих когато разбрах, че солариума лекува редица болести. Но в умерени дози. А хората от незнание какво ли не правят.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Солариума или слънчевите лъчи по-точно лекуват редица болести ... ?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз имам, но по раменете и по шията. Последните дни се мажа с Dr Theiss и вече са погорели. Препоръчвам ви го, крема става за всякакви кожни раздразнения.
    Ето как изглежда:

Град
    Ямбол
    И аз имам пъпки по гърба..понякога излиза някоя гнойна и така ме боли.. Но с каквото и да ги мажа не се махат..лятото като ми се беше "напекъл" ;d гърба бяха изчезнали но после пак се появиха..
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^Това Акне Аут на мен лично много ми харесва и наистина е много ефикасно.

Град
    Bieber's World!
    Мажи ги със спирт.... ПОмага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си