.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Той страда за нея а аз - за него

много ви е гадно защото той страда за нея . те са заедно в смис гаджета са но не 1 път съм го виждала да изпада в истерия да блъска да удря да се ядосва и си чудя защо .. сдухва се и се оамотяа и си слуша музика на тел-а .. а аз стрдам също за него - от 1 страна ми е гадно да го гледав тъжен но от друга- той по този начин вижда как си чувствам аз ( въпреки чи никога няма да разбере колко гадно съ се чуствала ) ... и в крайна сметка продължават да са заедно ... какво да направя .. още имам чувства към него, мисля че знаете че е адски трудно да забравиш първата си любов

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    някой да преведе,че нищо не разбрах

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Абе ти всеки ден пишеш по 1 тема минимум за това момче.Просто-избий си го от главата,той обича нея затова и страда-не се меси в ТЕХНИТЕ отношения,нагло и гадно е ,а може и ти да си причината за това,замисляла ли си се?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

========

не се бях замисляла за това , но няма как да се карат за мен защото нищо не съм направила аз не се занимавам с него по никакъв начин няма никаква причина да се карат заради мен но наистина аз съм се отказала тотално от негои знам че каквото и да става той може би ще бъде с всяка но не и с мен просто защото няма да си отиваме различни сме и са такива обстоятелствата . трябва да приема че той е невъзможн да ме погледне

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И аз страдам за вас.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И аз страдам за вас.
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си