.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Обичаме-не ме обича?

Нормално ли е да ходиш с човек от 1 година и нещо-да имате супер яките спомени и моменти,да се карате от време на време (да се е стигало и до по-сериозно),но въпреки това да вярвате в любовта помежду ви и някак си да мислите,че няма да има край заради това между вас.След 6 месеца да ви каже,че не е сигурен,че ви обича,защото не знае какво точно е,след това да си казвате обичам те и да знаете,че е така ,но в повечето случаи вие му го казвате,а той не толкова често и в един прекрасен ден когато нещата известно време не са били като преди смисъл малко сте се отдалечели да ви каже отново ,че не знае дали ви обича,защото не знае какво точно е,а сте вярвали ,че така и сте били сигурни?!..Кажете нормално ли е ?

Ми...да.Отдалечили сте се,що да не е нормално?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

защото до момента е твърдял по някакъв начин ,че ме обича ,а изведнъж не знае какво е и дали ме обича?!

Съвсем нормално.

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Голям фен Аватара на xinfamous
    НИКАК НЕ Е НОРМАЛНО ДАЖЕ,НИКАК!!!!!111
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не те обича

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Любовта НЕ се казва,а се ДОКАЗВА... Но пък от една страна се радвай,че е искрен с теб и ти е казал всичко,което чувства в момента.. Разбери го .. Нормално е да сте се отдалечили.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    В един момент си омръзвате.
    А и любовта изчезва в един миг.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ами нормално е,хората и чуствата се променят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моля, спрете с тия мнения "+1". Ще почна да наказвам!!!
    По темата. Моят мъж не ми беше казвал "обичам те" изобщо през първите 2 години и малко от връзката ни. Не искал да ги казва, за да не е уязвим, не ме обичал от началото (нормално е все пак това, а просто първите месеци да се харесваме и да сме влюбени), не бил сигурен какво точно е любов и дали я чувства. Въпреки това, аз чувствах, че е така и не съм сбъркала. Години по-късно съм го питала дали действително е било така (да не ме обича), а той отвърна, че просто е искал да бъде сигурен, че е така, да е сигурен, че нещата са взаимни, че са сериозни, и тогава да ми го каже, а иначе си го е изпитвал.
    От друг страна преди около 2 години и половина бях в кофти период и също му казах че вече не знам дали го обичам и какви точно чувства имам. Помолих го за време да изясня чувствата си, желанията си, посоката, в която да се движим. Бях изпаднала в някаква емоционална дупка. Е, все още сме си заедно и мисля, че и двамата нямаме съмнение в чувствата на другия.

Мисълта ми е, че понякога чувствата ти те объркват. Страх те е, че си слаб, страх те е дали няма да си наранен, страх те е от промяната вътре в теб. Това, че ти е казал тези думи е похвално - по-добре е да знаеш истинските му чувства и мисли, отколкото да гадаеш по поведение и изтървани реплики. Дай му време да се изясни сам за себе си.

anonymous796009
    Guest
    Може да си се влюбил в друга!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    В един момент си омръзвате.
    А и любовта изчезва в един миг.
    Ако наистина е било любов,няма ей така да изчезне.. Тръпката изчезва изведнъж - да,но няма връзка между двете понятия.. (Поне за мен,нищо лично)..

ZaGadKkAa - Както ти казаха чувствата понякога объркват нас,самите.. Той явно е в такъв период,че не може да повярва,че може са обича и да бъде обичан..
    Поговори си с него.. Бъди искрен с него и просто си говорете.. (: Сега да се чудеш и маеш какво да правиш,няма да ти помогне.. Нито пък ще има полза от това чудене и за него..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си