- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за раздяла....
Здравейте съфорумници,
искам да ви помоля за съвет. Какъв подарък според вас е хубав запомнящ се, не супер скъпия но да има цена за човека. При раздяла, защото заминава в чужбина, а до сега нищо не съм му подарявала, а искам да си има нещо, някоя хубава грива или сувенир не знам. Вие какво подарявате?
Xубава грива <3
Подари му нещо, което да му напомня за теб. Ваша обща снимка примерно или някакъв друг предмет, свързан само с вас си.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Разни суеверия повеляват, че часовник не се подарява на половинката, защото ще се разделите.
(Аз не вярвам в тези неща, обаче на 2ма (за които аз знам) се е случвало такова нещо, ама дали е заради часовника, кой знае)
колко време сте били заедно?
иначе.. аз не бих подарила нещо като снимка в рамка, по-скоро нещо не толкова банално ии, което ще му хареса много, нещо точно в негов интерес
No need to ask
He's a smooth operator
Еййй, влезни си в скайпа!Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Подарък за раздяла![]()
![]()
![]()
Това според мен е най-добро. Поради му нещо, което е скъпо за теб. Така му даваш част от себе си.Първоначално написано от TheNewReligion
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.