.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на nymphadora

Много суха кожа на лицето.

Изключително ми е суха кожата на лицето,нищо че постоянно я мажа с хидратиращ крем.Тя направо е на люспички на клепачите ми .И тоникът за лице ми е хидратиращ и пак нищо.Та някой да ми препоръча нещо тествано и добро?

П.П Кремът ми е на Nivea

Мега фен Аватара на mynichka
    Бадемово масло, за да кажем сбогом на сухата кожа.За хидратиране на много суха кожа.
    Това го копирах от един сайт. Но аз имах твоя проблем, обаче кожата на носа направо ми се белеше и почнах в кремовете да си слагам по- малко бадемово масло, за да не стане прекалено много и примерно да лъщя.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Като сложиш в крема бадемово масло то не разваля ли крема?Всмисъл една приятелка ми каза,че е пробвала и след няколко дни крема миришел лошо .Иначе имам в нас бадемово масло,как не съм се сетила

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    И аз имам много суха и чувствителна кожа и при промяна във времето ми се появяват лишеи. Когато ходих на дерматолог ми предписаха Дипрозон и като ми се появят лишеите, само мажа и до 1-2 дена максимум ми се оправят .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на Infinity
    nymphadora нищо има няма да кремовете , когато се прибави малко бадемово масло. Пробвала съм го, а лошота миризма смятам, че е нормално, защото и при добавяне в маска за коса се получава същият ефект.
    Друг вариант е , ако имаш възможност е някой качествен хидратиращ крем. Не е зле да ни ориентираш с какви пари разполагаш.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Най-добре посети дерматолог преди да предприемеш каквото и да е. Люспи на клепачите ми звучи прекалено, имайки предвид, че там кожата е изключително тънка.

Не ти препоръчвам да слагаш бадемово масло в крема ! Лошата миризма може би идва от някаква химична реакция между съставките на крема и маслото. Също така за да се запазят качествата на бадемовото масло, то трябва да се съхранява в тъмни шишенца.

Имай предвид, че може и да получаваш някаква алергична реакция от някоя от съставките в крема или в хидратанта. По-добре не ги използвай няколко дни.

Ами аз попринцип имам атопичен дерматит и може той да се обажда сега при промяна на времето.При дерматолог съм ходила и той ме препоръчва едно единствено нещо-зехтин.Преди ми помагаше,но исках да видя и какви кремове има подходящи.За цена-не искам някакви прекалено скъпи-може би до 15 лв

Започва да мирише гадно крема, защото бадемовото масло като всяка мазнина гранясва при контакта с кислорода.
    Аз бих ти препоръчала на Bioderma крема Atoderm с цинк. За суха кожа е, с дерматит и е доста добър, мен ми го предписа дерматолог преди 7-8 години и отначало използвах само него, понеже имах страшен дерматит и проблеми, подобни на твоите. Някъде около 20 лева е обаче една тубичка 100 милилитра, има го и на промоции.

Повече от фен
    Има един крем за силна хидратация с 24 часово действие на Риор. Може би е за теб.

за суха кожа аз препоръчвам този крем http://faberlic.bg/litse/dneven-krem...-Aqua-Kislorod

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Пробвай бебешки кремове. Ако не стане има един крем който адски много ми помага и не мога да опиша колко съм доволна. Крем с невен... не съм сигурна кое е марката защото всичко е на немски, но на опаковката пише следното: Vom pullach hof Ringelblumen creme. На немски е както предполагам се досещаш. Потърси го в гугъл и ще ти излезе. Може да си го поръчаш в интернет. Дистрибутори за България са Грийн Мастър. Ето то и линк към случаен сайт за да видиш как изглежда, какво представлява: http://apteka.framar.bg/30035176/кре...om-pullach-hof

Аз предлагам за хидратиране, а и премахване на пъпки за ползваш мед, като го можеш по лицето си и да стои така известно време...не мисля, че кремовете изобщо помагат, защото колкото и такива да ползвам промени не виждам. Зехтинът също върши чудеса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си